Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar
bugün tam 30 çocuğun içindeydim kafam patladı
allah öğretmenlermzn yardımcıs olsun diyorum
çok geçmiş olsun selmayArkadaşlar iyi akşamlar kaptanım kusuruma bakma 3 gündür benim ufaklık rahatsızdı onunla uğraştım hep o yüzden giremedim. Şuanda da beni bilgisayarın başından kaldırmaya çalışıyor.
bzm öğretmen ev ziyaretinde bulunuyor etkilik die bizle asynı apartmanda olan muzaffer efenn annesi var esra o aldı dün çouklarıhayırlı akşamlar kızlar
hayırdır bebem ne yaptın çocukların içinde
klava:klava:tesekkürler ortim kuzucuguna da gecmiş olsun yavrum kıyamam havalar cok aldatıcı
kılar bugün bana koli geldi almanyadan kardeşim geldiya ben onu görmeye gidemeyince o göndermiş koliyi sağolsun ve içinde görmek istemeyeceğim seyler var bir ton çikolata
dayanamayıp yedim ne yazıkki heleki bu aralar acaip tatlı yiyorum bu regl beni delirtiyor bütün kadınlarda oldgu gibi tartıya yarın cıkmak istemiyorum ((
sizlerden naber askı memnu mu izliosunuz kızlar yoksa ??
hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar kızlar
canlarım ben bu hafta sabitim 66 sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar evet bedenimi ii tanıdıgım için bu sabah o müthiş ağrıyla uyandım ve haklı oldugumu bir kez daha gördüm bu aralar tatildeyim :)) regl düzenim oturmuş demekki:))
gelelim kiloya buyrun
beklediğim gibi oldu bu hafta biraz da sişlikten dolayı az vermişim ama olsun 100 gram dahi olsa eksi de olmak güzel
[img=http://img1.loadtr.com/k-538301-19mart2010_cuma_kilom.jpg][/img]
evet canım biliyorum zaten 100 gram bile olsam eksi çıkmak istiyorum yazdım :))) sileyim bari onu yanlış anlaşılıyor bak :))
hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar kızlar
canlarım ben bu hafta sabitim 66 sizleri seviyorumopuyorumnanaktan