• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nıhalcım bak demekkı benı gercekten merak etmemışsın cok üzüldüm bır haftadır yokum senı yarı yolda bırakmadım sadece buraya ne yedım ne içtım ne yaptım ne kadar kg verdım artık yazmak ıstemıyorum degılse bız senınle olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar bn şimdilk çıkıyorum
öğlen 2 gbi felan gelecem
bankaya gitmm lazım para çekip para yatırmam lazım
bugün cuma son gün
zaten ayşe ile rukiye abla daha kilo bildirmedi
onlarda bildrr geldiğimde sonuçları veririm
ayşecim bn yokken gelrsen sana zahmet kardeş takım liste kontrolü bırakırsa kontrol ediver
nazcım eğer kimse yoksa saat 2 yadda engeç 3 gbi gelrm

diyetsyene gitmiyormusun artık nihal
bak her hafta artı gelmeye başladın
2 3 hafta önce azda olsa hfta hafta veriyordun

kolay gelsin canımcım
he yaa bu kilo insanı ruhen bedenen madden manen yıkıcı:sinifsinif:

geçmiş olsun aynı ağrıları bnde çekiyorum :delphin:
saol cnm onun için zaten szleri bırakmıyorum yaa
yoksa çook tan bitmişti bnm için diet işi
:1hug:

cnm 90 olmuşsun bak takımdan bi hafta ayrı kaldın
ama tmm psiklojik olarak düzel öle gel diyorum
birde arkadaşlar şundan fark etmedilerdir
bn seni geçen hafta 500gr verdin die çıkarmadım
bu hafta listede çıkmış gözükeceksin
ondan farketmemişlerdir

:lepi::lepi::lepi::lepi:

gitmiyorum anacım yine burdayım
sadece bi ay tartılmıcam
müzminşişgonuz herdaim burda:içelim:

yok be canım gitmiyorum diyetisyen başka yere gitti yenisi de gelmemiş daha zaten hevesim kaçtı..okduum okudum ben de gidiyon sanıp üzülmüştüm canım..laelaelaelaelae

nıhalcım bak demekkı benı gercekten merak etmemışsın cok üzüldüm bır haftadır yokum senı yarı yolda bırakmadım sadece buraya ne yedım ne içtım ne yaptım ne kadar kg verdım artık yazmak ıstemıyorum degılse bız senınle olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

valla canım ben bu haftayı naısl geçirdim bir bilsen hiiiç kendimde değildim valla kusura bakma..sen gündüzleri bazen giremiyordun ya akşamları da yazılanlara bakamıyorum genlde ondan kaçırmışım..bir de benim de moralim bozuktu bu hafta uzaklaştım iyice kg vermekten çok takip edemedim..özür dilerim canım tekrar valla kasıtlı değil..bana kırılma..opuyorumnanaktanaklinialirimsmile

valla canım ben bu haftayı naısl geçirdim bir bilsen hiiiç kendimde değildim valla kusura bakma..sen gündüzleri bazen giremiyordun ya akşamları da yazılanlara bakamıyorum genlde ondan kaçırmışım..bir de benim de moralim bozuktu bu hafta uzaklaştım iyice kg vermekten çok takip edemedim..özür dilerim canım tekrar valla kasıtlı değil..bana kırılma..opuyorumnanaktanaklinialirimsmile

önemlı degıl canım bılıyorum zaten kasıt olmadıgını ben artık kendı adıma söyleyım burasıyla yüz göz oldugumu düşünüyorum ılk gırdıgımdekı dısıplınım yok malesef keşke olsaydı o yüzdende cıkmak ıstedım belkı daha ıyı olurum dıye degılse takımdan kopmadım burdayım kadar arkadaşlarımla bırlıkte opuyorumnanaktan

önemlı degıl canım bılıyorum zaten kasıt olmadıgını ben artık kendı adıma söyleyım burasıyla yüz göz oldugumu düşünüyorum ılk gırdıgımdekı dısıplınım yok malesef keşke olsaydı o yüzdende cıkmak ıstedım belkı daha ıyı olurum dıye degılse takımdan kopmadım burdayım kadar arkadaşlarımla bırlıkte opuyorumnanaktan

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı duurmdayım..sıkıldım artık kendimden..artık konuşmıuycam zaten şunu yapcam bunu yapcam diye direkt hareket..

**** 6.TAKIM 148 .ETAP ****

Naz ( 62,7 / 62,0 / 0,7 / 1,12 % )
simerenya ( 98,3 / 98,3 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 74,0 / 73,0 / 1,0 / 1,35 % )
lightlife ( 81,0 / 78,0 / 3,0 / 3,7 % )
sultan_gibi ( 61,1 / 60,5 / 0,6 / 1,01 % )
macigdarkwish ( 59,2 / 58,6 / 0,6 / 1,01 % )
7beyaz ( 81,9 / 81,5 / 0,4 / 0,49 % )
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 62,5 / 62,5 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 78,9 / 77,3 / 1,6 / 2,03 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 741,7 / 733,8 / 7,9 / 1,07 % )

kardeş takımcığım listemizi kontrol edebilirmisiniz.

**** 6.TAKIM 148 .ETAP ****

Naz ( 62,7 / 62,0 / 0,7 / 1,12 % )
simerenya ( 98,3 / 98,3 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 74,0 / 73,0 / 1,0 / 1,35 % )
lightlife ( 81,0 / 78,0 / 3,0 / 3,7 % )
sultan_gibi ( 61,1 / 60,5 / 0,6 / 1,01 % )
macigdarkwish ( 59,2 / 58,6 / 0,6 / 1,01 % )
7beyaz ( 81,9 / 81,5 / 0,4 / 0,49 % )
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 62,5 / 62,5 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 78,9 / 77,3 / 1,6 / 2,03 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 741,7 / 733,8 / 7,9 / 1,07 % )

kardeş takımcığım listemizi kontrol edebilirmisiniz.
Maaşallah listeniz süper negüzel kilolar vermişsiniz inşallah böyle devam edersiniz.Tebrikler...kaydirigubbakcemile3a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cok cok ıyıyım artıkbıldıgınız üzere takımdan ayrıldım gercı kımse merak etmedı benı ama olsun ben yınede söyleyım dün dr gittım endokırın ve dıyetısyen tam 90 kg cıktım dıyetısyenın tartısında malesef her hafta kg bıldırımı yapacagımı düşünmemek bana ıyı geldı cok ıyı gıdıyorum 80 düşer düşmez burdayım

Ciddi misin? ne zaman ayrıldın? Dr .'a gitmene sevindim.İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.

Back