Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:1shok: :1shok:
bnnde o gazdan istiyorum

saol cnm
sıloş fena değil işte
okula gidip geliyor
ama öksürük kaldı öle

hoşgeldin ablam a.s.
kaldığın yerden tam gaz devam

ohh ne güzel kavuşuyorsun anneciğine..
bende özledim sizleri inş. netim gitmez bir daha adam her seferinde bi bahane buluyo dagıtıcıyı değiştirdik bakalım inş. bir daha sorun olmaz

slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:

:1shok: :1shok:
bnnde o gazdan istiyorum

nihalim azmine hayranım.
benim psikoloci bu ara iyi değil. hiç bişiy içimden gelmiyor. beynim öle yorgunki.

gel canım verelim sana dakaydirigubbakcemile5
valla gayecim biliyorsun benim modumu..gerçekten kötüydüm..şu anda destekle bu kadar iyi hissediyorum..
artık önümde çok önemli iki hedef de var..temmuz ayında eşimin iki kuzeni de evleniyor biri Ankarada diğeri Tunusta..ikisinde de göz kamaştırmak istiyorum..doyasıya yaz tatiilimi geçirmek istiyorum hiçbişeye takmadan..bakın görün başarcam..

SELAM HATUNLARRRRR

VALLA BENDE ANLAMADIMMM(((( kaydirigubbakcemile3

klava: hay salak kafam doğru yaaa
saol cnm
menün harika
bu arada da tebrk edem seni takıma en sadık insansınalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile BENDE ÖYLE OLMAK İSTİYORUMMMM....

BENDE ANLAMADIMM VALLA GÜLDENİMMMMMM

slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:

CANIMMM ALLAH KAVUŞTURSUNNNN....Şeniz

VALLA NİHALİMM HENÜZ GELEMEDİMMM.....GECEDE 22.30 DA YATTIM AMA YOKK BANAMISIN DEĞİLLL....ÇOK HALSİZİMMM....HİÇ BİŞİY YAPMAK İSTMİYORUMMMM... mafoldumben

nihalim azmine hayranım.
benim psikoloci bu ara iyi değil. hiç bişiy içimden gelmiyor. beynim öle yorgunki.

BENİMDEEEE(((((((((((( BİZ NİYE BÖYLE OLDU YAAA...ANLAMIYORUMMM...VAR BİŞİ BİZDEEEE.....

saol cnm
sıloş fena değil işte
okula gidip geliyor
ama öksürük kaldı öle

AHH GÜLDENİMMM BENDEDE O ÖKSÜRÜK GİTMEDİİİ...ÇOK BERBATTT..
BAL VER AMA KESİNLİKLE SABAHLARI AKŞAMLARI MAHVEDİYOOO.....

BENDE HAZİRANIN 19 UNDA DÜĞÜN VARRRR
4 TEMMUZDA DA DÜĞÜN VARRR....AMA BEN BİR HAVAYA GİREMEDİMMM...
KENDİMDEN NEFRET EDİYORUMMMM...((((((((
alsanaalsanasmile mafoldumben

bunun bir faydası yok neslicim kendine..hemen bu pskilojiden sıyrıl canım..ben de nefret ediyorum deyip duruyordum bak kendimi o psikolojiden arındrmaya başladım şimdi süper hissediyorum..
daha vaktin var...
silkelen canım ..
düğünlerde göz kamaştıracaksın onu düşün..

selam nihal nasılsın başlamışsın dr bende özendım ya acaba burada varmıdır adı neydı tedavıvının unuttum araştıracagım

nihal bu yöntemle verılen kg geri alınıyormu acaba bırde ekmek yemıyormusun

nihaslllllllllllllllllllllllllllllllllllll nereye kactın

canım bunu yapan tek yer var o da ist da..daha doğrusu tek isim fevzi özgönül..başka yerlerde yapan varsa da dava ediliyormuş canım. ona göre...ismi karboksipunktur geri alınmayacağı söyleniyor ama bilemeyiz tabi ki..
sabah kahvaltısı dışında ekmek yok o da sabahları tek dilim..
ama ben hiç açlık da hissetmiyorum şeker de canım istemiyor..
şimdi activia ve fındıkla aramı yapıyorum meyve almayı unuttum bugün aceleyle çıktım..

selam nihal nasılsın başlamışsın dr bende özendım ya acaba burada varmıdır adı neydı tedavıvının unuttum araştıracagım

googledan dr dream yaz ordan bak canım..sitesi..özellikle de önce sonra videolarını izle..kk da da adım adım sağlık altında akupunkturun altıunda da var ama ben okumaktan vazgeçtim çok olumsuz yorumlar da gördüm morlaimi bozmasın diye okumucam artık geçmişi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…