• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayır benceeee telefonnn allllllll ortimmmmm.....Traş makinesini kendi alsınnnn.....kaydirigubbakcemile5

bu arada kızma ortimmm kendimde olsaydımmm aynı şey geçerli biliyorsunn haniii belki gaza gelipp haftaya şimdiden motive olaraz diye yazdımmmm olumunekankayizsmile

hayır benceeee telefonnn allllllll ortimmmmm.....Traş makinesini kendi alsınnnn.....kaydirigubbakcemile5

bu arada kızma ortimmm kendimde olsaydımmm aynı şey geçerli biliyorsunn haniii belki gaza gelipp haftaya şimdiden motive olaraz diye yazdımmmm olumunekankayizsmile

kızlar ben de dün hovardalık yaptım kocişime çok güzel 3 g li bir tel aldım..teli tutukluk yapıyordu ve hep uyduruk telleri vardı..telde konuşmayı da pek sevmez zati ondan iyi tel de almıyordu en son babaısnın verdiği teli kullanıyordu..daha doğumgününe vardı da dayanamadım işte bana da esti dün 7 taksitle aldım..300 kağıt..kendime de maşa aldım ....Remington marka..o da 45 den 25 e düşmüş..Teknosada kampanya var alcak olanlar varsa haberiniz olsun kızlar..

Back