• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı sabahlar canlarım kusurabakmayın eczanede işler çok yoğun belki haberleri izliyorsunuzdur eczanelere bir medula sistemi getirdiler ortalık karıştı reçetelerle boğuşuyoruz doğru düzgün bir işlem yapamıyoruzsempatiksalakcinni
sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan​

hıı bi dak dünkü menümü yazmadım
sabah iki çatal sucuk 2 dilm ekmek yarım bar çay 5 yeşil zeytin azcık lor peynir
öğlen 2 türk kahve bir nescafe
biliyorum kahveyi abarttım ama misafrlkteydim
ara da sucuklu tost iki dilm ekmek arası (misafrlkterydmyine)
akşam da 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık tavuk sote

çok mu karışık oldu ne

hayırlı sabahlar canlarım kusurabakmayın eczanede işler çok yoğun belki haberleri izliyorsunuzdur eczanelere bir medula sistemi getirdiler ortalık karıştı reçetelerle boğuşuyoruz doğru düzgün bir işlem yapamıyoruzsempatiksalakcinni

bn burda ki sistemi bi değiştiririm allak bullak olursuuuunkaydirigubbakcemile
reçtelr mi ben mi derim sanaakaydirigubbakcemile3
seç bakalım şecebilrseneyvahedigeldismile

günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..

canım çok çok geçmiş olsun durup dururken olacak bişey değil bu aslında o an seni sinirlendirecek bişey mi yasadın bitanem
yada geçmişte biriken sinir bozucu şeylerin etkisi mi acaba nihalcim
bilemiyorum en iyisini sen dr un bilirsin tabiki tatlım
Gün içinde melisa çayı içsen yada normal çay içerken içine l4 5 tane karanfil at canım rahatlatır gevsetir seni:teselli:Şeniz

kızlar bn çıktım
az sonra kızımla banyo yapacam
sonra ev temzlenecek toparlanacak
mutfak bni bekler
yine gelrm
ohh sıhhatler olsun canım appacık olun bakalım..
canım çok çok geçmiş olsun durup dururken olacak bişey değil bu aslında o an seni sinirlendirecek bişey mi yasadın bitanem
yada geçmişte biriken sinir bozucu şeylerin etkisi mi acaba nihalcim
bilemiyorum en iyisini sen dr un bilirsin tabiki tatlım
Gün içinde melisa çayı içsen yada normal çay içerken içine l4 5 tane karanfil at canım rahatlatır gevsetir seni:teselli:Şeniz

sağol Ayşecim..yok be canım bir sıkıntım sinir olduğum şey.. sadece bir gün öncesinde işte iki kanser vakası haberini duydum biz de aynı şeyleri yaşadığımız için gerçekten çok üzüldüm akşam da evde bayılmıştım ona da canım sıkılmıştı bir de tabi eşimi üzüyorum diye de çok üzülüyorum..sürekli marazlı hatun şeklinde dolanıyorum ortalıklarda diye..

Nilbera kolay gelsin canım..

günaydın kızlar...daha geçmişi okuyamadım ama dünden beri bakamadım zaten..dün sabah işyerinde sinir krizi geçirdim ..çenem kilitlendi tüm vücudum kaskatı kesildi..saatlerce ağlamamı durduramadılar..sakinleştiriciler falan neyse revirde dinlenip sonra eve geldim...çok moralim bozuk..neden böyle oluyor çok şükür bir derdim de yok..dr a göre söylemediğim bir derdim var bu olaylara neden olan..off bilmiyorum..sabahtan beri de başım ağrıyor vücudumu çok kastığım için halsizim falan işte..sizde nedir durumlar??özledim sizleri..

nihalcim çok geçmşi olsun cnmmm...ben seni yaklaşık 7-8 aydır tanıyorummm bence çok hassassın hiç farkında olmadan etrafındaki insanların yaşadıklarından etkileniyorsunn üzülüp içine atıyorsun sonrada böyle oluyorr..:(((( Lütfen iyi bir dr. git...yaşadıkların hiç normal şeyler değil...

neslişim teşekkür ederim canım.
nihalim neden böyle oluyosun. adam akıllı bi doktora gitsen iyice bi araştırsan. iyik düşerken başını filan bi yere çarpmıyorsun. allah esirgesin.

rukiş abla sanada günaydın.

kıslar meyveli soda normal soda yerine tüketilebilir mi .yani çok fazla kalori farkı varmıdır sizce.
üzerinde yazmıyorda ondan. soda maden suyu yanii

bence sade maden suyu iç cnmmm.....

kızlar bn çıktım
az sonra kızımla banyo yapacam
sonra ev temzlenecek toparlanacak
mutfak bni bekler
yine gelrm

ohohhhh missssss.....bayanssulusmile

kolay gelsin cnmmmm....

geçen hafta ateş kimiydim ama bu hafta hazır deelim . senağlama

alsanaalsanasmile kafamçokkarıştı

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar

Şeniz

selma nesli sağolun kızlar..eksik olmayın..evet nesli ben çok hassasım şu kanser haberlerinden çok etkilendim..herkesin herşeyine çok üzülüyorum...aslına baktığında olay olduğu sırada hiçbirşey yoktu ama derinlerde var bişiler demek ki..Belki de dayımın vefatının şokunu daha kabullenmemişimdir ne bileyim..aileme ,sevdiğim şehre de hasretim belki de onun etkisi..aman ne bileyim işte ya..

Back