ben geldım neslı ayşe nıhal nasılsınız kızlar
selam kızlarrr
bugün çok yoğundumm
bride yorgun ve bu bel ağrısı mahvetti beniii hepsi üstüste geldi eve gdipi yemek yiyip yatacamm
bu arada biliyorsunz artık yemek yapıyorummm ee 3 sene anne yemeğini yedikten sonra alışmak zo olucakk ama olsunnnn ben yemek yapmayı çok seferimmmm....
akşama tavuk sote ve barbunya var dünden yapmıştım bugün için...eve gidincede bulgur pilavu yapmayı düşünüyorummm.....
bu arada nazcımm d.günün kutlu olsunnn...sağlıklı huzurlu ailenle mutlu bir ömür diliyorummm....
ortimmmm sıkılmışmıııı....ya ortim bişi sorucamm sen kaç yaşındasınnn merak ettimdee...:))))
ben geldım neslı ayşe nıhal nasılsınız kızlar
ahhhh ah gençliğim geldi aklıma. neden yaramı deştin şimcik. 29 yaşındayım. koca karı oldum be yaaa
:dilcikar:
doğum günün kutlu olsun canım. allah sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu nice nice seneler geçirmen dileğiyle.
benimde eşimin doğum günüydü(bugün ama dün kutladık pazar ve bütün aile birlikte diye)
bende biraz kaçırdım.
ayşecim neden görünmezsin. gelmişsen emen gitmişsen bi iz bırakmışın o gadenn
nazcım cnmm d.günün kutlu olsun a.s.
eşinle bebişnle mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle
huhuuu kızlar kusura bakmayın ya bugün iş deli gibi yoğun delirmek üzereyim sizinle ilgilenemedim valla..
nazcım iyi ki doğdun canım nice mutlu senelere..demek sen de balıksın haaa:)
Gayecim ne aldın bakem kocişine..benim kocam teline bayıldı..
selam kızlarrr
bugün çok yoğundumm
bride yorgun ve bu bel ağrısı mahvetti beniii hepsi üstüste geldi eve gdipi yemek yiyip yatacamm
bu arada biliyorsunz artık yemek yapıyorummm ee 3 sene anne yemeğini yedikten sonra alışmak zo olucakk ama olsunnnn ben yemek yapmayı çok seferimmmm....
akşama tavuk sote ve barbunya var dünden yapmıştım bugün için...eve gidincede bulgur pilavu yapmayı düşünüyorummm.....
bu arada nazcımm d.günün kutlu olsunnn...sağlıklı huzurlu ailenle mutlu bir ömür diliyorummm....
ortimmmm sıkılmışmıııı....ya ortim bişi sorucamm sen kaç yaşındasınnn merak ettimdee...:))))
nazcım dogum günün kutlu olsun
abla süper gidiyorsun maşallahkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanbu günkı yedıklerım
KAHVALTI bır domates bır salatalık maydanoz bır dılım k ekmegı labne peynır bır corba kaşıgı kadar yeşil cay
ARA bır ardak ayran
ÖGLEN ıspanaklı ıkı yumurtayla yapılmış omlet bır bardak ayran
ARA bır küçük kase yogurt corbası
AKŞAM ıkı kaşık kaşarlı mantar bır kase cacık cok az tavuk haşlanmış
ARA DAHA YEMEDIM IKI YEŞİL ELMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?