• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar sizlere cuma günü de yazmıştım ..Birbirimizi daha kolay kontrol edebilmemiz için aynı diyeti uygulayalım size de uyarsa..Herkes burda olduğunda bunu konuşur kararlaştırırız..Size dönüşüm oranlarıyla birlikte 1600 kalorilik diyetimi yazıyorum..
Sabah:
Saat:8-9:
1-2 bardak açık çay ya da bitki çayı(şekersiz)
2 dilim ekmek (50 gr kepekli,çavdar,tam buğday ya da çok tahıllı)
2 kibrit kutusu kadar peynir (1 haşlanmış yumurta ve bir parça peynir de yenebilir)
Domates-salatalık-yeşillik
4-5 zeytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı z.yağı
Yani zeytin ya da ceviz yemezsek domates-salatalığa 1 tk z.yağı koyabilirz
1 tatlı kaşığı reçel ya da bal
Saat:10-11 kuşlık
yarım paket diyet büskivi ya da 2 adet galeta ya da bir porsiyon meyve
1 kase çorba
3 köfte kadar et tavuk ya da balık ya da 3 dilim peynir ya da 3 yumurta
1 porsiyon sebze yemeği:(suyu yenmeecek yağı suya geçiyor)6 yk..
1 su bardağı yoğurt ya da 2 bardak ayran
1 dilim ekmek(25 gr)
salata(yağsız)

Saat:15-17 arası
2 porsiyon meyve(meyvelerin değişim listesini yazıcam)
yarım paket diyet büskivi ya da 2 galeta ya da 2 tane normal büskivi (bu arada formun çikolatalısı yasak onun dışındakiler)
Akşam:
Saat:18-20
1 Porsiyon sebze yemeği (Bunun yerine salata da yenebilir)
3 dilim ekmek (75 gr)bunun yerine 6 yk makarna ya da pilav da yenebilir 1 yk pilav ya da makarna=1 dilim ekmek
Salata bir tatlı kaşığı z.yağı ile
akşamları sebze yemeği yoksa salatayı yağlı yapıp öğlen et yenmediyese 90 gr. ton balığı eklenerek yenebilir..
Saat21-22 arası ara:
2 porsiyon meyve ve 1 bardak süt(200 ml)

evt nihalin dediği dieti yapıyoruz bugün itibariyle
kaybedeciğimz hiç bişey yok kaznacağımz çok şey var arkadaşlar
zaten hmn hmn genel bi liste ve herkesin evinde uygulayacağı bi liste
sizden artı şunu istiyorum ortili zamana dönüş
herkes bi orti seçsin bana bildirsin
birde 2 haftalık kilo
yani 2 hafta sonra kaç kilo görüyorsun kendini

günaydın nesliş,güldencim..
canım benim kiloma en yakın selma vardı ama o da yok şimdilik naısl yapalım..ben bırakmam onu ortim selma olsun diyorum..
ben geçen hafta 86.4 düm
iki hafta sonra 84.4 olmayı hedefliyorum..
sabah çok tahıllı ekmekten sandviçimi yedim şekersiz çayla..işe gelmeden önce de yarım saat Leslie yaptım..karnıma lahana tokumu yağı sürüp streçledim..arka kısımlara sürmemiştim göbek bölges daha çok terlemiş sanırım işe yarayacak bakalım ölçülerimde değişme olucak mı işe yararsa size de tavsiye ederim kızlar..

kıslar yaa oyun bozanlık yapmak istemem ama listeler beni çok kaşıyor. kendimi kötü hissediyorum ve hep diyetteyim psikolocisi taşıyorum. yine uymaya çalışırım ama eğer çok da uyamazsan kızarmısınız banaa.

hadi seçin beni seçin benii ben kimin ortisi oliyim.
ben kendime haftada en fazla 1 kilo ideal deyi düşünüyom. yani 2 hafta sonaa 77 filan olurum gibi.
seçin benide görün gününüzü.

kıslar yaa oyun bozanlık yapmak istemem ama listeler beni çok kaşıyor. kendimi kötü hissediyorum ve hep diyetteyim psikolocisi taşıyorum. yine uymaya çalışırım ama eğer çok da uyamazsan kızarmısınız banaa.

ben kendime haftada en fazla 1 kilo ideal deyi düşünüyom. yani 2 hafta sonaa 77 filan olurum gibi.

canım benim uyup uymamakta serbestsin elbette ama bu liste sabah şunu ye akşam bunu ye demiyor ki..o yzden kasmaz önyargılı olma bakim..ben de sevmem listeleri ama bu çok esnek ister şunu ye ister bunu ye diyor..

tamam uymaya çalışacam ama orda 3 kaşık makarna diyosa ben bir tabak yerim olar mı:)))
şaka şaka. emeğine sağlık canım benim. du bi şu listeyi bi daha okuyum ben

dün kendime bi pantolon alayım dedim giydim hiç yakıştıramadım kendime. bi kere daha utandım vücudumdan. bi pantolon gördüm çok güzel ve değişkti. denemeye bile cesaret edemedim . bedeni var bana göre ama yakışmaz deyi. yok yok zayıflamam lazım kıslar. yazın kot alcem kendime oh oh yandan yandan

bncede bi dene bakalım
dediğim gbi biey kaybetmezsin
bu haftalık dene
tüm takım olarak deneyeceğiz çünkü

tamam uymaya çalışacam ama orda 3 kaşık makarna diyosa ben bir tabak yerim olar mı:)))
şaka şaka. emeğine sağlık canım benim. du bi şu listeyi bi daha okuyum ben

dün kendime bi pantolon alayım dedim giydim hiç yakıştıramadım kendime. bi kere daha utandım vücudumdan. bi pantolon gördüm çok güzel ve değişkti. denemeye bile cesaret edemedim . bedeni var bana göre ama yakışmaz deyi. yok yok zayıflamam lazım kıslar. yazın kot alcem kendime oh oh yandan yandan

sen bana evdekileri yaz ben snaa menünü çıkartayım canım olar mı??hizaya girene dek ben yrd olurum canım..valla benim tahminlerim doğru çıkarsa tammuz sonunda 65 i görsem..dün send e zayıfla sitesine bir göz attım da orda kızın biri 76 dan 55 e düşmüş..maşallah nasıl da güzel bir kız..nasıl fıstık olmuş anlatamam size...

sen bana evdekileri yaz ben snaa menünü çıkartayım canım olar mı??hizaya girene dek ben yrd olurum canım..valla benim tahminlerim doğru çıkarsa tammuz sonunda 65 i görsem..dün send e zayıfla sitesine bir göz attım da orda kızın biri 76 dan 55 e düşmüş..maşallah nasıl da güzel bir kız..nasıl fıstık olmuş anlatamam size...

işte bnde fıstık olmak isitorummmmmbilmiyorumkismile

tamam canım denemeye çalışacağım inşallah.
bugünün yemeğini akşamdan hazırladım ama diğer günlerde sebzeye ağırlık veririm ki zati sebze ağırlıklı besleniyoruz. bugün kabak dolma ve çorba var mesela.

o sitenin adını verirmisin bana canım bide ben bakıyım.

yok cnm ne bağırmasıı:teselli:

şaka baptım zatii

o beğendiğin pantollara girmek istiyosan ,toton onların içinde yer bulsun istiyorsan gülüm yapacan başka yolun yokkkkkkkkkkkzemuszemus

bende toto yokkine bi totom var sankim tahta dümzüzz. afedersiniz ikizlerimde yoktur. ammaaaa bol miktarda böbek vede miğdem var sölemesi ayıp.:roflol:

işte bnde fıstık olmak isitorummmmmbilmiyorumkismile

inşallah bu yaz hepimiz fıstık olcezzz

fındık fıstık ooo sensin fıstık ooooooo...olcaz canım ne eksiğimiz var fazlamız var çok şükür..biz de başarcaz..:lepi:

heç kimden ne eskiğimis varda faslamıs var faslamız pehhhh
:dance::dance:

tamam canım denemeye çalışacağım inşallah.
bugünün yemeğini akşamdan hazırladım ama diğer günlerde sebzeye ağırlık veririm ki zati sebze ağırlıklı besleniyoruz. bugün kabak dolma ve çorba var mesela.

o sitenin adını verirmisin bana canım bide ben bakıyım.

sen de zayıfla canım sitenin adı..ama sende zayıfla yazmışlar..en sinir olduğum şey de yi bitişik yazmışlar...
kabak dolmadan 3 tane yiyorsun canım ve o sebze yerine değil ekmek yerine geçiyor içinde pirinç olduğu için..o yüzden yanına bir tatlı kaşığı z.yağlı salata bir kase yoğurt da yiyebilirsin..ekmek yok pirinç olduğu için tatlım..ok..?

sen de zayıfla canım sitenin adı..ama sende zayıfla yazmışlar..en sinir olduğum şey de yi bitişik yazmışlar...
kabak dolmadan 3 tane yiyorsun canım ve o sebze yerine değil ekmek yerine geçiyor içinde pirinç olduğu için..o yüzden yanına bir tatlı kaşığı z.yağlı salata bir kase yoğurt da yiyebilirsin..ekmek yok pirinç olduğu için tatlım..ok..?

canım zati kahvaltı dışında pek ekmek yemiyom. hele dolma filan olursa hiç yemem. sölediğine uyuyorum komutanım ekmek yok.

Back