Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün yedıklerım bıraz cok ve dengesız oldu mısafır vardı
KAHVALTI bır dılım ekmegın üstüne labne peynır sürüp yediim

ARA yok
ÖGLEN DÖRT BEŞ KAŞIK PıLAV BIR KEPCE BEZELYE VE YEŞıL SALATA

AKŞAM KÜÇÜK TABAK PILAV YEDIM

ARA IKI YEŞıL ELMA

günaydın kızlar...ben hala ayılamadım ya..neden böyle oldu anlamadım valla..kaç gündür ayakta uyuyorum resmen..

canım biz çalışmaya programlıyıs yaaa tatil ağır gelsi herhal. dokanmış olabilüüü tatil.
yok yok bi daha böle şeler yapıpta vicutunu üzme. durmadan çalış. tatil bizim neyimisee

canım biz çalışmaya programlıyıs yaaa tatil ağır gelsi herhal. dokanmış olabilüüü tatil.
yok yok bi daha böle şeler yapıpta vicutunu üzme. durmadan çalış. tatil bizim neyimisee

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bayanssulusmilevalla doğru dyorsun canım bir de üstüne işyerinde rutinin dışında bir yoğunluk var yok böyle bişi ya daral geldi sabahtan beri nefes almadan çalışıyorum..adamın briyle çatıştım 32 dk telde konuştum yeter da tatil istiyorumkaydirigubbakcemile3

dün akşam yumurtalı pazı
yoğurt
2 dilim ekmek yedim
gece de bir muzla günü bitirdim
sabah çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
la kahvaltımı ettim şimdi de zencefilli limonlu çayımla mavi yeşilin keten tohumlu kepekli büskivisinden yiyerek ara öğünümü yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…