• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıdeal Kilonuz: 59,9781Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1413Günlük Beslenme Planı:KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞı :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞı : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
bende bu çıktı

napıosunuz tatlılarımm

ben pek okuyamıyorum defne cadısı ben işten gelince bırakmıyor beni:( özlüo aşkım yaaa

bugün 2 dilim ekmek ve 3 zetin yarım kibrit çöpü kutusu kadar peynir yedim

öğlen 1 adet kıymalı kabak dolması 3 tane hurma(ramazan hurması)
3 dilim salam ve 4 dilim domates

2 kupa meyve cayı

1.5 litre su

ikindi bi minik muz

akşam da karışık sebze kurusu üzerine yourt ve yarım kase şehriye corbası

bu saatten sonra da yemem zaten su ve ılık cay içerim

benden bu kadar yarın boş günüm sizlerleyimm

benm orti gelmedi dimi daha :( tek kaldım yaaa :(( neyse kimle yarışayım kaptan ben??

ıdeal Kilonuz: 58,5669
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1256
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su

KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)

ÖGLEN YEMEĞı: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)

AKŞAM YEMEĞı: 1 porsiyon et (et porsiyonu), 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) *2 porsiyon meyve (meyve porsiyonu) (gün içerisinde istediğiniz saatte tüketebilirsiniz)

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1480

Günlük Beslenme Planı:

KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞı : 3 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞı : 3 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
bnde de bu çıktı

BU GÜNKI MENÜM
KAHVALTI bır dılım tam bugday ekmegı ıkı catal labne peynır bır domates bır salatalık maydanoz yeşil cay

ARA bır bardak ayran

ÖGLEM küçük bır kase patates salatası bol yeşilliklii bır kepce nohut

ARA yarım dılım ekmek bır kibrıt kutusu kaşar peynırı

AKŞAM üç tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA IKI ELMA

ben böyle listelere uyamıyom vallaha zaten benim 2 kg kalmış ideal kilomakaydirigubbakcemile3
bugün
sabah
yarım kase mısır gevreği kuru üzüm
öğlen
2 dilimden tost 1 dilim kızarmış ekmek üzeri labne
arada
1 elma1 portakal
akşam
çeyrek ekmek tavuk sote salata çay
bi parça çikolata:kedi:
şimdi de biraz kraker yiyorum

Back