- 19 Temmuz 2007
- 4.179
- 5.317
- 773
çok geçmiş olsun neslicim...iyi olmana çok sevindim..şişlik gidince insna kendini kuş gibi hissediyor..ben de bugün şişim..Bizim takımın hatunlarının herbirinin yanına iğneli birini dikmek lazım..şiştikçe indirsin de hepimiz rahat bir nefes alalım..
neyse kızlarrr
ben dünde yoktumm işler birikmişşşş
öptüm sizi kocmannnn.......müsait olduğumda inş. tekrar gelirim....
bugün çok heycanlıyım igdaşçılar gelip bişi çıkmazsa gazı açacaklarmış.....
oyoyoy evime inş. kavuşucammmmm....
ortimmmm geçen cuma 83,4 idimmm.....
bugün sabah tartıldımmmm veeeeeeeeeeeeeeeeee 81,7 geldimm......oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ortimmmm geçen cuma 83,4 idimmm.....
bugün sabah tartıldımmmm veeeeeeeeeeeeeeeeee 81,7 geldimm......oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tmm cnm hallettim bnGüldencim ben bu işlerden hiç anlamam canım ya ben emeklilik bölümünde çalışıyorum o işlerden bankacılar anlar kusura bakma canım yrd olamadım..
iyi olmana ssevndm cnmmŞenizGÜnaydın fıstıklarrrrr
ben geldimmmmmmmmmm
sabah tartıldımmmm ve şişliğimin indiğini gördümmmm...oleyyyyyyy...demek ki regl denmişş...
bu arada dün çok kötüydüm çıktım taksiye atlayı eve gittim inliye inliye uyumuşumm çok değil ama rahatladımmm...dinlendimmm....
bugün daha iyiyimmmm......
bu arada evet selmaycığımmm hiç biryere gitmiyoooosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
süpersiiiin süpeeerortimmmm geçen cuma 83,4 idimmm.....
neden kimse yok kine.
akşamki menüm bi kase tarhana çorba 3 kabak dolma ve bolca yoğurt. ama malum kabızlık olayından dolayı yediklerim aynen afedersiniz geri gitti. bende çaydan sonra bi kaç fındık birazda kuru üzüm yedim.
sabahta kahvaltılık bişiyler hazırlamıştım. hatta listeye uyum diye yumurta bile haşladım sabah ama annemde ete vardı dayanamadım 4 lokma yedim. bir iki lokma peynirle.
birazdan çay iççem
azracım seninde mi regl sorunun var . bu ne insanların çektiği yaa
kıslar öğlenede dolma ve çorbam var.
listeye uymuş olmuyomuyum. ama akşam ne pişirirsem ondan getiriyorum ben genelde. yoksa burda dışardan yiyince çok kalorili oliyi.
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
dolma olayını abartmazsan ve ekmek yemezsen bi problem olcaını sanmıyorum
değil mi nihal
çorba ne çorbası
selam kızlar dünden berı bıraz rahatsızım üşüttğüm galıba her yerlerım agrıyor bende bu saate kadar uyudum şimdılık bıraz ıyıyım
geçmiş olsun canım. havalardan olabilir mi ki. kırgınlığın.
balonların patlamadı mı daha senin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?