Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menünü yazıyormusun nihal takıp etmek isterım

canım menüm genelde aynı..
sabah erken kalkıp 7.00 de kahvaltımı ediyorum..
bolca peynir
fındık ceviz
dilim ya çavdar ya tam buğday ekmek
şekersiz çay içiyorum..
sucuk sosis yağ bal da serbest ama ben onları yemiyorum..sabhları iki gündür yumurtalı omlet yapıyorum tok tutuyor..yumurta da serbest..
ara yok gerek kalmıyor
öğlen doyana kadar et ve et kadar sebze
yoğurt salata
ara:yoğurt ,1 porsiyon meyve ve yine doyana kadar fındık
akşam da çorba..
spor yasak sadece gün içinde hareketli ooluyorsun..
makarna,pirinç, tatlı,bulgur kahvaltı dışında ekmek yasak canım..
şimdilik iyi gidiyor bakalım..

kolay gelsin cnm
şimdi öle en haeketli zamanları herşeyi tanımak bilmek ellemek istiyorlar
diete kaldığın yerden devam değil mi?

evet dün başladım canım haftaya cuma takıma dönmek istiyorum inş. haftaya cumaya kadar tartılmayacağım.annem burdayken çok şımardım habire yedim:kedi: ama iyi oldu bayağı ihtiiyacım varmış kıtlıktan çıkmış gibiydimkaydirigubbakcemile3 diyeti düşünmedim hiç tatil oldu benim için.
annemle fotolarımızı koydum albume

bomba gibi bekliyorum olumunekankayizsmile seni
günaydın kızlar..
güldencim ben bu akşam Tekirdağa gidiyorum kardeşimin yanına..saat 16 gibi çıkıcam..p.tesiye kadar giremem sanırım..
beni 87.5 yaz olur mu tatlım..

tmm cnm ok

günaydın hatunlarrr.....

günaydın cnmopuyorumnanaktan

günaydın atrkadaşlar. umrım keyifler iyidir.
kıslar size birşey danışmak istiyorum. oğluşum 2 yaşında belkim bilyosunuzdur. nıl konuşurken çok heyecanlanıyordu bu ara konuşmaya başlarken ilk önce baya bi takılıyo aynı heceyi tekrarlayıp duruyor sonra normal konuşuyor ve ala çok heyecanlı.
iğneden doktordan çok korkuyo. bi dönem herşeyi o kadar agrasiftiki salaklık ettim bak doktora götürürüm seni gibi saçma salak şeyler söledim. ama bu takılma olayı yeni. sizdede böle durumlar oldumu. korkudan olmuş olabilir mi offff allah beni kahretsin yaaa nasıl anneysem ben

öncelikle bi dur hmn kendine suç bulma
bnm komuşumn çocuğu 2 yaşında normal konuşurken kedi den korkup kekelemeye başladı
sonradan dr ona herşeyi baştan öğretr gibi herşeyi hece hece söleyin demiş
bir dene bakalım
şimdi çocuk kızımla yaşıt normal konuşuyor
bir dene bakalım

Gayecim takılma böyle şeylere canım..Birçok annenin yaptığı birşey çok kekemeler bile düzeliyor mutlaka bir sorun yoktur endişelenme canım..

sağolun kızlar. off bişiy anlatıyor sanarsın dünya savaşını anlatıyor onu dinlerken benim bile heyecanım tavan yapıyo. o kadar da tatlı oluyo ki yaaa. kurban olsun annesii. ilgi çekmek istiyorda olabilir. sabah süt verdim annecim sen iç sütünü ben üstümü giyineyim dedim. içmiş bana seslenmiş bir iki sonra girdim içeri gayiii anık kustu kustuu dedi bi masum ki. nereye diyom alakasız yerler gösteriyo .durup durup gayii anık kustu diyo. keşke imkanım olsada işten çıksam yaaa

biliyorum azracım haklısın ama sabahları bizi bi görsen.
gayi ditme del yat annenne yok diyo.
anık uyu lölö yap diyo. uyuyom diyo yani. ne bilim yaaa offf. bu konuşma problemi kafamı kurcaladı. ee nede olsa bu ara düşünecek o kadar az sorunum vardı buda eklendi tam oldu.

selam kızlarrrr...
Seherım bence ÜzÜlme ÇÜnkÜ kÜÇÜk Çocuklarda 7 yaŞa kadar bu durumlar Çok gÖzÜkÜyorr....neden old. Bılımıyorum...ama Çok normalmıŞŞ...

Bende ÇalıŞmak ıstemıyorumm ya ınanın Çok yoruldummm..
GerÇı benım tek derdım c.tesıde ÇalıŞıyor olmamızzz(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…