Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar menümü yazcam artık ne yersem yiyim
ortimde ona göre eleştrsin
sbaha 1 bar limonlu su 5 yeşil zeytin
ara 2 adet hurma
öğlen tavuk ızgara 3 dilm pide ekmek küçüktü 1 bar şalgam
ara azcık bi çiğköfte etsiz tadımlık
akşam ise sırf sinema bileti almak için yoksaa başka kötü niyetim yoooh
küçük bi tavuklu hamburger bi bar diet kola azcık cips :kedi:
biliyorum fazla oldu ama
hergün azalacak bunlar

Son düzenleme:
60 olsun canım inşallah inerim 60 a
ama toplamda 56 ya inmek istiyorum artık ne kadar sürer bilmiyorum (

ortim de selma abla cok sevindim valla hadi hayırlısı olsun hepimiz için

gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim pastil de işe yaramadı akşam dr a gittim
cok sık oluyor mu dedi bende evet her sene mutlaka 3 4 kere tekrarlıyor dedim

2 hafta önce de oldu 1 hafta sürdü dedim

ne öğretmenisin genelde sınıf öğretmenlerinde oluyor dedi bende ingilizce dedim

senin bir kulak burun boğazcıya görünmen gerekebilir dedi nodül olabilir miş ilaç yazdı bir sürü

valla bıktım ya zaten farenjitim hiç gecmio tebeşir tozu ve sınıf tozu yüzünden boğazım yırtılıyor resmen şimdiden tıs diye ses cıkıo konuşurken ( bu haftayı nasıl atlatcam ben ders de işlenmio bu sesle inanın ((

a.s.gecmış olsun canımm :Saruboceq: cabuk atlatırsın ya nazcım şu avartanı değiştirırmısın senın gıbı tatlı bişey koy :CüvCüv:Şeniz

Doğrudur bana sinek kelimesini telaffuz etmek yakışmaz bana yakışanı çatır çatır cevabını yazmaktı.

Belki farklı düşünüyorum ama elimde değil ben böyleyim değer verdiğim insana seviyesizce sataşmalarda bulunup dalga geçen kişilerin herzaman için arkasında olurum.açevremdeki insanların iyi gününde nadir yanında olurum ama kötü gününde asla ve asla onu yalnız bırakmam hatta o kişiyi düşünmekten kendimi bile unuturum.Benim o kişiye tepki vermem neden bukadar tuhaf karşılanıyor onuda anlamış değilim.Bizim toplumumuzda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı vardır kusuruma bakmayın ama ben öyle olamıyorum. Görmedim duymadım bilmiyorum diyenlerdende değilim. ıŞte ben hep böyle düşündüğüm için üzülen hep ben oluyorum aynen burda olduğu gibi Allahtan dileğim bundan sonra bana taş gibi bir kalp ve asık bir surat vermesi anladımki benim yüzüm böyle daha iyi gülecek.

nazcım ihmale gelmez hmn bi k.b.b görünmende fayda var

Aranızdan çekiliyorum herşey buraya kadarmış hakkınızı helal edin varsa benim hakkım benden yana helal olsun.Bigün biyerlerde buluşmak dileğiyle hoşçakalın.

kimsenin biyere gitti yok selmay
sabah sabah yazılarını okuyunca bak daha da çok üzüldüm
bnm için sevdiklerimden kopmak da zor bi yere gidemezsin
hele ki bir HıÇ uğruna hiç yollamam
bi olaydı geldi geçti
takımca süper bi dönmemin içine girdiğimizi düşünüyorum
onun için bir süre
TAKIMA GıRıŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANMIŞTIR
kaptan değilmiyim kural koydum
bu böyle biline
senin de ortin naz
ok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…