• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güldencim gec bile kaldın kesin git bi tahlil yaptır bu kadar gecikmesi normal değil :((

bu arada tesekkür ederim ama daYANAMIYORUM ARADA Bİ iki küçük parca alıyorum ne yazıkki :(((

ayrılsan da yazmaya devam et seni çok ii anlıyorum inşşlaah istediğin kiloya ulaşırsın bitanem öptümmmm

gidecem cnm
ne kadr kadın doğumculardan korksamdadelikafadulden gidecem:delphin: (birde diş doktorueyvahedigeldismile)
anlayışın içinde teşekkür ederim
bugün canım çok sıkkın ilkkez bu kadar oldum :delphin:
görmediğim rakamı gördümmafoldumben

canım burdayım daha.
ama ben dün birsürü şey yazdım. bir iki hafta tartılmayayım diye. sendende çok cevap beledim. akşma bile sordum bişiy demedin. bende sabit filan gösterirsin deyi tartılmadım. sen benim yazdıklarımı okumadın mı azracım

ah gayem yaa okumaz olurmuyum
alıntı yaptım simil ekledim sadece
unuttum tmm sabit gösterrim ama çok uzatma sende toplanmaya bak
ayrıca akşmaları bnm netimde problem oluyor
girip okuyyorum ama mesaj yazamıyorum
bizim buralarda yol çalaşılması var nilbera ,naz bilir

ondan kaynaklanıyor
dün superonline aradım 15dk bekledim bi allahın kuluna ulaşamadım:mymeka:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrr.....

ben bugün kayınvalide de kaldığımdan tartılamayacağım için dün sabah tartılmış idimmm...:))) 82,1geldimm....:((((( ama inanın benimde 3-4 gündür wc problemim var yoksa 3-4 akşamdır yemek yemiyorummm...:((( SAdece bu hafta çok düzensiz beslendimmm....Bu sonduu bu gerçekten son olacakkkk....

eğer 1 nisana kadar 78 olmazsammm takımdan ayrılmayı düşünüyorummmm...

gültenimmm kptanımmmmm sana güveniyorummm feci dönüş yapacağınada inanıyorummm...
Sana bişi diyicemmm biz deli gibi yiyoruz (kilo veremediğimiz yada artı çıktığımız zamanlarda) Yediğimiz zmn ya kilo alıyoruz yada sabit çıkıyoruzzz....Peki gerçekten bir diyetisyene gidip tahlil neym yaptırıp ona göre diyet listesi alsanda onu uygulasan senin için daha sağlıklı olmaz mı??
ınanarak kaçırmadan listeni uygularsan ki aynı bizimde öylee bütütn kilolardannn kurtulursunn bak şişman manifestoyaa o bile sağlıklı veriyorr...bizde veririzzz verecezdeee...ama lütfen sağlıklı....:)))mucukssss

günaydın fıstıklarrrrr.....

ben bugün kayınvalide de kaldığımdan tartılamayacağım için dün sabah tartılmış idimmm...:))) 82,1geldimm....:((((( ama inanın benimde 3-4 gündür wc problemim var yoksa 3-4 akşamdır yemek yemiyorummm...:((( SAdece bu hafta çok düzensiz beslendimmm....Bu sonduu bu gerçekten son olacakkkk....

eğer 1 nisana kadar 78 olmazsammm takımdan ayrılmayı düşünüyorummmm...

gültenimmm kptanımmmmm sana güveniyorummm feci dönüş yapacağınada inanıyorummm...
Sana bişi diyicemmm biz deli gibi yiyoruz (kilo veremediğimiz yada artı çıktığımız zamanlarda) Yediğimiz zmn ya kilo alıyoruz yada sabit çıkıyoruzzz....Peki gerçekten bir diyetisyene gidip tahlil neym yaptırıp ona göre diyet listesi alsanda onu uygulasan senin için daha sağlıklı olmaz mı??
İnanarak kaçırmadan listeni uygularsan ki aynı bizimde öylee bütütn kilolardannn kurtulursunn bak şişman manifestoyaa o bile sağlıklı veriyorr...bizde veririzzz verecezdeee...ama lütfen sağlıklı....:)))mucukssss
öncelikle şu +700 gr için :oklava:sempatiksalakcinni
ah cnmm yapmadım mı sanki liste felan dr kontrolü
olmuyor işte olmuyor
ama bu sefer buna çok inanıyıor ve güveniyorum
zaten önemli olanda inanmak ve başlamak değil
şimdi asıl bundan sonra hepinizi desteğine ihtiyacım olcak
ama cnm çok sıkkın şuan kilomdan dolayı

cidden haklısınnn gitmek lazım psikoloğa bu işin başka yolu kalmadııı....

kızlar çok hastayım boğalzarım şişmişş ve nefes alamnıyorum yineee....
ben kayn. kaldığımda hep böyle oluyorummm.....

gültenimm kaptanımm biz her zmn destekçinizzz.....
olumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cok cok ıyıyım artıkbıldıgınız üzere takımdan ayrıldım gercı kımse merak etmedı benı ama olsun ben yınede söyleyım dün dr gittım endokırın ve dıyetısyen tam 90 kg cıktım dıyetısyenın tartısında malesef her hafta kg bıldırımı yapacagımı düşünmemek bana ıyı geldı cok ıyı gıdıyorum 80 düşer düşmez burdayım

azracım tavsıye edıyorum gercekten dıyette stres cok mahfedıyor ınsanı dogru karar bence bıraz ara ver herbalıf e gelınce ıc ama bence sabah akşam ye öglen bol yeşillikle yanınde yemek ye derım bu benım fıkrım tabı bılmıyorum ınşallah senınde benımde dönüşümüz muhteşem olacak

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cok cok ıyıyım artıkbıldıgınız üzere takımdan ayrıldım gercı kımse merak etmedı benı ama olsun ben yınede söyleyım dün dr gittım endokırın ve dıyetısyen tam 90 kg cıktım dıyetısyenın tartısında malesef her hafta kg bıldırımı yapacagımı düşünmemek bana ıyı geldı cok ıyı gıdıyorum 80 düşer düşmez burdayım

bir dakka ya nasıl yani hangi ara ayrıldın sen selmacım neden benim haberim yok..ortim aşk olsun beni bıraktın mı yaniiiiiiiiiii en son seni ikna ettik sanıyordum ben..nolur kusura bakma ben gerçekten bilmiyordummmmmmmmbilmiyorumkismile

kızlar günaydın..sabah tartıldım 87.3 geldim aferin bana bu hafta da 300 gr artı çıktım..gerçi o kadar yemeye yine iyi diyorum...dün akşam eve geç gittim muz yedim bir tane bir bardak süt içtim yattım..
diyetsyene gitmiyormusun artık nihal
bak her hafta artı gelmeye başladın
2 3 hafta önce azda olsa hfta hafta veriyordun

günaydın canım..bugün iki kişi eksiğiz nasıl yoğunum anlatamam iki sattir yazdığım msj ı yeni gönderebildim valla..geçmişi de okuyamadım daha ama genel olarak moraller bozuk anladığım kadarıyla..bence biz toplu olarak psikoloğa gidelim..
kolay gelsin canımcım
he yaa bu kilo insanı ruhen bedenen madden manen yıkıcı:sinifsinif:

cidden haklısınnn gitmek lazım psikoloğa bu işin başka yolu kalmadııı....

kızlar çok hastayım boğalzarım şişmişş ve nefes alamnıyorum yineee....
ben kayn. kaldığımda hep böyle oluyorummm.....

gültenimm kaptanımm biz her zmn destekçinizzz.....
olumunekankayizsmile
geçmiş olsun aynı ağrıları bnde çekiyorum :delphin:
saol cnm onun için zaten szleri bırakmıyorum yaa
yoksa çook tan bitmişti bnm için diet işi
:1hug:

cnm 90 olmuşsun bak takımdan bi hafta ayrı kaldın
ama tmm psiklojik olarak düzel öle gel diyorum
birde arkadaşlar şundan fark etmedilerdir
bn seni geçen hafta 500gr verdin die çıkarmadım
bu hafta listede çıkmış gözükeceksin
ondan farketmemişlerdir

azracım tavsıye edıyorum gercekten dıyette stres cok mahfedıyor ınsanı dogru karar bence bıraz ara ver herbalıf e gelınce ıc ama bence sabah akşam ye öglen bol yeşillikle yanınde yemek ye derım bu benım fıkrım tabı bılmıyorum ınşallah senınde benımde dönüşümüz muhteşem olacak
:lepi::lepi::lepi::lepi:

allam ya noluyo geçmişe bakamadım selmadan okudum gülden nereye gidiyor..ayyyy biri bizi durdursunnnnn...hemen geçmişe bakayım öldüm meraktan..

gitmiyorum anacım yine burdayım
sadece bi ay tartılmıcam
müzminşişgonuz herdaim burda:içelim:

Çocuk rahatsız olunca sıkıntıdan yedim. KIz kardeşim dayımın kızı ve ben ikinci bi yarışada girdim artık güzel bi kilo vermek şart oldu eeeee yazda geldi...Kızlar ben ufaklığı okula götüreceğim sonra yine görüşürüz.Geçmişolsun dileklerinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Back