gunaydınnn canlarımmm nasılsınızzzzzzzzzz :CüvCüv::1hug:
valla pek iyi değil gibiyim. resmen çürüge çıktım abla ağrımayan yerim yok.
sen nasılsın.
alttan üstten her yerim ağrıyor.
canım bnımde he ryerım ağrıyo cokda yorgunumm heryerım de şiş tuluk gıbı ayakta cok durmaktam ne bılmıyorumm avcumu yumruk yapamıyomm:bbo:
ahh ablam yaaa. sağlam kimse yok sanki. herkesin bi takım şikayetleri var.çok geçmiş olsun.
bende antibiyotik içiyom yok banamısın demiyo kulak diş boğaz anam ağlıyor ağrıdan.
günaydın güzeller. güzel huzurlu mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum.
kıslar paar günü regl olmaya başladım birkaç saat sonrada kesildi daha ne gelen var ne giden.
yediklerime dikkat ediyorum ama hep + çıkıyorum.
iki haftadır hiç bişiy anlamadım ben bu işten.
suçluluk hissediyorum sanki yalan sölüyomuşum gibi yaaaa.
hiç böle olmazdı reglim neden oldu anlamadım.
akşam ıspanak kavurma , bulgur pilavı ve yoğurt yedim.
sabah sirrkeli balllı suyumu içtim. biraz sonra bir dilim çavdar ekmeği ile biraz peynir getirdim onu yiycem.
günaydın canımgünaydın fıstıklar benim cadı 5.30 dikti ayağa daha hava bile aydınlanmamıştı :bbo:
1 saat daha oyalayayımda yatarız tekrar çok uykum var çokmirmirmirmir
günaydın rukıye abla sanada gecmış olsun Şenizgunaydınnn canlarımmm nasılsınızzzzzzzzzz :CüvCüv::1hug:
günaydın fıstıklar..
nesli çok geçmiş olsun canım aman ya resmen ucuz atlatmışsınız bir fakire tuz ekmek verin canım..
oo takım dökülüor ya herkese çok geçmiş olsun kızlar..bu havalar böyle valla dikkat etmek gerek ben de balon gibi şişim..
gayecim sen nedne canını sıkıyorsun ki hepimiizn dikkat edip de artı çıktığımız zamanlar olabiliyor..sıkma canını..ne demek bişiler saklıyormuş gibi aşk olsun diyorum sana..
neden acaba nıhalcım şışsın reglınmı yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?