Allah kavuştursun Ayşecim..Ben de anneme yarın kavuşuyorum işallah..çok özledim sonra bir süre de bende kalcak..
bu arada kızlar ben şoktayım sabah pantolumu bir giydim beli bayağı bolllaşmış.3 günde farkeder mi yaw??
dün akşam dışarda yemekteydik ben çorba içtim sadece ama o kadar zaat restoranda oturunca mecbur zero da içtim..o kaçak oldu..önceden olsa amannn derdim ama şimdi sadece zero içtim diye bile kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam sizlere demek ki doğru yoldayım..
rukiye ablacım hoşgeldin vatanına..hemen toparlan da eski günlerine dön bakalım..
selmacım ne zamandır görünmüyorsun nasılsın?
ayşecim seni de görümüyorum ne zamandır özlettiniz kendinizi..
güldenim senden ne haber?nasıl oldu Azra Sıla?
Gayecim geçmişe bakamadım ama sana da selam umarım iyisinidr..
Neslim nasılsın gülüm..attın mı üzerindne yorgunluğu??
gunaydınnn kızlarrr türkıyeye döndümm kıbrısta dıyet falan kalmadı nette yoktu ıyıce tozutduk ama artık silkelenıp dıyete başlamak lazımmm kıbrıs seyahatımm süper geçtı ayrılmak senağlama cok zor geldı şimdiden özledımmm Şeniz
rukiye ablacım hoşgeldin vatanına..hemen toparlan da eski günlerine dön bakalım..
Allah kavuştursun Ayşecim..Ben de anneme yarın kavuşuyorum işallah..çok özledim sonra bir süre de bende kalcak..
bu arada kızlar ben şoktayım sabah pantolumu bir giydim beli bayağı bolllaşmış.3 günde farkeder mi yaw??
dün akşam dışarda yemekteydik ben çorba içtim sadece ama o kadar zaat restoranda oturunca mecbur zero da içtim..o kaçak oldu..önceden olsa amannn derdim ama şimdi sadece zero içtim diye bile kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam sizlere demek ki doğru yoldayım..
slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:
:1shok: :1shok:
bnnde o gazdan istiyorum
nihalim azmine hayranım.
benim psikoloci bu ara iyi değil. hiç bişiy içimden gelmiyor. beynim öle yorgunki.
Sisman bir adam, cok sohretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayiflamak istemesi.
Doktor,bir hafta kullanmak uzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine. ilk kullandigi gece, uyur uyumaz ruya gormeye basliyor adam. Bir saray icinde, etrafinda onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla sabah uyandiginda, kan ter icinde. Her gece ayni sey, bir haftanin sonunda butun fazla kilolar atilmis durumda.
Gunler sonra yolda sisman bir arkadasina rastliyor ve nasil kilo verdigi soruluyor. Arkadasi anlatiyor, o da dogru doktorun calistigi hastaneye gidiyor ve ona da ayni tedavi. Ilk gece,adam ruyasinda bir sarayda.! Ama Etrafinda onlarca iri yari zenci adam, Tutarlarsa fena yapacaklar adami.
Bizim sisman onde , onlarca adam pesinde... Basliyor saray icinde bir kosusturma. Ucuncu gun sonunda adam zayifliyor ama dayanamiyor ve telefon ediyor doktora.
"Ya Doktor bey, Neden arkadasimla benim ruyalarim farkli? O kizlarin pesinde kosarken ben irzima gececek zencilerden kacip duruyorum."
Doktor biraz dusundukten sonra soruyor:
"Siz hastaneye mi gelmistiniz, muayenehaneye mi?"
klava: hay salak kafam doğru yaaa
saol cnm
menün harika
bu arada da tebrk edem seni takıma en sadık insansınalkisalkisalkis
slm kızlar bugün annemi yolcu ettimmafoldumben çok üzüldüm çok alışmıştım:gitme:
nihalim azmine hayranım.
benim psikoloci bu ara iyi değil. hiç bişiy içimden gelmiyor. beynim öle yorgunki.
saol cnm
sıloş fena değil işte
okula gidip geliyor
ama öksürük kaldı öle
gel canım verelim sana dakaydirigubbakcemile5
valla gayecim biliyorsun benim modumu..gerçekten kötüydüm..şu anda destekle bu kadar iyi hissediyorum..
artık önümde çok önemli iki hedef de var..temmuz ayında eşimin iki kuzeni de evleniyor biri Ankarada diğeri Tunusta..ikisinde de göz kamaştırmak istiyorum..doyasıya yaz tatiilimi geçirmek istiyorum hiçbişeye takmadan..bakın görün başarcam..
SELAM HATUNLARRRRR
VALLA BENDE ANLAMADIMMM(((( kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile BENDE ÖYLE OLMAK İSTİYORUMMMM....
BENDE ANLAMADIMM VALLA GÜLDENİMMMMMM
CANIMMM ALLAH KAVUŞTURSUNNNN....Şeniz
VALLA NİHALİMM HENÜZ GELEMEDİMMM.....GECEDE 22.30 DA YATTIM AMA YOKK BANAMISIN DEĞİLLL....ÇOK HALSİZİMMM....HİÇ BİŞİY YAPMAK İSTMİYORUMMMM... mafoldumben
BENİMDEEEE(((((((((((( BİZ NİYE BÖYLE OLDU YAAA...ANLAMIYORUMMM...VAR BİŞİ BİZDEEEE.....
AHH GÜLDENİMMM BENDEDE O ÖKSÜRÜK GİTMEDİİİ...ÇOK BERBATTT..
BAL VER AMA KESİNLİKLE SABAHLARI AKŞAMLARI MAHVEDİYOOO.....
BENDE HAZİRANIN 19 UNDA DÜĞÜN VARRRR
4 TEMMUZDA DA DÜĞÜN VARRR....AMA BEN BİR HAVAYA GİREMEDİMMM...
KENDİMDEN NEFRET EDİYORUMMMM...(((((((( alsanaalsanasmile mafoldumben
selam nihal nasılsın başlamışsın dr bende özendım ya acaba burada varmıdır adı neydı tedavıvının unuttum araştıracagım
nihal bu yöntemle verılen kg geri alınıyormu acaba bırde ekmek yemıyormusun
nihaslllllllllllllllllllllllllllllllllllll nereye kactın
selam nihal nasılsın başlamışsın dr bende özendım ya acaba burada varmıdır adı neydı tedavıvının unuttum araştıracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?