• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar bugün rejimimin 6, gününe girdim ve tartım 77,4... tam 3 kilo gitti bendenalkisalkisalkis ve regl olcam.akşam sabah bekliyorum..ve hipotiroid rahatsızlığım olmasına rağmen..gerçi çok ileri düzeyde değil kontrollerimi ve ilacımı düzenli kullnıyorum.kahvaltılardan yarım saat önce yarım tablet levatiron..
bide arkadaşlar kilo çizelgemi nasıl 77 ye indirebilirim cevap yazarsanız mutlu olucam..

oo tebrikler boncuk çok güzel gitmiş başlangıç içi.in ama hızlı değil yavaş ve kalıcı kilo vermeni öneriyoruz..
gayecim tamam ben de güldeni ele almaya varım canım..
beni de ele alın bu arada ya..79 lu rakamları görmek istiyorum artık ya yeter da..
şimdi öğle yemeğimi yedim:
nohut
cacık
4 kaşık erişte
yarım kae çorba
erişte yediğim için ekmek yemedim

kızlar bnb halen regl olmadım şişim sinirim
ne yapcam ve şu boğazıma dur diyemiyorum
dikka etmişsinz 2 gündür menüde yazmıyorum
akşama kadar ii akşam olunca cozutuyorum resmn

bak şimdi beni bu kadar iş arasında uçağa atlatıp Adanaya getirme istersen :oklava:sen kaptanımızsın..hani bir laf var ya imam böyle yaparsa cemaat ne yapar..sempatiksalakcinnibuzdolabının üstüne kilonu yaz bak nasıl hemen geri adım atıyorsun..topralan kendine gel canım..sabahları kuru kayısı akşamları da bir muz yersen hiiç tatlı isteğin kalmıyor bak canım..bir de öyle dene...hihoyyyt

benim öğlen menusu simit ve ayran

en güzel menü hiç kuşkusuz senin menü olmuş. bayılırım simit ayrana.

ben lesliemi yapayım

goley gelsin cicim.

arkadaşlar bugün rejimimin 6, gününe girdim ve tartım 77,4... tam 3 kilo gitti bendenalkisalkisalkis ve regl olcam.akşam sabah bekliyorum..ve hipotiroid rahatsızlığım olmasına rağmen..gerçi çok ileri düzeyde değil kontrollerimi ve ilacımı düzenli kullnıyorum.kahvaltılardan yarım saat önce yarım tablet levatiron..
bide arkadaşlar kilo çizelgemi nasıl 77 ye indirebilirim cevap yazarsanız mutlu olucam..

canım diyet grularında kilo çizelgesi yazan yerden sil baştan yapceksin. en azından ben öle yapıyom.

bak şimdi beni bu kadar iş arasında uçağa atlatıp Adanaya getirme istersen :oklava:sen kaptanımızsın..hani bir laf var ya imam böyle yaparsa cemaat ne yapar..sempatiksalakcinnibuzdolabının üstüne kilonu yaz bak nasıl hemen geri adım atıyorsun..topralan kendine gel canım..sabahları kuru kayısı akşamları da bir muz yersen hiiç tatlı isteğin kalmıyor bak canım..bir de öyle dene...hihoyyyt

azraya öle bi ceza verelimki yemek yemek deyi kıvransada yemek yiyemesin.
mesela ben bi dene buldum.
ciddi anlamda kaçamak yaptığı zaman sinmayı tv yi yasaklayalım ona . hani filmi çok seviyi ya.
yaza ezel i izlememe cezası verelim olar mı nihalim.
yok yok bu cezayı ben sevdim.

azracım benimki karada gözüktü. darısı saan bacım.
ha bu arada artıkın azra er öğün ne yediğini söleyeceksin. yakın takibe alıyoruz artıkın azrayı aberinis ola.

öğlen yemekimi söleyeyim size.
aşamkiynen aynı. yani ıspanak kaurma , bulgur pilavı vedee yoğurt.

akşamada fırında patates püresi ve tavuk sote düşünüyom.
olayıım artııık
çook şiştiim ve sıkıntı basıyor bana olmadığım zmn

benim öğlen menusu simit ve ayran

afiyet olsun
kaç simit :jeyyar:

ben lesliemi yapayım
yap yapzemuszemus

geel nihal gelkaydirigubbakcemile4

en güzel menü hiç kuşkusuz senin menü olmuş. bayılırım simit ayrana.

goley gelsin cicim.

canım diyet grularında kilo çizelgesi yazan yerden sil baştan yapceksin. en azından ben öle yapıyom.

azraya öle bi ceza verelimki yemek yemek deyi kıvransada yemek yiyemesin.
mesela ben bi dene buldum.
ciddi anlamda kaçamak yaptığı zaman sinmayı tv yi yasaklayalım ona . hani filmi çok seviyi ya.
yaza ezel i izlememe cezası verelim olar mı nihalim.
yok yok bu cezayı ben sevdim.

hayıııırdelikafadulden
bni filmlerimden ve ezelden alıkoyamazsınız:1shok:

sabak
2 dilim tereyağlı kızarmış ekmek hellimli omlet yedim ve çay içtim
öğlen
4 mil tempolu leslie yaptım
şimdi 1 kase mısır gevreği yiyorum öğle yemeğim
akşama
döner yiyeceğim o yüzden öğleni çok hafif tutuyorum nasıl kızlar

azracım banyomu yapan duş mu alın yoksan kafanı duvarlaramı vurun bilenem gari. son 3 gündür yediklerinin listesini bi alalım bakalım. bugün sabah öğle dahil bi liste lütfen.

ona bi bakalım. ama ceza öncesi için deel sonası için geçerli.

benim canım yokmu. incecik kocam var. hergün çayın kahvenin yanına kekler börekler pastalar getiriyom ki kilo alsın deyi. bende kedinin ciğere baktığı gibim bakıyom.

yok valla arkaşlar ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez(giriş çıkışlar azra tarafından durdurulduğu için) ya bu deveyi güdecez ya güdecez varmı başka çaresi yok.
e o zaman noluyomuş silkelenip kendimize geliyomuşuk.

şemmami şemmammi :teytey: lililililililili tey tey tey lilililili:teytey::teytey: şoppi şoppi lililili

Back