naniknaniknaniknaniknaniknanik--------------------------------------------------------------------------------
kızlar beni motive edin accıkta sporumu yapayım hiç canım istemiyo bugün bi agırlık var en azından 20 dk egzersiz yapsam ne güzel olurrr
yerinden kalk ve 20 dk egzersiz yap
hmde hmn
yetrli oldumu
allah dermansız dert vermsin sıkma canınıolumunekankayizsmileBILMIYORUM YA NERDE TUHAF ŞEY VARSA BENI BULUR HAmafoldumben
tv ikbal gürpınardan duymuştum sıkıntıdan oluyomuş onda da olmuş herşeyi kendine sorun yapma ablacım ya
tv ikbal gürpınardan duymuştum sıkıntıdan oluyomuş onda da olmuş herşeyi kendine sorun yapma ablacım ya
bnde yatiiim
sabah erkenden has gidecem inşallah erekn biter işim
öğleye doğru gelrim
haydin yarına görüşürüz
allaha emanet olun
iyi gecler ablam
nilbera bn hm sıkntıdan hm şişlikten azsonra patlıcaam
eczacısın bana bi çare söle
aman doktor canım cicim doktor derdime bir çare
bak saçmalamaya bile başladım artıııık :bbo:
ablam en büyük mutluluk şükretmeyi bilmek aslında ama bizler küçük şeylerle mutlu olmak yerine küçük şeyleri dert ediniyoruz kendimize.sorunsuz bır hayat olsa ne güzel olur demı mutluluk galıba kışıden kışıye degışıyor bır türlü bılemedım mutluluk nedır ne olunca ınsanlar mutlu olurlar CADIARZU
neslişim sen geçen cuma 83,4 müydün öyleyse tebrik ederimopuyorumnanaktangünaydınnn cancağazlarımmmm....hayırlı cumalar...bugünde feci yoğun olcağımdan bir daha girmem zor gibi gözüktüğü için ben şimdiden kilomu bildiriyorummmm....
81,9 geldimmm.......reglim yeni bittiği halde halen şişliklerim varrr inşşş gçerrr.....
evet cnmmm geçen cuma 83,4 idimmmmm......teşekkür ederimmm regl şişkinliğiydiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?