Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar biliyonuz bağırsak sorunu yaşıyorum şiddetli bi şekilde o yüzden çorbayı özellkle getirdim ki miğdem yumuşasın katı şeylerle dolmasın diye. ostişim yoğurt çok yiyom zati ama işte oda kabızlığı tetikliyo ama yinede markete gidip aldım yedim.
çorba yediğim için isterseniz arada meyve neyim yemem bugün.
aşkamda zati pırasa böreği yapcam yanında accık yoğurla ondan alır başka bişiy yemem. hafif bir akşam olur bölelikle. olur mu.
selam fıstıklar selma abla geçmiş olsunn
ortim kesinlikle aralarda bişiler ye meyva olabilir grissini olabilir...ama muh. yeee...lmaz:
selam cnmmmmm opuyorumnanaktan
selma ablam geçmiş olsunnnn.....Şeniz
Şeniz Şeniz Şenizselam fıstıklar selma abla geçmiş olsunn
Şeniz Şeniz opuyorumnanaktanortim kesinlikle aralarda bişiler ye meyva olabilir grissini olabilir...ama muh. yeee...lmaz:
selam cnmmmmm opuyorumnanaktan
selma ablam geçmiş olsunnnn.....Şeniz
gecmiş olsun selmacımmm kaydirigubbakcemile5
ortim naber yaw..nasıl keyifler..cumaya hazır mısın??
geçen hafta çok hazırdım cumaya ama bu hafta hiç öle değilim. sankim çok kilo almış kimin hissediyom kendimi.
kız sen benim ortim değilsin ki selmaya dedimdi..ama madem hazır değilsin sana da elim değmişken bir oklava gönderiimklava:
AyŞe rukıye abla seher nıhal nasılsınız kızlar ben Şİmdı cıkıyorum bır ıkı saat yokum kahve İÇmeye gıdecegım arkadaŞa
canım biliyim benim ortişim nesliş. baktım kimseler yok barima ben fikrimi yazayım dedim.
ama oklavalık işiy yapmadım ki. önceki haftalar nasılsam yine aynı şekilde devam ediyim. şişkinlikim vardıya ondan şetim yoksa hiç kaçamak neyim yok .
ayşe ceylin baktım resimlerine. su gibisin yaaaa .
arkadaşız acık zaten herkese canımcımAyşe ben göremiyorum canım ya baktım ama albüm falan göremedim..Biz senle arkidiş dğeil miyiz yoksamCADIARZU
:kedi::kedi:Şenizayşe ceylin baktım resimlerine. su gibisin yaaaa .