• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıslar biliyonuz bağırsak sorunu yaşıyorum şiddetli bi şekilde o yüzden çorbayı özellkle getirdim ki miğdem yumuşasın katı şeylerle dolmasın diye. ostişim yoğurt çok yiyom zati ama işte oda kabızlığı tetikliyo ama yinede markete gidip aldım yedim.
çorba yediğim için isterseniz arada meyve neyim yemem bugün.
aşkamda zati pırasa böreği yapcam yanında accık yoğurla ondan alır başka bişiy yemem. hafif bir akşam olur bölelikle. olur mu.

ortim kesinlikle aralarda bişiler ye meyva olabilir grissini olabilir...ama muh. yeee...:olmaz:

selam fıstıklar selma abla geçmiş olsunn

selam cnmmmmm opuyorumnanaktan

selma ablam geçmiş olsunnnn.....Şeniz

selam fıstıklar selma abla geçmiş olsunn
Şeniz Şeniz Şeniz
ortim kesinlikle aralarda bişiler ye meyva olabilir grissini olabilir...ama muh. yeee...:olmaz:

selam cnmmmmm opuyorumnanaktan

selma ablam geçmiş olsunnnn.....Şeniz
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
gecmiş olsun selmacımmm kaydirigubbakcemile5

[opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan QUOTE=elimphia;11877497]şimdi yemekten geldim hemen yazayım:
1 kepçe çorba
50 gr ekmek
6 yk taze fasulye
3 köfte
1 bardak yoğurt[/QUOTE]
SÜPERSIN NIHALCIM YA GERCEKTEN BEN COK CABUK CEVREDEN ETLILINIYORUM SENIN IYI ENERJIN BANADA GECTI
ortim naber yaw..nasıl keyifler..cumaya hazır mısın??

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

kız sen benim ortim değilsin ki selmaya dedimdi..ama madem hazır değilsin sana da elim değmişken bir oklava gönderiim:oklava:

canım biliyim benim ortişim nesliş. baktım kimseler yok barima ben fikrimi yazayım dedim.
ama oklavalık işiy yapmadım ki. önceki haftalar nasılsam yine aynı şekilde devam ediyim. şişkinlikim vardıya ondan şetim yoksa hiç kaçamak neyim yok .

AyŞe rukıye abla seher nıhal nasılsınız kızlar ben Şİmdı cıkıyorum bır ıkı saat yokum kahve İÇmeye gıdecegım arkadaŞa

iyiyim ortim kendine dikkat etttt çok yeme sakın bak fena yaparım..dünkü günde neler yedin bak söylemedin bana..aman ortim yarı yolda bırakma beni..

canım biliyim benim ortişim nesliş. baktım kimseler yok barima ben fikrimi yazayım dedim.
ama oklavalık işiy yapmadım ki. önceki haftalar nasılsam yine aynı şekilde devam ediyim. şişkinlikim vardıya ondan şetim yoksa hiç kaçamak neyim yok .

Beni ilgilendirmez Gayecim ben Nasrettin Hoca gibi önceden döviim nolur nolmazzzzzzz:sm_cool::sm_cool:

slm fıstıklar hepiniz sağolun bugünde iyileşmedi sesim valla dinlendiremiyorum da mecbur konuşmak zorundayım napalım ekmek parası :((

selmay nereye gidiyorsun beni bırakıp yaa ortim gel cabuk bak artık takımdan cıkmak da yasak seni kıracak bişey yapmadımki beni yüzüstü bırakma bak hem zayıflıycaz biz fıstık gibi olcaz artık :))

bende listeye uyamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum

sabah 1 muz ve elma cayı içtim bi kupa

öğlen 4 kaşık patates salatası roka tere maydonoz 2 bardak acık çay
okulda 1.5 ltre su ve bi kupa da uhlamur içtim
şimdi eve geldim ve ne pişireceğim diye düşünüyorum

evde ıspanak var bakıcımız da sebze corbası yapmış :)ya da ıspanak yerine mantar sote mi yapsammm offf sabah ne giycem diye düşünmekten akşam ne pişircem diye düşünmekten sıkıldım artık :((

Back