Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh nihalimmm gazı alır alma z aldım diyecemmm....
ya aslında dün çok iyiydim amaa bugün pek havamda değilimm...
c.teside misafir gelecekmiş..bu akşamdan evi temizlemeye gidicemm
bir dünya iş varr...

kolay gelsin neslişim ben de akşam işlencem..aman bu ara enerjim iyiyken yapayım işleri..ben de perşembe akşamı yolcuyum nasipse tekirdağa gitcem annemi de alıp gelcem ev iyi olmak zorunda yoksa annem bisürü dırdır eder...

Sisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.

Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.

"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:

"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"

nihal cnmsın k.bakma ama
bn anlamadım fıkrayı
aslında bu ara anlama bozukluğu çekiyorum belki ondadr :)

:roflol::roflol::roflol:
süperdi

nihal cnmsın k.bakma ama
bn anlamadım fıkrayı
aslında bu ara anlama bozukluğu çekiyorum belki ondadr :)

neden kusura bakayım canım biri hastanede baktığı diğeri özel muayenehanede baktığı hastalar olduğu için ikisine uyguladığı yöntem farklı..kapiş?kaydirigubbakcemile3ben kaçar öptüm sizi..
aramı da yazayım:
1 activia
1 avuç fındık
2 kivi
100 adım yürüyüş
akşama tarhana çorbası var...
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

klava: hay salak kafam doğru yaaa
saol cnm
menün harika
bu arada da tebrk edem seni takıma en sadık insansınalkisalkisalkis

gunaydınnn kızlarrr türkıyeye döndümm kıbrısta dıyet falan kalmadı nette yoktu ıyıce tozutduk ama artık silkelenıp dıyete başlamak lazımmm kıbrıs seyahatımm süper geçtı ayrılmak senağlama cok zor geldı şimdiden özledımmm Şeniz

günaydın kızlar..herkese mutlu sabahlar dicem ama ben yazana kadar öğlen oldu koşturmaktan giremedim..dün akşam eşimin kuzeni ve eşiyle yemek yedik gece 00.00 de evdeydik..yorgun ama enerjiğim:))
çok heyecanlıyım kızlar sizlerle de paylaşayım..eşimin kuzeni almanyada yaşıyor tunuslu bir çocukla nikahlandı düğünleri de temmuzda tunusta..bizi de davet ettiler ..düğün bir otelde olcakmış..zaten kuzeninin sadece anne baba ve kardeşleri orda olabilcek haliyle..eşimle de birlikte büyümüşler çok ısrar etti mutlaka siz de gelin dedi..kalacağımız yer de deniz kenarında çocuğun halasının villasıymış ..biz zaten nikahlandık ondan balayımız falan olmayacak sizlerle tatil yapcaz dedi..ayy çok heyecanlandım ben de..gerçi hiç yurtdışına çıkmadık pasaport vs masraflarımız olacak ama ben çok gitmek istiyorum Allah işi girmezse..Bir Tunus düğünü başka ne zaman görebilirim ki??Tunuslu damat beni çok beğendi seni kesin Tunuslu zannederler dedi..Orda beyaz tenli kilolu ve güleryüzlü kadınlara bayılıyorlarmış..:))hepimiz oraya çıkartma yapalım bence özgüvenimiz tavan yapar kızlar:))
neyse bne de kuzneini de eşini de çok sevdim çok eğlendik..çocuk türkçe bilmiyor..onlar almanca konuşuyor arada ing konuşmaya çalışıyoruz eşim zaten hiç dil bilmiyor derken ona rağmen bir espriler anlatamam..hele benim iyice gerileyen ingilizcemle şu karboksipunktur sistemini çocuğa bir anlatışım vardı görmeliydiniz kızlar:)))eminim çok eğlenirdiniz..

rukiye ablacım hoşgeldin vatanına..hemen toparlan da eski günlerine dön bakalım..
selmacım ne zamandır görünmüyorsun nasılsın?
ayşecim seni de görümüyorum ne zamandır özlettiniz kendinizi..
güldenim senden ne haber?nasıl oldu Azra Sıla?
Gayecim geçmişe bakamadım ama sana da selam umarım iyisinidr..
Neslim nasılsın gülüm..attın mı üzerindne yorgunluğu??

slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:

Allah kavuştursun Ayşecim..Ben de anneme yarın kavuşuyorum işallah..çok özledim sonra bir süre de bende kalcak..
bu arada kızlar ben şoktayım sabah pantolumu bir giydim beli bayağı bolllaşmış.3 günde farkeder mi yaw??
dün akşam dışarda yemekteydik ben çorba içtim sadece ama o kadar zaat restoranda oturunca mecbur zero da içtim..o kaçak oldu..önceden olsa amannn derdim ama şimdi sadece zero içtim diye bile kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam sizlere demek ki doğru yoldayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…