Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlarrrr..
ben 1 seneyi aşkın bi zamandır 80-89 kilo topiğinin kaptanıydım ama son günlerde tatsızlıklar olunca istifa ettim ve burada soluğu aldım sanırım bana yeriniz varmış,tsk ederimm:))
İnşallah bu fıstık olma yarışımızda beraber ve güzel adımlar atarız ve en önemlisi birbirimizi güzel motive edebiliriz..gündüzleri çok sık olmasa da geceleri msj yazarım (nihal ve selmacım bilir:))
ama kurallarınız varmıdır,nedir biri beni bilgilendirebilir miiii??
iyiyiym ayşecim şimdi aramı yicem..sen nasılsın ceylin nasıl?benim de 9 aylık yeğenim bizde şlimdi akşamları naısl mutlu gidiyorum eve anlatamam..şirine deli ediyor beni..
allah sana ve neslişede evde beklenen cimcimeler nasip eder inşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek::
eve gidince enneee diye boynunuza atlayıp mama mama diye çekiştiren , sizden önce elinizdeki poşeti karıştırıp mama arayan harikalar nasip etsin allah size. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selmacım çok çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba
Kaptanım kusuruma bakma pazar gününe kadar topiğe giremeyebilirim. Bu mesajı yazmak içinde eşimin uyumasını bekledim biligisayara tv. ye doktor tarafından yasak var sol gözüm aşırı derecede iltihaplanmış rahatsızlığımdan iki gün sorada diğerine sıçramış çok zor durumdayım dr. da gösterilen harfleri okuyamadım. Moralim çok bozuk dr. bide 1 hafta dışarıya çıkmayacaksın dedi . Perşembeden buyana benim ufaklıkta rahatsız pazar günü tekrar götürdüm boğazındaki iltihap hala geçmemiş dedi bide üstüne üslük kanında iltihap çıktıkendimemi bakacağım ufaklığa mı bakacağım cuma gününden bu yana kayınvalide de burda onunla mı ilgileneceğim (zaten durmadan surat asıp oturuyor bende hayatta surat yapamam ama yapmam lazım allahım bana yardım et diyordum ) şaşırdım vardır rabbimin bir bildiği bunada şükür .Gözüm şişti çocuğu bugün biraz iyi olur gibi oldu ama benim yüzümden okula gidemeyecek vicdanen kendimi suçlu hissediyorum(öğretmende 23 nisana kadar devamsızlık yapmayın dedi 23 nisan etkinliklerinden geri kalmasın dedi) Gözümün ağrısı artmaya başladı bulanık görüyorum , moralim desen sıfır yediğim hiçbirşeyden tat alamıyorum sol kulağımın yanında sıkıntıdan alt alta 2 tane beze oluştu boğazımda ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum iştahım zaten yok hele hayattan hiç tad almıyorum . Neyse rabbim affetsin çok şikayet ettim elbet rabbimin bir bildiği vardır bana mutlaka yardım edecektir ediyordurda bugünlerime binlerce kez şükürler olsun. İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Arkadaşlar kusuruma bakmayın kendi derdimle sizinde moralinizi bozuyorum hakkınızı helal edin.(cuma ya bildirim yaparım)(mesajımı tekrar okumadım bi yanlışım olduysa kusurumu mazur görün)
sende durumlar nasıl bakalımgünaydın 8. takım herkese güzel bir gün dılıyorum saglıklı mutlu huzurlu olun inşallah ben artık cok erken kalkıyorum yürüyüş yapıyorum dışarda cok ıyı hıssedıyorum kendımı inşallah sizde ıyı olun
hoşgeldiniz a.s.Slm kızlarrrr..
ben 1 seneyi aşkın bi zamandır 80-89 kilo topiğinin kaptanıydım ama son günlerde tatsızlıklar olunca istifa ettim ve burada soluğu aldım sanırım bana yeriniz varmış,tsk ederimm:))
İnşallah bu fıstık olma yarışımızda beraber ve güzel adımlar atarız ve en önemlisi birbirimizi güzel motive edebiliriz..gündüzleri çok sık olmasa da geceleri msj yazarım (nihal ve selmacım bilir:))
ama kurallarınız varmıdır,nedir biri beni bilgilendirebilir miiii??
ben geldimmm mafoldumben
azracım nasılsın