• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar beni motive edin accıkta sporumu yapayım hiç canım istemiyo bugün bi agırlık var en azından 20 dk egzersiz yapsam ne güzel olurrr
yerinden kalk ve 20 dk egzersiz yap
hmde hmn
yetrli oldumu
naniknaniknaniknaniknaniknanik

tv ikbal gürpınardan duymuştum sıkıntıdan oluyomuş onda da olmuş herşeyi kendine sorun yapma ablacım ya

sorunsuz bır hayat olsa ne güzel olur demı mutluluk galıba kışıden kışıye degışıyor bır türlü bılemedım mutluluk nedır ne olunca ınsanlar mutlu olurlar CADIARZU

iyi gecler ablam
nilbera bn hm sıkntıdan hm şişlikten azsonra patlıcaam
eczacısın bana bi çare söle
aman doktor canım cicim doktor derdime bir çare
bak saçmalamaya bile başladım artıııık :bbo:

bebem gel öpemde geçsin içndeki sıkıntı Şeniz
hayırlı geceler canlarım ALLAH ım rahatlık ve huzur versin hepinizeopuyorumnanaktan​

günaydınnn cancağazlarımmmm....hayırlı cumalar...bugünde feci yoğun olcağımdan bir daha girmem zor gibi gözüktüğü için ben şimdiden kilomu bildiriyorummmm....
81,9 geldimmm.......reglim yeni bittiği halde halen şişliklerim varrr inşşş gçerrr.....

sorunsuz bır hayat olsa ne güzel olur demı mutluluk galıba kışıden kışıye degışıyor bır türlü bılemedım mutluluk nedır ne olunca ınsanlar mutlu olurlar CADIARZU
ablam en büyük mutluluk şükretmeyi bilmek aslında ama bizler küçük şeylerle mutlu olmak yerine küçük şeyleri dert ediniyoruz kendimize.
çok şükür 2 tane evladın var işi gücü olan bi eşin var eee eşinin içkisi kumarı dayagı saygısızlığı yoksa sen mutlusundur ablacım sadece küçük şeyleri dert ediniyosundur.

günaydınnn cancağazlarımmmm....hayırlı cumalar...bugünde feci yoğun olcağımdan bir daha girmem zor gibi gözüktüğü için ben şimdiden kilomu bildiriyorummmm....
81,9 geldimmm.......reglim yeni bittiği halde halen şişliklerim varrr inşşş gçerrr.....
neslişim sen geçen cuma 83,4 müydün öyleyse tebrik ederimopuyorumnanaktan

Back