sen ne yaptın azracım herblife işe yarıyomu
bende ilaç alıyım diorum ya myslimmer yada meksika biberi alıcam ikisi arasında kaldım
Deryacım hoşgeldin aramıza..
sana takım arkadaşlarımı tanıştırayım..
kaptanımız azra-sıla: gülden adanadan teşrif ediyolar:)
bir ana kızımız var rukiye abla ve ayşe..
nilberamız var o zaten incecik öyle takılıyor bizimle:)o da kaptanla komşu..adanadan..
seher yıldızı nickli gaymiz var çok çatlaktır kendisi benden çatlak olmasın ikide bir gelin kahve içek der şaşırma:)
selmay miz var urfadan şu sıralar biraz rahatsız az girebilecek tekrar acil şifalar ona da ufaklığına da..
evdefnazımız var..
selma 12 yi tanıyorsun zaten 80-89 dan ..
nesli var ama o da bir süre listede yer almayacak..
şu anda selma12, kaptanımız ve nesli listede değiller..
bizden böyle canım..
kurallar normal işte biliyorsun klasik de kaptnaın en dikkat ettiği cuma bildirim saati en geç 12.00 ye kadar bildirim bitsin istiyor..eklemek istediği varsa buyur kaptanım dicem ama yoksun galiba..
Hadi içelim tatlım bende bayılırım kahveye ama mümkünse ligt olsun!:)) (ortam gereği..)oooo yeni arkadaş gelmiş.
bunun şefrefine hadi gelin kaffe içek
:roflol::roflol:
Ay nihalcim ne güzel anlatmışsın beni ,sen bugün bana ev sahipliği yapıyosun valla kendimi anlatmama da gerenk kalmamış..aynen nihalciğimin dediği gibi kızlar gündüz ev,çocuk vs..geceleri de wampirella gibi tünüyorum işte:)) tabi tişörtlerim de var aynen nihalin dediği gibi çevrenizde hamiş varsa duyurulurrrr:))ayy gayecim işallah tez zamanda eşim iyi iş bulur da ben de gülerim:)))yok yok ben yine de gülüyorum canım benim..
deryanın senin gibi çok ttalım küçük bir oğlu var :teoman asrın..
o nedenle çok giremiyor gündüzleri..
bu arada kızlar çok güzel hamile tshirtleri tasarlayıp satıyor..bilginiz olsun ben iki arkadaşıma aldım çok güzeller..
Hoşbulduk tatlım,saol..deryacım hoşgeldin
nasılsınız hanımlar
hoşgeldiniz a.s.
çok memnun oldum burda olduğunuza
nihalim söleyince hmn gelsin dedim
ee ne diyoruz ozmn
kaldığımz yerden tam gaz devam
HOşbulduk asucum..bak dünya büyük k.k küçük yine karşılaştık :))bu arada selma ablam çok geçmiş olsun umarım biranönce iyileşirsin
derya hoşgeldin takıma canım
Saol selmacım tskler desteğin için azıcık objektif bakabilen herkes hak veriyor zaten de çoğunluk bakamadı işte,torpil varrr:))deryacım hoş geldın canım takımmzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu arada sana katıldıgımıda belırteyım olaylardan dolayı haklısın canım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
selma abla cok gecmiş olsun canım yorma gözlerini umarım en kısa zamanda iileşirsin
kayınvaliden de tam sopalık haaaaklava:
sılam kocaman kız olmuş rabbim nice güzel yıllar yasatsın inşallahhhh
hoşgeldin derya ben de haziran annesiyim canım ama 2009:)) ii paylaşımlar olur inşalla
nesliş gaye siz nasılsınız kızlar canım eşin adına üzüldüm inşallah en kısazamanda iş bulur allah kimseyi işsiz bırakmasın(
Eveett bu gün diyet için naptım?
sabah 6 sı bi yerde çay (tamamen benim uydurma çayım evde hangi ot,çöp varsa):))
1,5 krep (oğlumdan arda kalan
öğlen yemedim onun yerine tavuk göğsü yaptım küçücük kuruyemiş kasesinde onu yedim
ara: aoç dondurması (ay bugün napmışım ben yaaa ama reglimin ilk günü dayanamadım kızlar üzgünüm)
akşam 1 tabak türlü,semizotu salatası ve 1 dilim çok tahıllı ekmek
2 lt su, 30 dakika hızlı yürüyüş
myslimmer al bakalım bi derim asu
denize düşen yılana sarılır hesabı eşim karşı çıktı ilaç kullanmamaselam azra ve asu nasılsınız asuman sakın kullanme bıber hapı
alkisalkisalkis yerimsenibenNihalcim çok hoş buldum valla ne güzel özet geçip herkesi de tanıtmışsın saol fıstığım tskler..umarım zamanla kaynaşacağız!
Hadi içelim tatlım bende bayılırım kahveye ama mümkünse ligt olsun!:)) (ortam gereği..)
Ay nihalcim ne güzel anlatmışsın beni ,sen bugün bana ev sahipliği yapıyosun valla kendimi anlatmama da gerenk kalmamış..aynen nihalciğimin dediği gibi kızlar gündüz ev,çocuk vs..geceleri de wampirella gibi tünüyorum işte:)) tabi tişörtlerim de var aynen nihalin dediği gibi çevrenizde hamiş varsa duyurulurrrr:))
Hoşbulduk tatlım,saol..
Hoşbulduk kaptanım aynen tam gaz devammmm..yaza şurda bişey kalmadı bu yaz da yağları kapatmaya çalışmak istemiyorum yaaa..
HOşbulduk asucum..bak dünya büyük k.k küçük yine karşılaştık :))
Saol selmacım tskler desteğin için azıcık objektif bakabilen herkes hak veriyor zaten de çoğunluk bakamadı işte,torpil varrr:))
A aaa ne güzel bi haziran annesi daha ne güzel..başlamıştır şimdi sizde ilk d.günü telaşesi.. bizim 2008 haziran anneleri olarak sırf bu d.günü hazırlıkları topiğimiz vardı oradan faydalanabilirsiniz canım çok araştırmıştım geçen sene çokkkk..
Eveett bu gün diyet için naptım?
sabah 6 sı bi yerde çay (tamamen benim uydurma çayım evde hangi ot,çöp varsa):))
1,5 krep (oğlumdan arda kalan
öğlen yemedim onun yerine tavuk göğsü yaptım küçücük kuruyemiş kasesinde onu yedim
ara: aoç dondurması (ay bugün napmışım ben yaaa ama reglimin ilk günü dayanamadım kızlar üzgünüm)
akşam 1 tabak türlü,semizotu salatası ve 1 dilim çok tahıllı ekmek
2 lt su, 30 dakika hızlı yürüyüş
balııımmmm geçmiş olsun a.s.kızlar konjektivit olmuşum
sağ gözüm şipşiş ve kızarık artı kaşıntı artı çapak
dünden bu yana
tanıdık birilerini görmek ne güzel :)))
asutaha nasılsın canım...
ben de katılmak istiyorum buraya ne yapmam gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?