Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bnb halen regl olmadım şişim sinirim
ne yapcam ve şu boğazıma dur diyemiyorum
dikka etmişsinz 2 gündür menüde yazmıyorum
akşama kadar ii akşam olunca cozutuyorum resmn
benim öğlen menusu simit ve ayran
ben lesliemi yapayım
arkadaşlar bugün rejimimin 6, gününe girdim ve tartım 77,4... tam 3 kilo gitti bendenalkisalkisalkis ve regl olcam.akşam sabah bekliyorum..ve hipotiroid rahatsızlığım olmasına rağmen..gerçi çok ileri düzeyde değil kontrollerimi ve ilacımı düzenli kullnıyorum.kahvaltılardan yarım saat önce yarım tablet levatiron..
bide arkadaşlar kilo çizelgemi nasıl 77 ye indirebilirim cevap yazarsanız mutlu olucam..
bak şimdi beni bu kadar iş arasında uçağa atlatıp Adanaya getirme istersen klava:sen kaptanımızsın..hani bir laf var ya imam böyle yaparsa cemaat ne yapar..sempatiksalakcinnibuzdolabının üstüne kilonu yaz bak nasıl hemen geri adım atıyorsun..topralan kendine gel canım..sabahları kuru kayısı akşamları da bir muz yersen hiiç tatlı isteğin kalmıyor bak canım..bir de öyle dene...hihoyyyt
olayıım artıııkazracım benimki karada gözüktü. darısı saan bacım.
ha bu arada artıkın azra er öğün ne yediğini söleyeceksin. yakın takibe alıyoruz artıkın azrayı aberinis ola.
öğlen yemekimi söleyeyim size.
aşamkiynen aynı. yani ıspanak kaurma , bulgur pilavı vedee yoğurt.
akşamada fırında patates püresi ve tavuk sote düşünüyom.
benim öğlen menusu simit ve ayran
yap yapzemuszemusben lesliemi yapayım
geel nihal gelbak şimdi beni bu kadar iş arasında uçağa atlatıp Adanaya getirme istersen klava:sen kaptanımızsın..hani bir laf var ya imam böyle yaparsa cemaat ne yapar..sempatiksalakcinnibuzdolabının üstüne kilonu yaz bak nasıl hemen geri adım atıyorsun..topralan kendine gel canım..sabahları kuru kayısı akşamları da bir muz yersen hiiç tatlı isteğin kalmıyor bak canım..bir de öyle dene...hihoyyyt
en güzel menü hiç kuşkusuz senin menü olmuş. bayılırım simit ayrana.
goley gelsin cicim.
canım diyet grularında kilo çizelgesi yazan yerden sil baştan yapceksin. en azından ben öle yapıyom.
azraya öle bi ceza verelimki yemek yemek deyi kıvransada yemek yiyemesin.
mesela ben bi dene buldum.
ciddi anlamda kaçamak yaptığı zaman sinmayı tv yi yasaklayalım ona . hani filmi çok seviyi ya.
yaza ezel i izlememe cezası verelim olar mı nihalim.
yok yok bu cezayı ben sevdim.
seher öldürücen sen bni
senle yaşayanlar çok şanslı yaa
ne hayat dolu bi insansın sen ölee
azracım liste lütfen