• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar. selmay kimse seni kıracak birşey söylemedi ki .neden kendinide bizide üzüyorsun. üzücü bi olay oldu evet ve geldi geçti. neden hala aklına takıyorsun ki. hepimiz burda bi amaç için toplandık. yok öyle kızınce çizdim oynamıyorum deyip te gitmek. bi yere gitmiyorsun. yapmayın böyle yaaaa.

neden kimse yok kine.
akşamki menüm bi kase tarhana çorba 3 kabak dolma ve bolca yoğurt. ama malum kabızlık olayından dolayı yediklerim aynen afedersiniz geri gitti. bende çaydan sonra bi kaç fındık birazda kuru üzüm yedim.

sabahta kahvaltılık bişiyler hazırlamıştım. hatta listeye uyum diye yumurta bile haşladım sabah ama annemde ete vardı dayanamadım 4 lokma yedim. bir iki lokma peynirle.
birazdan çay iççem

ben varım gayecim günaydın canım..süper bir gün..bomba gibi kalktım ..sporumu yaptım ..duşumu aldım evden çıkmadan kahvaltımı ettim..
1 yumurta
1 parça peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek..
işe gelince de çayımı içtim şekersiz..ohh hava da süper..
ben bir geçmişi okuyim...

ben varım gayecim günaydın canım..süper bir gün..bomba gibi kalktım ..sporumu yaptım ..duşumu aldım evden çıkmadan kahvaltımı ettim..
1 yumurta
1 parça peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek..
işe gelince de çayımı içtim şekersiz..ohh hava da süper..
ben bir geçmişi okuyim...

ohhh afiyet olsun maşallahın var. benim içinde düne göre daha güzel bi gün. çok şükür sorunumu çözdüm tozla.
bende accık sona çay iççecem. ben 15 yaşımdan beri çayı kahfeyi şekersiz içerim.

ohhh afiyet olsun maşallahın var. benim içinde düne göre daha güzel bi gün. çok şükür sorunumu çözdüm tozla.
bende accık sona çay iççecem. ben 15 yaşımdan beri çayı kahfeyi şekersiz içerim.

ohh rahatlamana sevindim canım bugün de ben de aynı problem var ya..şekersiz dediğimttalandırıcılı canım ya içemiyom şekersiz ben..sorudm diyetisyene içebilirsin günde 10 u geçmemek kaydıyla dedi..

kızlar bugün evden bi çıktım
neye niyet neye kısmet o banka senn bu banka bnm dolandım durdum
nihal şu soru san a cnm
bilgin varsa cvpla lütfen
bnm şimdi bi yıl önce bağkur maaşım üzerinden kredi çektim
işte her ay bağkur maaşımı yatırınca vakıfbank da kesdiyordu
yalnız bizler heryıl bağkuara bildirirm yapmak zorundayız onun için ocakta maaşımı kestiler
normalde bu ayın 26 da yatması lazımdı bağkurun sistemnde bozukluk varmış
anlıcan bu ayda maaşımı alamdım kredi de yatmadı
bn şimdi geçen ayın faizini ödücem ödemesine de
bunun daaha 2 günü geçti bunada mı ödecem
kafayı yiycem
yarın sabahtan akşama kadar da bunla ilgilecem
bugün vakıfbanka gittim sistemleri bozukmuş
edeyim bn bu sistemn içine zatenn
off nese çok uzattım
akşam da sinemeya gititk kardeşimgillerleü
dışardan beslendim yazmayım cıss olanlar da var

Güldencim ben bu işlerden hiç anlamam canım ya ben emeklilik bölümünde çalışıyorum o işlerden bankacılar anlar kusura bakma canım yrd olamadım..

GÜnaydın fıstıklarrrrr

ben geldimmmmmmmmmm

sabah tartıldımmmm ve şişliğimin indiğini gördümmmm...oleyyyyyyy...demek ki regl denmişş...

bu arada dün çok kötüydüm çıktım taksiye atlayı eve gittim inliye inliye uyumuşumm çok değil ama rahatladımmm...dinlendimmm....

bugün daha iyiyimmmm......

bu arada evet selmaycığımmm hiç biryere gitmiyoooosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GÜnaydın fıstıklarrrrr

ben geldimmmmmmmmmm

sabah tartıldımmmm ve şişliğimin indiğini gördümmmm...oleyyyyyyy...demek ki regl denmişş...

bu arada dün çok kötüydüm çıktım taksiye atlayı eve gittim inliye inliye uyumuşumm çok değil ama rahatladımmm...dinlendimmm....

günaydın ortim. evindim iyi olduğuna. her hafta kilo verdiğimi hissederdim ama bu hafta sanki kilo vermiyomuşunm gibi geliyor. yediklerimede dikkat ediyorum ama.
selmay sana ve bana kızdı sanırım. söylediği laflar bize ama neyse olsun bakalım.

gel çay içek

nihalim sen memur musun. yani kamuda mı özelmi

yok be canım özeldeyim ben ..Koç grubu çalışanlarındanım..geçmişi okudum da şimdi..bişiler yazsam mı yazmasam mı bilemiyorum valla...Kaptanımı dinlicem bişey yazmıcam ama şuna vurgu yapmak istiyorum..ben o alıntı yapılan yerin üstünde üşenmeden teker teker faydalı olmak adına diyetisyenimin listesini,değişimleri,meyve değişim oranlarını yazdım..Bunu yapma kararı aldık,üzerine konuştuk...Takım olarak silkelenmek için yeni hedefler belirledik,ortiler seçtik..Neden peki?Burda zayıflama amacıyla bulunduğumuz için..Bunların hiçbiri hakkında tek kelime edilmeden sadece o konuya dönüp üzerinden yorumda bulunmak burda bulunma nedenimizle uyuşmuyor. Neden burdayız?Amacımız ne?Herkes üzerinde düşünsün diyorum..Birdaha da bu konuda birşey söylemek istemiyorum ..Lütfen amacımıza kilitlenenelim...

yok orticimmm selmay bize kızmadıı.....
nihale kızmışşş.....

bu arada kilolarımızda birbirine ço.kk yakınnn ortimmmm inş. yaza kadar hedeflerimize ulaşıp inş. fit hatunlar olcezzzzzz.......oleyyyyyyyyyyoleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

GÜnaydın fıstıklarrrrr

ben geldimmmmmmmmmm

çok geçmiş olsun neslicim...iyi olmana çok sevindim..şişlik gidince insna kendini kuş gibi hissediyor..ben de bugün şişim..Bizim takımın hatunlarının herbirinin yanına iğneli birini dikmek lazım..şiştikçe indirsin de hepimiz rahat bir nefes alalım..

nihalcimmmmm lütfenn cnmmmmm ikinizinde sonuçtaa çok seviyoruzzz.....
hani gerçekten ağır söyler olunca ortada selmay dayanamadı seninde öylE düşündüğünü görünce hatalı old. düşünüp çekilmek istemişş....ama lütfen yapmayınnn...SıZı ÇO.KK SEVıYORUZZ BAŞKALARININ YÜZÜNDEN BıRBıRıNıZE BUNU YAPMAYINNNN.....

yok orticimmm selmay bize kızmadıı.....
nihale kızmışşş.....

bu arada kilolarımızda birbirine ço.kk yakınnn ortimmmm inş. yaza kadar hedeflerimize ulaşıp inş. fit hatunlar olcezzzzzz.......oleyyyyyyyyyyoleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben bana kızdı sandım. ya ben kimse kırılsın üzülsün istemiyorum yaa.
mesela br örnek vereyim. biz hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama dün hastayım dedin ve gittiğinde merak ettik ettim seni. neden ...burda aynı hedef için çabalarken bişiyleride paylaşıyoruz. ben kocama hergün liste halinde ne yediğimi sölesem 2 gün sonra sıkılır anlatamazsın ama burası farklı o yüzden kimse kırılmasın gücenmesin üzülüyorum sonra.
evet ortişim allahın izniyle yaza fit gireceğiz. mesela 1 haftadır montumla oturmuyorum. aynıyım ama sankim kendime güvenim geldi. inşş bu haftayı bi atlatsam gerisi kolay. sen şimdi tam olarak kaçsın ortişim

neyse kızlarrr

ben dünde yoktumm işler birikmişşşş

öptüm sizi kocmannnn.......müsait olduğumda inş. tekrar gelirim....

bugün çok heycanlıyım igdaşçılar gelip bişi çıkmazsa gazı açacaklarmış.....

oyoyoy evime inş. kavuşucammmmm....
kaydirigubbakcemile4

Back