ohh nihalimmm gazı alır alma z aldım diyecemmm....
ya aslında dün çok iyiydim amaa bugün pek havamda değilimm...
c.teside misafir gelecekmiş..bu akşamdan evi temizlemeye gidicemm
bir dünya iş varr...
Sisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.
Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.
"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:
"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"
Sisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.
Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.
"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:
"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"
nihal cnmsın k.bakma ama
bn anlamadım fıkrayı
aslında bu ara anlama bozukluğu çekiyorum belki ondadr :)
neden kusura bakayım canım biri hastanede baktığı diğeri özel muayenehanede baktığı hastalar olduğu için ikisine uyguladığı yöntem farklı..kapiş?kaydirigubbakcemile3ben kaçar öptüm sizi..
aramı da yazayım:
1 activia
1 avuç fındık
2 kivi
100 adım yürüyüş
akşama tarhana çorbası var...
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?