menünü yazıyormusun nihal takıp etmek isterım
acıkcası güzel bırşey ama kendıme güvenmıyorum tabı dedıgın gibı bırde sadece ist yapılıyorsa benım için sorun olur gıdıp gelmek
bnmde uykum var gece geç yattım
bnm cadı uyanınca mecbur uyandım
ceyliş nasıl
kolay gelsin cnm
şimdi öle en haeketli zamanları herşeyi tanımak bilmek ellemek istiyorlar
diete kaldığın yerden devam değil mi?
evet dün başladım canım haftaya cuma takıma dönmek istiyorum inş. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım.annem burdayken çok şımardım habire yedim:kedi: ama iyi oldu bayağı ihtiiyacım varmış kıtlıktan çıkmış gibiydimkaydirigubbakcemile3 diyeti düşünmedim hiç tatil oldu benim için.
annemle fotolarımızı koydum albume
günaydın kızlar..
güldencim ben bu akşam Tekirdağa gidiyorum kardeşimin yanına..saat 16 gibi çıkıcam..p.tesiye kadar giremem sanırım..
beni 87.5 yaz olur mu tatlım..
günaydın hatunlarrr.....
günaydın atrkadaşlar. umrım keyifler iyidir.
kıslar size birşey danışmak istiyorum. oğluşum 2 yaşında belkim bilyosunuzdur. nıl konuşurken çok heyecanlanıyordu bu ara konuşmaya başlarken ilk önce baya bi takılıyo aynı heceyi tekrarlayıp duruyor sonra normal konuşuyor ve ala çok heyecanlı.
iğneden doktordan çok korkuyo. bi dönem herşeyi o kadar agrasiftiki salaklık ettim bak doktora götürürüm seni gibi saçma salak şeyler söledim. ama bu takılma olayı yeni. sizdede böle durumlar oldumu. korkudan olmuş olabilir mi offff allah beni kahretsin yaaa nasıl anneysem ben
günaydın atrkadaşlar. umrım keyifler iyidir.
kıslar size birşey danışmak istiyorum. oğluşum 2 yaşında belkim bilyosunuzdur. nıl konuşurken çok heyecanlanıyordu bu ara konuşmaya başlarken ilk önce baya bi takılıyo aynı heceyi tekrarlayıp duruyor sonra normal konuşuyor ve ala çok heyecanlı.
iğneden doktordan çok korkuyo. bi dönem herşeyi o kadar agrasiftiki salaklık ettim bak doktora götürürüm seni gibi saçma salak şeyler söledim. ama bu takılma olayı yeni. sizdede böle durumlar oldumu. korkudan olmuş olabilir mi offff allah beni kahretsin yaaa nasıl anneysem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?