- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim sıkılıyor yAAAA
nesliiiii..bahar yorgunu musun gülüm?
nihalim kimse yokki. gelip gelip gidiyom. hevesim kalmadı sanki. olduğum yerde sayıyorum.
sazi sıkıntılıyım bu ara. öle işte bacımm.
ben yine kıpır kıpırım duramıyorum yerimde kızlar..dün akşamın 22.30 undna sonra yok dedim yatasım yok bu saatte mutfaktam tüm tezgahı boşalttım hepsini temizledim ıncık cıncık tüm küçük aletleri sirkelikleri baharatlıkları vs..tezgahı ,fayansları sildim parlattım hepsini güzelce yerleştirdim oh miş..bulaşık makinesi buzdolabının da dış yüzeylerini parlattım..innaılmaz rahatlamış olarak uyudum..bana noluyo anlamadım..eşim diyor ki yaw sen bu saatte kaçıncı uykunda olurdun hayırdır?dr a söyle şu gazdan bir gıdım bana da versin diyor:))
aaa neslişim ayıp ediyosun hemen gönderdim gitti sana gazı:)günaydınn güsel htunlarr...
evet nihalimmm sanırımmm...sürekli uyumak istiyorummm... Gerçi gün içinde bişi yoktaa eve gidince böyle daha miskin oluyorummm...
Şeniz
ohh missss....bende buakşam başlıyorum temizliğeee...böyle incik cincik ne varsaaa...ee bir ay oldu taşınalı sadece süpür sil olmuyooo....at bizede versin dr. o gazdannn...:))))
temizlik..
oturduğum evden miğdem bulanıyor , temizlemek içinde oturmak bile içimden gelmiyor.
taşınamak istiyorum.
taşınırsan annemden uzak olacağım. o zaman akşam sabah anıl erişan olacak. offfffffffffffff gelde çıldırma yaaaa.
boş zamanlarımı hep anılla geçirmek istiyorum. bu ay yardımcı alacaktım ama anılın hastalanması alt üst etti bizi. bir maaş taksi parasına gitti nerdeyse. günde 2 3 acile gitmek ... haa hiç önemli değil para oğlum iyi olsundaa temizlik yapmak hiç içimden gelmiyor. offfffffff of.
ha kızlar iki gündür karışık rüyalar görüyom . bugün oğluma kurban adadım rüyamda. ne demekki