- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeniz aklına geldikçe ver azracım 5 da 1 veryor oyverdim oyumu ayşecim
benim hedef kg 59 azracım
ben annemle ortiş değil miydim zati:uhm:
canlarım ben uyumaya gidiyorum sizlere hayırlı geceler opuyorumnanaktan
azracım benım hedefım 93 olsun opuyorumnanaktan
60 olsun canım inşallah inerim 60 a
ama toplamda 56 ya inmek istiyorum artık ne kadar sürer bilmiyorum (
ortim de selma abla cok sevindim valla hadi hayırlısı olsun hepimiz için
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim pastil de işe yaramadı akşam dr a gittim
cok sık oluyor mu dedi bende evet her sene mutlaka 3 4 kere tekrarlıyor dedim
2 hafta önce de oldu 1 hafta sürdü dedim
ne öğretmenisin genelde sınıf öğretmenlerinde oluyor dedi bende ingilizce dedim
senin bir kulak burun boğazcıya görünmen gerekebilir dedi nodül olabilir miş ilaç yazdı bir sürü
valla bıktım ya zaten farenjitim hiç gecmio tebeşir tozu ve sınıf tozu yüzünden boğazım yırtılıyor resmen şimdiden tıs diye ses cıkıo konuşurken ( bu haftayı nasıl atlatcam ben ders de işlenmio bu sesle inanın ((
selam kızlar herkese iyi pazarlar..
neler olmuş neler..inanın okurken çok üzüldüm..ben de burda son kez birkaç şey söylemek istiyorum..İzlemi de Güldeni de ben buranın dışında görmedim bilmem yüzyüze tanımam..Ama ikisini de bu sanal alemin bana izin verdiği ölçülerde tanıma fırsatına sahip oldum..Bunun için de kendimi çok mutlu hissediyorum..İkisini de seviyorum çok hoşsohbet ve tatlı insanlar..Ve kesinlikle inanıyorum ki karşısındakini bilerek kıracak kişiler değiller..Baştan sona büyük bir yanlış anlaşılmanın bu boyutlara gelmesi de ikisini de tanıyan biri olarak beni gerçekten çok üzdü..İkisinin de kötü niyeti yok dediğim gibi bir yanlış anlaşılma var ..İzlem zaten takımdan ayrıldı ..Böyle olmasını ben de istemezdim ama kalbi kırık gitti bence..Gülden de kırıldı ..Ama Selmacım İzlemin arkasından söylediğin sözlere çok üzüldüm..Gayeye kesinlikle katılıyorum..(olumlu yaklaşımı için de ayrıca tşk ediyorum)_Sinek_ vs..bunlar bize yakışmayan sözler..İzlem de kesinlikle haketmiyor bence..Kaç ay takım arkadaşlığı ettik sonuçta..Bundan sonra Güldenin de dediği gibi bu takımda yeraldığımız sürece hiçbir takım arkadaşımızın kalbini kırmayalım..Burda ortak bir amaç için toplandık. Amacımız dışındaki şeylere enerjimizi harcamayalım lütfen..Hepimiz koskoca kadınlarız..Bize yakışır şekilde davranalım diyorum..Bu konudaki son sözüm budur nokta bitti..
60 olsun canım inşallah inerim 60 a
ama toplamda 56 ya inmek istiyorum artık ne kadar sürer bilmiyorum (
ortim de selma abla cok sevindim valla hadi hayırlısı olsun hepimiz için
gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkür ederim pastil de işe yaramadı akşam dr a gittim
cok sık oluyor mu dedi bende evet her sene mutlaka 3 4 kere tekrarlıyor dedim
2 hafta önce de oldu 1 hafta sürdü dedim
ne öğretmenisin genelde sınıf öğretmenlerinde oluyor dedi bende ingilizce dedim
senin bir kulak burun boğazcıya görünmen gerekebilir dedi nodül olabilir miş ilaç yazdı bir sürü
valla bıktım ya zaten farenjitim hiç gecmio tebeşir tozu ve sınıf tozu yüzünden boğazım yırtılıyor resmen şimdiden tıs diye ses cıkıo konuşurken ( bu haftayı nasıl atlatcam ben ders de işlenmio bu sesle inanın ((
Aranızdan çekiliyorum herşey buraya kadarmış hakkınızı helal edin varsa benim hakkım benden yana helal olsun.Bigün biyerlerde buluşmak dileğiyle hoşçakalın.