• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet evet kesinlikle canım nolcak kaptan bişi demez..o da geçti bu yollardan..bir de bu arada farklı şekilde beslen canım mesela sabahları ekmek peynir mi yiyorsun işyerine şu küçük sütlerden al bir de nesfit falan onunla et kahvaltını..makarna falan ye arada gibi..şaşırt bakalım snein metobolizmayı napıcak şaşkın:)

sen görürsün metebolizmasın nesin. seni :1shok: böyle yapmazsam gör bak.
adi metebolizma nolceknaniknaniknaniknanik
opuyorumnanaktanzemuszemuslülülülülülü

hadi ayşe aneyiyle koklaşıyiiii
hadi nilbera hasta
eeeee diğerleri nerdedur
azraaaaaaaaaa
hele benim ortimi gören oldumu
otimi görenlerin oni cami avlusuna bırakmaları önemnen rica olunur

hakketen ya nerde bu millet ..bize bekçi maaşı versinler gaye...

oh ana kız kavustu ne güzelll :) gözünüz aydın olsun efenimm :))))))

sormayın kızlar dün sabah okulda eşim aradı alay komutanı bize gelecek die öğledn sonra izin aldım ve okula gitmedim saat 1 de evdeydim başladım harala gürele hazırlıklara

yemekteyiz de hissettim kendimi bir an :(( bakıcı da gitti 3 te defneyle kaldık

hem pasta böreği hem de ev işlerini hallettim tam 9 kişi olduk akşama

ağlayan kek kuru biber dolması patates salatası ve pynrli poğaca bunlar cayın yanına

daha sonra cerez tabakları ardına meyve
daha sonra kola soda vs en son kahve ile akşamı bitirdim gazam mübarek ola :)))memnun kaldılar galiba neyse ben atlatım geride kalanlar düşünsünn :)))

bu arada dün 1 poğacayla günü gecirdim diyebilirim en son gece 1 de yataga zxor attım kendimi nasıl uyudum sabah 7 de nasıl uyandım hatırlamıyprum ee o kadar saat su ayacıklar ne cekti bir sorsanız :((

gelelim bugüne felaket şişim galiba regl cok yaklastı canım tatlı cekiyor asırı derecede ve 1 kiloya yakın fazla cıkıyorum tartıda meraktan cumayı bekleyemeden tartıldım :(( bu hafta bu regl yüzünden umudu kestim anlıyacagınız

güldencim bu arada cok gecmiş olsun burda havalar cok aldatıcı herkes kaptı şifayı bugünde benm burnum akmaya başladı ne yazıkki galiba ben de hasta olcam :(((

oh ana kız kavustu ne güzelll :) gözünüz aydın olsun efenimm :))))))

sormayın kızlar dün sabah okulda eşim aradı alay komutanı bize gelecek die öğledn sonra izin aldım ve okula gitmedim saat 1 de evdeydim başladım harala gürele hazırlıklara

yemekteyiz de hissettim kendimi bir an :(( bakıcı da gitti 3 te defneyle kaldık

hem pasta böreği hem de ev işlerini hallettim tam 9 kişi olduk akşama

ağlayan kek kuru biber dolması patates salatası ve pynrli poğaca bunlar cayın yanına

daha sonra cerez tabakları ardına meyve
daha sonra kola soda vs en son kahve ile akşamı bitirdim gazam mübarek ola :)))memnun kaldılar galiba neyse ben atlatım geride kalanlar düşünsünn :)))

bu arada dün 1 poğacayla günü gecirdim diyebilirim en son gece 1 de yataga zxor attım kendimi nasıl uyudum sabah 7 de nasıl uyandım hatırlamıyprum ee o kadar saat su ayacıklar ne cekti bir sorsanız :((

gelelim bugüne felaket şişim galiba regl cok yaklastı canım tatlı cekiyor asırı derecede ve 1 kiloya yakın fazla cıkıyorum tartıda meraktan cumayı bekleyemeden tartıldım :(( bu hafta bu regl yüzünden umudu kestim anlıyacagınız

güldencim bu arada cok gecmiş olsun burda havalar cok aldatıcı herkes kaptı şifayı bugünde benm burnum akmaya başladı ne yazıkki galiba ben de hasta olcam :(((
ohh ellerine sağlık tatlım .kavuştuk vallahaŞenizyalnız ceylin alışamadı annaneye yapışıyo bana
nazcım ellerine kollarına sağlık
nhalcim yazını okudum cnmdediğim hesap denize düşen yılana sarılır
deneyip göreceğiz hmde hep birlikte göreceğiz
rukiş ablam ayşem oh oh yürüğün ama pek kaçırmayın
seher ümitsizlik yok
yok ufak tefek kaçamakların dışında bişey yok azracım
dün sabah meyve yedik 3-4 bisküviyle.2 saat sonra klasik kahvaltı öğleden sonra 40 dk yürüdük gelince fırında balık pişirdim akşam onu yedik salata ve diyet kolayla 1 saat sonra çay yanında annem 5 tane cips yedi ben biraz daha fazla yedim bide ben bi tutam çekirdek yedim bu kadar

günaydın bu arada fıstıklar

azracım eğer iznin olursa ben 1 2 hafta tartılmayacağım. ynene herşeye devam ama tartı ve diyet psikolocisinden kurtulmak istiyorum. 2 haftadır çok bunaldım kilo veremediğim için. yani kabul edersen tabii.
ama yine burdayım yani değişen bişiy olmaycek. beni sabit gösterebilirsin. kilo aldı gösterebilirsin. nasıl istersen yani

günaydınnn fıstıklarrrr

3 gündür feci youğn işler gireimedim bir türlüü...:hulya:
bir üstten geçmişe bakım gelecemmmm....opuyorumnanaktan

bu arada rukiş abla ayşecimm gözünü aydın kavuşmuşsunuz birbirinizeee.....opuyorumnanaktan

ortim nereyeee beni bırakıp? (gerçi desene sen 3 gnüdr nerdesin diye:())))boshayallersmile

günaydınnn fıstıklarrrr

3 gündür feci youğn işler gireimedim bir türlüü...:hulya:
bir üstten geçmişe bakım gelecemmmm....opuyorumnanaktan

bu arada rukiş abla ayşecimm gözünü aydın kavuşmuşsunuz birbirinizeee.....opuyorumnanaktan

ortim nereyeee beni bırakıp? (gerçi desene sen 3 gnüdr nerdesin diye:())))boshayallersmile

naber nesliş nasıl keyifler?

Back