Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm takım senn cnmben kimnen orti olacam senağlamasenağlama
tabi tabi cnmoooooooooo süpermiş hakkatten, bende buralarda sürtsem olurmu azram, belki motive olurum
bende yemedim tatlışkom bende közleyerek yapıyorum artıkın karnıyarğı tam birebir eski lezzet olmasada fena olmuyor, ben benimde canım istedi, bu akşama yemeğim hazır artıkın yarına pişiririm.
dün tv de yaşam klubü dite bir programda diyetisyen çıktı, örneklerle çok güzel açıkladı.
yiyerek zayıflayın dedi, 6 öğün yedirmiyoruz 3 ana öğün yiyorsunuz dedi, sabah kahvaltınızı çok güzel yaptınız öğlene kadar vücud bunu sindirecek, ama siz arada hop başka birşey yiyorsunuz bu sefr vucud onu tam emilmeden dışarı atıyor yada yağa çeviriyor ki yeni gelen besinle uğraşabilsin dedi. Örnek bir menü verdi,
Sabah kahvaltıda örneğin simit yiyorsunuz yada puaça, şöyle düşünün onları suyun altına tuttuğumuzda eriyip giderler ama peyniri suyun altına tutun erirmi hayır o zaman vücudumuzun anında eritip kısa süreli enerji sağlayacak yiyecekler yerine bizi öğlene kadar tok tutan yiyecekler tüketmeliyiz. doyana kadar yiyin öyle bir kibrit kutusu kadarda değil.
mesela öğlene karnıyarık var ne biliyim baklagiller var doyana kadar yiyin, ksamayın sıkmayın ama asla
pirinç, makarna, beyaz ekmek ekmek, unlu gıdalar tüketmeyin, onun dışında yemeği istediğiniz kadar tüketin bu doktor bu kendi yöntemiyle 40 kg vermiş . Benim çok aklıma yattı. Ayrıca mutlaka her sabah kalvaltıda, ceviz, badem, fındık tüketin tabi makul ölçilerde dedi. Yemekten sonra hemen oturmayın bağırsakları çalıştırmak için ufak bir yürüyüş yapın. Aklım da kalanlar bunlar kızlar, eğer aklıma gelirse eklerim.
azracım şu an tartıldım 87800 olmuşum bu cuma kesın 86 olaCAGIM VE IKI HAFTANIN SONUNDA 85500 DIYORUM BILIYORSUN CUMARTESI PAZAR SIKMADIM YEDIM O YÜZDEN ARTI CIKTIM AMA OLSUN VERECEGIM SÖZ
pişt noluyo bakem burada nasılsınız hanımlar,
nasıl gidiyo erimeler,
azra sılacım nassın canım...
ay takımlarda bizim gruplardan kimseler kalmamış ya...
neslişim bis olabilirik orti istersen tabikine..
kıslar yaaa ne yiyebilirim.
1 haşlanmış makarna yoğurt
2 simit ayran
3 tavuk şiş ve salata
4 yumurta ve az bişiy ekmek (kepek ekmeğim yok )
seçin birini
slm kızlarrr
geçmişi okudumddaa süper motivesinizz motiveyizzz oleyyy işte budur.....
bende bugün öğlende patates salatası yiyeceğimmm....
çarşamba evime geçiyorumm artık evime geçince evden getiricem zeytinyğlı yemek vs..
şimdilik 2-3 gün idare edecemm...
birde bugün regl oldumm biliyorsunuz 40-45 günde bir glukofenle oluyorumm ve çok sancım oluyorr
bugün ço.kkk bir kötüyümmmm......
Beni kim seçiyoorr orti olarakkk...ben seçmim beni seçinnn ok......
bu arada 2 hafta sonraki hedefim 80,00 dir....