Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada dün ve bugünkü menümü yazayım:
çarşamba sabah:
tam buğday ekmeğiyle yapılan sandviç+şekersiz çay
ara:yarım paket etiform
öğle:izin verildiği için eşim beni almaya geledi açıkhavada yemek yedik..
ayvalık tostu+zero
ara:1 muz
akşam:bir parça börek(yemek yapacak hali yoktu çok küçüktü)
bu sabah:bir simitin yarısı peynir domates
yarım simit
öğle:4 kaşık çorba(çok şekerli bir domates çorbasıydı içemedim)
yağsız salata
bir kase cacık
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
ara:yiyemediğim tavuk göğsünden yaptığım sandviçi yedim
ara:3 tane etiform
çıkmadan bir portakal yicem..
spor 2 gündür maalesef yok..
ohh ne güszlllll sohbet etmişsinizzzz.....
bende 3. el tel. var istersen hediye olarak verem üstüne para bile verebilirem..:)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3
yaff kızlarr benim aklıma bişi takıldı sabahtan beriii şimdi ben 15-16 kilo vermek istiyorumdaa kilo verince vüc. ister istemez çatlak olacak mı yoksa bunun için bişi yapanınız varmı yada ne yapabilirim....kafayı yiyicemmm yafffff deli oldummmmm.....
yok yok kalır valla ben kocamı çok güldürüyorum o da beni..birlikte çok eğleniyoruz eminim siz de öyleisnizdir..senin içinde var kuzum..inkar etme bakem:hulya:
valla bizde evimize geçince artıkkk hani 2-3 aydır ayrı kalınca bir balayı yaparızzz sannımcaaa
aklinialirimsmile
ben de umutluyum tatlım başarcaz bu sefer..ha gayret..temmuzda düğün varmış eşimin kuznei evlenecek fıstık gibi olmak istiyorum..
ohhh afiyet ossun.
he adrsime teli + parayı göndert cicim.
bisde öleyis fırsat bulusak tabi
abooooo çifter çifter cünyırlar geliyi o saman
neslişcim kilo alınca catlak olur vucudun müsaitse çatlamaya çatlağın yoksa verince çatlamaz ama spor yapmazsan sarkar canım kolların baldırlar ve göbek sarkar
hımmmm peki cnmmmmmspor yaparsan hiçbişicik olmaz tatlım sen bunlara takılma kg vermene odaklan..ben lahana yağını yeni kullanmaya başladım bölgesel incelme yapıyor diye bu ayılma bayılma olunca birkaç gün ara verdim spora dur bakem ben faydasını görürsem onu da denersin tatlım..
h.geldin rukiş ablaaaaa aklinialirimsmile
allah seni:roflol::roflol:aklinialirimsmile aklinialirimsmile valla o kulağımdann tutup ancakkk......ne yapar sen bilersennn:)))))))))))))))))))))