• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok geçmiş olsun neslicim...iyi olmana çok sevindim..şişlik gidince insna kendini kuş gibi hissediyor..ben de bugün şişim..Bizim takımın hatunlarının herbirinin yanına iğneli birini dikmek lazım..şiştikçe indirsin de hepimiz rahat bir nefes alalım..

neyse kızlarrr

ben dünde yoktumm işler birikmişşşş

öptüm sizi kocmannnn.......müsait olduğumda inş. tekrar gelirim....

bugün çok heycanlıyım igdaşçılar gelip bişi çıkmazsa gazı açacaklarmış.....

oyoyoy evime inş. kavuşucammmmm....
kaydirigubbakcemile4

allah içinde huzura mutlulukla oturmayı nasip eder inşallah. içinde viyak viyak bebe sesleriyle amiiiin

ortimmmm geçen cuma 83,4 idimmm.....

bugün sabah tartıldımmmm veeeeeeeeeeeeeeeeee 81,7 geldimm......oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

maşallah diyorum canım. evet yakınmışız. demekki bu iş bitene kadar birbirimizi takip ediyoruz olar mı.
hadi kolay gele sana

Güldencim ben bu işlerden hiç anlamam canım ya ben emeklilik bölümünde çalışıyorum o işlerden bankacılar anlar kusura bakma canım yrd olamadım..
tmm cnm hallettim bn
saol yine de
80 milyonluk krediye 1 ay gecikti die 65 milyon faiz aldılarkötükedihüso
allahlarından bulsunlar ne diyiim:oklava:

GÜnaydın fıstıklarrrrr

ben geldimmmmmmmmmm

sabah tartıldımmmm ve şişliğimin indiğini gördümmmm...oleyyyyyyy...demek ki regl denmişş...

bu arada dün çok kötüydüm çıktım taksiye atlayı eve gittim inliye inliye uyumuşumm çok değil ama rahatladımmm...dinlendimmm....

bugün daha iyiyimmmm......

bu arada evet selmaycığımmm hiç biryere gitmiyoooosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi olmana ssevndm cnmmŞeniz

ortimmmm geçen cuma 83,4 idimmm.....

bugün sabah tartıldımmmm veeeeeeeeeeeeeeeeee 81,7 geldimm......oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
süpersiiiin süpeeer
ah birde bn regl olsaaamfisfisfis

neden kimse yok kine.
akşamki menüm bi kase tarhana çorba 3 kabak dolma ve bolca yoğurt. ama malum kabızlık olayından dolayı yediklerim aynen afedersiniz geri gitti. bende çaydan sonra bi kaç fındık birazda kuru üzüm yedim.

sabahta kahvaltılık bişiyler hazırlamıştım. hatta listeye uyum diye yumurta bile haşladım sabah ama annemde ete vardı dayanamadım 4 lokma yedim. bir iki lokma peynirle.
birazdan çay iççem

güzel menü canım yerimseniben

kıslar öğlenede dolma ve çorbam var.
listeye uymuş olmuyomuyum. ama akşam ne pişirirsem ondan getiriyorum ben genelde. yoksa burda dışardan yiyince çok kalorili oliyi.

dolma olayını abartmazsan ve ekmek yemezsen bi problem olcaını sanmıyorum
değil mi nihal
çorba ne çorbası

ortimm yoğurtta yermisinn hem öğlen hem akşamm 200 gr.

hergün 200 gr. yoğurt yiyen yemeyene göre %20 daha çok kilo hemde göbek kısmında kilosu gidermiş....

yok tatlım sirkeyi ben içmem tavsiyede etmem bence çok zararlı birşey

dolma olayını abartmazsan ve ekmek yemezsen bi problem olcaını sanmıyorum
değil mi nihal
çorba ne çorbası

canım evet dolmayı ekmek yerine yiyorsun öğlen 3 dolma yersen hiç ekmek yemeyeceksin ve çorba da içmeyeceksin..yanında da mutlaka yağsız salata ve yoğurt yenmeli..2 YK pirinç ve bir kase çorba bir dilim ekmek ediyor çünkü..

kıslar biliyonuz bağırsak sorunu yaşıyorum şiddetli bi şekilde o yüzden çorbayı özellkle getirdim ki miğdem yumuşasın katı şeylerle dolmasın diye. ostişim yoğurt çok yiyom zati ama işte oda kabızlığı tetikliyo ama yinede markete gidip aldım yedim.
çorba yediğim için isterseniz arada meyve neyim yemem bugün.
aşkamda zati pırasa böreği yapcam yanında accık yoğurla ondan alır başka bişiy yemem. hafif bir akşam olur bölelikle. olur mu.

Back