• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selma nesli sağolun kızlar..eksik olmayın..evet nesli ben çok hassasım şu kanser haberlerinden çok etkilendim..herkesin herşeyine çok üzülüyorum...aslına baktığında olay olduğu sırada hiçbirşey yoktu ama derinlerde var bişiler demek ki..Belki de dayımın vefatının şokunu daha kabullenmemişimdir ne bileyim..aileme ,sevdiğim şehre de hasretim belki de onun etkisi..aman ne bileyim işte ya..

evet bende öyle düşünmüştüm yıllarca bırlikte oldugumuz aiiiiiiiiilelerımız malesef yanımızda yok hayatta cok özendıgım şeylerden bırı ama eldende bırşey gelmıyor urda mutlu olmaya calışıyoruz bence sen bıraz o yüzdende sıklımış olabılırsın ama üzülme bak bende yalnızmı buralarda bır başıma

BU GÜNKI MENÜM

KAHVALTI ıkı üç catal peynır bır dılım tam buday ekmegı ıkı domates ve maydanoz yeşil cay
ARA bır bardak ayran
ÖGLEN bır kepce nohut bır dılım ekmek yeşil salata yagsız
ARA bırdılım kepek ekmegı bıraz peynır bır domates ve maydanoz
AKŞAM ıkı tane kanat bır orta boy patates bır kase cacık
ARA YARIM ELMA YARIM PORTAKAL

IKI FINCAN YEŞL CAY

süpersin ortim süper...aynen devam:lepi:

ya gitcem kızlar da ne bileyim ya eşimin korkmasından korkuyorum..çok duygusal yaklaşıyor bana karşı..salı gecesi bayılınca o kadar korktu ki tansiyonu yükseldi..sürekli şirkette bayılınca onu arıyolar biz hadinn atla hastaneye git falan dün böyle olunca haber verdirmedim ama o mail atmış yanıt almayınca anlamış bişileri..şirketi arayıp da öğrenmiş..söyletmedim diye de kızdı tabi..ya nasıl anlatsam ki daha yeni evliyiz böyle 20 yıllık kocam olsa hadi uğraşsın çok gücüme gidiyor kızlar..

lütfen rıcaederım canım ne demıek tabıkı ugraşacak allah korusun beterın beterı var korkulacak bır hastlıgın yok bırşey yok zaman zaman hepımız öyle olabılıyoruz emınım oda böyle düşünüyordur o yüzden rahat ol ıyı günde kötü günde beraber ınşallah hiç kötü gününüz olmaz

deal Kilonuz: 53,76
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1180
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su

KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) , Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)

ÖGLEN YEMEĞİ: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)

AKŞAM YEMEĞİ: 1 porsiyon et (et porsiyonu), 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)

nıhal bu dıyet lıstesını sende zayıfladan verdıler boyuma yaşım kg uygun cokta doyurucu ve düşük kalorılı bence sızde ordan alabılırsınız

sağol Ayşecim..yok be canım bir sıkıntım sinir olduğum şey.. sadece bir gün öncesinde işte iki kanser vakası haberini duydum biz de aynı şeyleri yaşadığımız için gerçekten çok üzüldüm akşam da evde bayılmıştım ona da canım sıkılmıştı bir de tabi eşimi üzüyorum diye de çok üzülüyorum..sürekli marazlı hatun şeklinde dolanıyorum ortalıklarda diye..

canım herşey insanlar için. kafanı dagıtacak şeylerle meşgul kesinlikle aldığın kötü haberlerin etkisi dayını Allah rahmet eylesin çok acı ama artık üzülüp kendini yıpratmak yerine onun için hafta bir yasin okumaya çalış bol bol dua et. tüm hastalıkların ilacı inanç ve dua benceopuyorumnanaktan
benimde canım sıkılıyo bu aralar daralıyorum içimden hiç bişli gelmiyo
sebebi biliyorum ibadetlerimi dualarımı aksatıyorum Ceylin ev işi falan bir sürü bahaneyle kendimi toplamam lazım:Saruboceq:

nıhal bu dıyet lıstesını sende zayıfladan verdıler boyuma yaşım kg uygun cokta doyurucu ve düşük kalorılı bence sızde ordan alabılırsınız

sağol tatlım da benn şimdi diyetisyenin verdiğine göre devam edicem 1600 lük benimki...devam edip etmeyeceğime daha karar vermedim 2 hafta denicem kendim yapmayı verebilirsem kendim devam etcem canım..ben de iki gündür spor yapamıyorum ona canım sıkkın bugün de bir arkadaşta kalcam doğumgününü kutlucaz haftasonu da şehir dışındayız orda da kaçar biraz diyet haliyle ama yüzerim ..önümüzdeki haftadan itibaren yeniden toparlıcam bakalım canım..

Back