- 19 Temmuz 2007
- 4.179
- 5.317
- 773
günaydın fıstıklar..
nesli çok geçmiş olsun canım aman ya resmen ucuz atlatmışsınız bir fakire tuz ekmek verin canım..
oo takım dökülüor ya herkese çok geçmiş olsun kızlar..bu havalar böyle valla dikkat etmek gerek ben de balon gibi şişim..
gayecim sen nedne canını sıkıyorsun ki hepimiizn dikkat edip de artı çıktığımız zamanlar olabiliyor..sıkma canını..ne demek bişiler saklıyormuş gibi aşk olsun diyorum sana..
sıkma canını oluyor bazen kg veremıyorsun ödem olabılır reglınde ılac aldıgın ıcın kesılmış olabılır gecmış olsunŞeniz
ikimiz aynı anda valla..selmacım iyiyim hoşum da iş çok yoğunlaştı nedense kafam şiş...bir de tatil rehavetini atamadım bir türlü üstümden dün akşam ezeli izledim sonra yattım sözde sabah leslie ye kalkacaktım kalkamadım..
GÜNAYDIN CANLAR.....
Çok feci bir akşam geçirdik...Ölümden döndük...
C.tesiden beri evde bir koku vardı..Dün akşmda yoğunlaştı Meğer gaz kaçırıyormuş kombidennn...(( Başımız falan ağrıyınca Aşağıdaki komuşyu çağırdık oda gaz kokuyor çok feci deyince hemen camları açıp 187 aradık..:sinifsinif:
Geldiler baktılar gerçekten kombiden gaz sızıyormuş...mafoldumben
Çok şükür bişi olmadı ama Allahtan Pazar günü gecede ilki açık bırakmamışız...Var bizde bir terslik ama hadi hayırlısı...Rabbim daha büyük dert vermesin...
Verilmiş sadakamız varmış...
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt şekerler suporumu yaptım 4 mıl leslie yapdım yenı bugun başladım süper bişey hihoyyyt dujumu aldım cok rahatladım zemuszemus
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim ne bilim yaa. geçen sene 2 ayda 10 12 kilo birden vermiştim ama bu sefer zorluyor. pes etmek yokda size karşı mahçup oluyom.
ibilmiyorum ki olabilir. bi olup bitse göreceğiz bakalım.
selmoşum rel mi yaklaşıyor ki şişsin.
nihalim vücudun tatilde gevşedi dinlendi ya ondan zorlanıyo olabilirsin belkim.
ben gezmeye gıdıyorum akşama görüşürüz fıstıklar byopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amanda aman hemende annesini alkışlarmış :jeyyar::jeyyar:
ya gayecim sorma ya benim de morlaim bozuk aslında..şöyle takır takır kg veremedim ben de..sözde bu temmuzda diyete başlayıp 13 marta kadar zayıflıycam doğumgünümde yeniden doğcam diyordum bak kaç ay geçti kaç kg yum hala..beşlki de aldım bilmiyorum..ama işte bunlara takılmamak önüne bakmak lazım başarıya ulaşmak için..ondan gülüm sen de sıkma canını..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takma kafanııgünaydın güzeller. güzel huzurlu mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum.
kıslar paar günü regl olmaya başladım birkaç saat sonrada kesildi daha ne gelen var ne giden.
yediklerime dikkat ediyorum ama hep + çıkıyorum.
iki haftadır hiç bişiy anlamadım ben bu işten.
suçluluk hissediyorum sanki yalan sölüyomuşum gibi yaaaa.
hiç böle olmazdı reglim neden oldu anlamadım.
akşam ıspanak kavurma , bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
sabah sirrkeli balllı suyumu içtim. biraz sonra bir dilim çavdar ekmeği ile biraz peynir getirdim onu yiycem.
:lepi::lepi::lepi:hihoyyyt şekerler suporumu yaptım 4 mıl leslie yapdım yenı bugun başladım süper bişey hihoyyyt dujumu aldım cok rahatladım zemuszemus
ahh cnm bnmm çok geçmiş olsunGÜNAYDIN CANLAR.....
Çok feci bir akşam geçirdik...Ölümden döndük...
C.tesiden beri evde bir koku vardı..Dün akşmda yoğunlaştı Meğer gaz kaçırıyormuş kombidennn...(( Başımız falan ağrıyınca Aşağıdaki komuşyu çağırdık oda gaz kokuyor çok feci deyince hemen camları açıp 187 aradık..:sinifsinif:
Geldiler baktılar gerçekten kombiden gaz sızıyormuş...mafoldumben
Çok şükür bişi olmadı ama Allahtan Pazar günü gecede ilki açık bırakmamışız...Var bizde bir terslik ama hadi hayırlısı...Rabbim daha büyük dert vermesin...
Verilmiş sadakamız varmış...
annem gelsin bende uyuyacağım 10 11e kadarsositosositogünaydın aslında tünaydın arkadaşlar
bugün 10:00 da zile uyandım uyuyordum yoksa daha
teyzem geldi kahvaltıya o gitti şimdi hmn yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?