• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh ellerine sağlık tatlım .kavuştuk vallahaŞenizyalnız ceylin alışamadı annaneye yapışıyo bana

yok ufak tefek kaçamakların dışında bişey yok azracım
dün sabah meyve yedik 3-4 bisküviyle.2 saat sonra klasik kahvaltı öğleden sonra 40 dk yürüdük gelince fırında balık pişirdim akşam onu yedik salata ve diyet kolayla 1 saat sonra çay yanında annem 5 tane cips yedi ben biraz daha fazla yedim bide ben bi tutam çekirdek yedim bu kadar

günaydın bu arada fıstıklar

şahidim rukiş ablamn çantasında atınbaşak diet bisküvi varkaydirigubbakcemile2

günaydın fıstıklar.
çoook huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum alayınıza hemiii
günaydın gayecimopuyorumnanaktan

azracım eğer iznin olursa ben 1 2 hafta tartılmayacağım. ynene herşeye devam ama tartı ve diyet psikolocisinden kurtulmak istiyorum. 2 haftadır çok bunaldım kilo veremediğim için. yani kabul edersen tabii.
ama yine burdayım yani değişen bişiy olmaycek. beni sabit gösterebilirsin. kilo aldı gösterebilirsin. nasıl istersen yani
CADIARZU kaydirigubbakcemile

günaydın kızlarrrrrrr..herkese mutlu sabahlar..
günaydın nihalcimŞeniz

günaydınnn fıstıklarrrr

3 gündür feci youğn işler gireimedim bir türlüü...:hulya:
bir üstten geçmişe bakım gelecemmmm....opuyorumnanaktan

bu arada rukiş abla ayşecimm gözünü aydın kavuşmuşsunuz birbirinizeee.....opuyorumnanaktan

ortim nereyeee beni bırakıp? (gerçi desene sen 3 gnüdr nerdesin diye:())))boshayallersmile
nerdesin bakem sen :oklava:
3 günlük bir menü yaz bakalım
ne yedin ne yemedin görelimsempatiksalakcinni

naber nesliş nasıl keyifler?

sen nasıl oldun
daha iyi hissediyorsundur umarımbayanssulusmile

geçmişi okudummm ancaaa gleen giden çokkkk:(((((((((((((((

nihalimmm kaptanım nilberacığımmm sanada ço.kkkk geçmişlerrr olsunnnnn....

ortimmm bende aynen öyleyyyimmm ama daha beterimmm inannnn...:((((

menümü valla azramm kaptanımmmm inann çok feciyim 3 gündür yemek yemiyorumm ama simtti meyvaydı çubuk krakerdi geçiştiriyorummm ne olcak benim bu halim bilmiyuorummm....

geçmişi okudummm ancaaa gleen giden çokkkk:(((((((((((((((

nihalimmm kaptanım nilberacığımmm sanada ço.kkkk geçmişlerrr olsunnnnn....

ortimmm bende aynen öyleyyyimmm ama daha beterimmm inannnn...:((((

menümü valla azramm kaptanımmmm inann çok feciyim 3 gündür yemek yemiyorumm ama simtti meyvaydı çubuk krakerdi geçiştiriyorummm ne olcak benim bu halim bilmiyuorummm....

ne diyem neslişim sana şimdi :oklava:
çok kızdım bak
hayallerimz vardı senle onu hatrlatsam yetermi acabaCADIARZU

KIZMA GÜLTENıMMMM LÜTFENNNN
SADECE BANA 1-2 GÜN ZMN VER SÖZZ ÇOK FECı GERı DÖNECEMM
SADECE ŞUGÜNLERDE NEDıR BıLMıYORUMMM AMA DıYET MODUNDA OLMAK ıSTEMEDıMMM
BıRAZDA ıYı GELDı ASLINDAA BURAYADA GıREMEYıNCE UOĞUNLUKTANN KOPTUM DıYET KELıMESıNDENNN AMA YOKK HANı PES ETMıYORUM TABıı Kııı SADECE 1-2 BÖYLE GEÇTııı....BZN HEPıMıZE OLUYOR BıLıYORSUNNN....AZıMLıYıMMM ıRADEMıNGELMESıNı BEKLıYORUMM VERECEĞıZZZZ...MUCUKKKKKSSSSSopuyorumnanaktan
aklinialirimsmile

sanada afiyet olsun nihalciğimmmm...
şimdide bir bardak soda mı içtimmm:)))

kızlarr kocama söz verdimmm haziran sonuna kadar enm az 70 olucam dedimmm...oda inş. dedi..o bile artık bana inanmıyorrr...mafoldumben o yüzden verip kendimi kanıtlamalıyımmm.....

bnim kocişte eskiden ye tosunum ye derdi . şimdi tvde han şu k fleks nesfit reklamları varya sende al istersen canım diyo. garibim bakıyoki benden ne köy olur ne kasaba o da arkadan itekliyor.

azra bişey demedi. bn yarın tartılıyom mu tartılmıyom mu.
6 ya kadar sölermisiniz baan

Back