• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu arada dün ve bugünkü menümü yazayım:
çarşamba sabah:
tam buğday ekmeğiyle yapılan sandviç+şekersiz çay
ara:yarım paket etiform
öğle:izin verildiği için eşim beni almaya geledi açıkhavada yemek yedik..
ayvalık tostu+zero
ara:1 muz
akşam:bir parça börek(yemek yapacak hali yoktu çok küçüktü)
bu sabah:bir simitin yarısı peynir domates
yarım simit
öğle:4 kaşık çorba(çok şekerli bir domates çorbasıydı içemedim)
yağsız salata
bir kase cacık
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
ara:yiyemediğim tavuk göğsünden yaptığım sandviçi yedim
ara:3 tane etiform
çıkmadan bir portakal yicem..
spor 2 gündür maalesef yok..

ohhh afiyet ossun.

ohh ne güszlllll sohbet etmişsinizzzz.....
bende 3. el tel. var istersen hediye olarak verem üstüne para bile verebilirem..:)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

yaff kızlarr benim aklıma bişi takıldı sabahtan beriii şimdi ben 15-16 kilo vermek istiyorumdaa kilo verince vüc. ister istemez çatlak olacak mı yoksa bunun için bişi yapanınız varmı yada ne yapabilirim....kafayı yiyicemmm yafffff deli oldummmmm.....

he adrsime teli + parayı göndert cicim.

yok yok kalır valla ben kocamı çok güldürüyorum o da beni..birlikte çok eğleniyoruz eminim siz de öyleisnizdir..senin içinde var kuzum..inkar etme bakem:hulya:

bisde öleyis fırsat bulusak tabi

valla bizde evimize geçince artıkkk hani 2-3 aydır ayrı kalınca bir balayı yaparızzz sannımcaaa
aklinialirimsmile

abooooo çifter çifter cünyırlar geliyi o saman

DıKKAT EDıLMESı GEREKEN KURALLAR
Kilo vermek amacıyla naylon vb. gibi giysiler vücuda sarılmamalı.
Sağlık sorunları olanlar ve 40 yaşın üstündekiler doktora görünmeden, yürüyüş programına başlamamalı.
Diyabet, hipertansiyon ve diğer sistematik hastalığı bulunanlar sık sık doktor kontrolünden geçmeli.
Ciddi bir yemek sonrası hızlı ve ağır yürüyüşler yapılmamalı.
Yürüyüş öncesi ve sonrasında susuz kalmamaya dikkat etmeli.
ınce tabanlı ve makosen ayakkabılar ile yürüyüş yapılmamalı.
Çok sıcak havalarda ve saatlerde yürüyüşten kaçınmalı.
Bir sıkıntı hissedildiğinde yürüyüşe inatla devam etmemeli.

YÜRÜYÜŞÜN 23 FAYDASI
Yürüyüş, kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.
Kalp kası dâhil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.
Her bir kasılmada kalbin pompaladığı kan miktarını artırarak, istirahattaki kalp atım sayısını (nabzı) azaltır.
Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır. 5-Kan basıncını düzenler.
Kalp kasının yan damarlardan da beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.
Şişmanlık riskini azaltır.
Sindirimi kolaylaştırır.
Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.
Lenfatik dolaşıma yardımcı olur.
Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.
Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü artırır.
Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.
Kan yağlarının (trigliserid) düzeyini düşürür.
HDL/LDL (iyi huylu-kötü huylu kolestrol) dengesini düzenler.
Koordinasyona olumlu etki yapar.
Eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.
Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.
Dayanıklılığı artırır.
Yorgunluk duyumunu engeller.
Uykusuzluğu azaltır, rahatlamaya yardımcı olur.
Vücudun doğal keyif verici hormonu olan endorfinin salınımını artırır.
Yaşlanma sürecini geciktirerek, genç bir görünüm sağlar.
Moral, özgüven ve iyimserliği artırır.

ben de umutluyum tatlım başarcaz bu sefer..ha gayret..temmuzda düğün varmış eşimin kuznei evlenecek fıstık gibi olmak istiyorum..

ayynenn cicimmmmm bizimde haziranın 19 unda ve 4 temmuzda düğün varr...ve ikiside kuzeninnn...muhakkak zayıflamalıyızzzzzzzzzzzzzz ohaoldumsmile

ohhh afiyet ossun.

he adrsime teli + parayı göndert cicim.

bisde öleyis fırsat bulusak tabi

abooooo çifter çifter cünyırlar geliyi o saman

:kedi:

neslişcim kilo alınca catlak olur vucudun müsaitse çatlamaya çatlağın yoksa verince çatlamaz ama spor yapmazsan sarkar canım kolların baldırlar ve göbek sarkar

bende selülit öyle pek yok sıkınca az çıkar meydana ama çatlakda olmasından korkuyorummm:((((

spor yaparsan hiçbişicik olmaz tatlım sen bunlara takılma kg vermene odaklan..ben lahana yağını yeni kullanmaya başladım bölgesel incelme yapıyor diye bu ayılma bayılma olunca birkaç gün ara verdim spora dur bakem ben faydasını görürsem onu da denersin tatlım..
hımmmm peki cnmmmmm

bakalım yarın sabah büyük günnnn:))))))))))))))))))) inş. kilo vermişisizdirrrr

kızlar biliyorsunuz kendi evimde olmadığım için sürekli başka yerlerde olduğumuz için yemek seçöemiyorummm...öğlende öylee kendi evime geçim evden getiricemmm....ama evime geçinceee siz nesliyi ozmn görünnnnn.....

Back