• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tesekkürler ortim kuzucuguna da gecmiş olsun yavrum kıyamam havalar cok aldatıcı :(

kılar bugün bana koli geldi almanyadan kardeşim geldiya ben onu görmeye gidemeyince o göndermiş koliyi sağolsun ve içinde görmek istemeyeceğim seyler var bir ton çikolata

dayanamayıp yedim ne yazıkki heleki bu aralar acaip tatlı yiyorum bu regl beni delirtiyor bütün kadınlarda oldgu gibi tartıya yarın cıkmak istemiyorum :(((

sizlerden naber askı memnu mu izliosunuz kızlar yoksa ??

Arkadaşlar iyi akşamlar kaptanım kusuruma bakma 3 gündür benim ufaklık rahatsızdı onunla uğraştım hep o yüzden giremedim. Şuanda da beni bilgisayarın başından kaldırmaya çalışıyor.
çok geçmiş olsun selmay

hayırlı akşamlar kızlar

hayırdır bebem ne yaptın çocukların içinde​
bzm öğretmen ev ziyaretinde bulunuyor etkilik die bizle asynı apartmanda olan muzaffer efenn annesi var esra o aldı dün çoukları
allahım görsen 30 adet canavar kaydirigubbakcemile3

tesekkürler ortim kuzucuguna da gecmiş olsun yavrum kıyamam havalar cok aldatıcı :(

kılar bugün bana koli geldi almanyadan kardeşim geldiya ben onu görmeye gidemeyince o göndermiş koliyi sağolsun ve içinde görmek istemeyeceğim seyler var bir ton çikolata

dayanamayıp yedim ne yazıkki heleki bu aralar acaip tatlı yiyorum bu regl beni delirtiyor bütün kadınlarda oldgu gibi tartıya yarın cıkmak istemiyorum :(((

sizlerden naber askı memnu mu izliosunuz kızlar yoksa ??
:oklava::oklava:
verdiklerini fazlasıyla geri almak istiyorsan
ilk fotoğraftaki haline dönmek istiyorsan
ye nazcım yeeeeee:oklava:

hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar kızlar
canlarım ben bu hafta sabitim 66 sizleri seviyorumopuyorumnanaktan​

günaydın nilberambayanssulusmile

günaydınlar kızlar evet bedenimi ii tanıdıgım için bu sabah o müthiş ağrıyla uyandım ve haklı oldugumu bir kez daha gördüm bu aralar tatildeyim :)) regl düzenim oturmuş demekki:))

gelelim kiloya buyrun

beklediğim gibi oldu bu hafta biraz da sişlikten dolayı az vermişim ama olsun eksi de olmak güzel

[img=http://img1.loadtr.com/k-538301-19mart2010_cuma_kilom.jpg][/img]

burada görünmüyor asagıya tekrar yapıstırdım umarım size de görünür hepinizi öptüm kııma ve kendime kahvaltı hazırlayım

inşallah birinci oluruz kızlarrr

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar evet bedenimi ii tanıdıgım için bu sabah o müthiş ağrıyla uyandım ve haklı oldugumu bir kez daha gördüm bu aralar tatildeyim :)) regl düzenim oturmuş demekki:))

gelelim kiloya buyrun

beklediğim gibi oldu bu hafta biraz da sişlikten dolayı az vermişim ama olsun 100 gram dahi olsa eksi de olmak güzel

[img=http://img1.loadtr.com/k-538301-19mart2010_cuma_kilom.jpg][/img]

naz bnde 100 gr değil 600 gr ekside gözüküyorsun
geçen hafta 59,5 değilmiydin sen

kızlar bu hafta rezilim resmn görmediğim kiloya ulaştım sonunda :oklava:
bildiğinz üzere herbalife başlıyorum onun için tam 1 ay tartılmak istemiyorum
bu hafta kilo bildirecem
diğer hafta listeden çıkacam
tam bir ay sonra tartılacam eğer istediğim kilodaysam müthiş bi dönüş yapacam yok değilsemde
baktım herşeyi denedim olmuyor
bırakacam bu diet miet işlerini
ama biliyorum muhteşem bi dönüşüm olcak
hıı bu süreçte yani listede olmadığım zamn da
yine sizin kaptanınız yine listeleri hazırlayan ve düzenleyenm bilginize
ve şimdi çıkış kilomu yazıyorum hazır olun
125 :(((((( çok üzgünm
elimden gelen bişey yok
halen regl de olmadım onunda etkisi var olsa gerek
haftaya da bi kadın doğum uzmanına gidecem

Son düzenleme:
evet canım biliyorum zaten 100 gram bile olsam eksi çıkmak istiyorum yazdım :))) sileyim bari onu yanlış anlaşılıyor bak :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bnde diyorum alla alla nasıl oluyor bu işbilmiyorumkismile
nese seni tebrk tebrk ediyorumŞeniz
ama o çikolatalatdan mükün mertebe uzak dur yerimseniben

hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar kızlar
canlarım ben bu hafta sabitim 66 sizleri seviyorumopuyorumnanaktan​

ŞenizŞeniz
aslında cnm senn sabit olmadığını çok ii biliyorum yaklaşık 2 kilo hatta geçkin verdiğini biliyorum
ama hafta başı kilon artı olup bunu listeye yansıtamadığımz için seni sabit geçiyorum

canım burdayım daha.
ama ben dün birsürü şey yazdım. bir iki hafta tartılmayayım diye. sendende çok cevap beledim. akşma bile sordum bişiy demedin. bende sabit filan gösterirsin deyi tartılmadım. sen benim yazdıklarımı okumadın mı azracım

güldencim gec bile kaldın kesin git bi tahlil yaptır bu kadar gecikmesi normal değil :((

bu arada tesekkür ederim ama daYANAMIYORUM ARADA Bı iki küçük parca alıyorum ne yazıkki :(((

ayrılsan da yazmaya devam et seni çok ii anlıyorum inşşlaah istediğin kiloya ulaşırsın bitanem öptümmmm

Back