• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizde de ceza bu olsun
cuma günü kilo alanlara
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım

40 defa diğer topikler zayıflayacam yazacakbayanssulusmile
hani bişeyi 40 kez dersen olurmuş yaaakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar seher nıhal azra cok güzel bır hafta dılıyorum sizdedkı enerjı banada gectı pozıtıf cok güzel herşey nahal tamam ortagız bende şimdı bakacagım bu gün ne pıişerecegıme ona göre yazarım yalnız bu gün gezmeye gıdecegım orada ne yapayım dersınız

bizde de ceza bu olsun
cuma günü kilo alanlara
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım

40 defa diğer topikler zayıflayacam yazacakbayanssulusmile
hani bişeyi 40 kez dersen olurmuş yaaakaydirigubbakcemile3

ben şişkoyum sesek daha eyi olmamı :roflol:
tamam sırf 40 kere aynı kelimeyi yasmamak için zayıflayacağım...

günaydın kızlar seher nıhal azra cok güzel bır hafta dılıyorum sizdedkı enerjı banada gectı pozıtıf cok güzel herşey nahal tamam ortagız bende şimdı bakacagım bu gün ne pıişerecegıme ona göre yazarım yalnız bu gün gezmeye gıdecegım orada ne yapayım dersınız

yiyebilidiğin kadar az ye cnm
şuan 87 kilosun
bak 90 a 3 kilo kalmış sadece
onu düşün az ye
birde bana iki hafta sonra kaç kilo olmak istiyorsun onu söle

seher sende söle cnmm

selam kızlar topiğinize geçerken uğradım nasıl gidiyor şekerler, azram merhabalar canım, selma cım
bende kilolar bir al bir ver mücadele devam ediyor

hoşgeldin cnm
bizde de durum aynı bi al bi ver öel devam ediyoruz
ama bu haftadan sonra reform yapıyorum takımda
baştan aşağı değişeceğiz hadi bakalım

hoşgeldin cnm
bizde de durum aynı bi al bi ver öel devam ediyoruz
ama bu haftadan sonra reform yapıyorum takımda
baştan aşağı değişeceğiz hadi bakalım

nasıl reformlar onlar şeker burdan azcık sizi takip edeyimde bende gaza geleyimsempatiksalakcinni

hoşgeldın canım nasılsın olsun sen en azınsan alver oluyormuş bense hep alıyorum

canım benim bende bi 59 a iniyorum pis boğazımı tutamıyorum tekrar hopp 62 sıkıldım bundanakannehir

tamam ortim bundna sonra gözüm üstünde haberin olsun..
öncelikle gitmeden önce mutlaka öğlen yemeğini ye tatlım..orda da şekersiz çayını iç..salata tarzı bişiler yaparlarsa ucundan tırtıkla sadece kektir pastadır sakın yeme tamam mı canım..amacımızı düşün..yanına diyet büskivi al git çayla onu yersin...

dün tv de yaşam klubü dite bir programda diyetisyen çıktı, örneklerle çok güzel açıkladı.
yiyerek zayıflayın dedi, 6 öğün yedirmiyoruz 3 ana öğün yiyorsunuz dedi, sabah kahvaltınızı çok güzel yaptınız öğlene kadar vücud bunu sindirecek, ama siz arada hop başka birşey yiyorsunuz bu sefr vucud onu tam emilmeden dışarı atıyor yada yağa çeviriyor ki yeni gelen besinle uğraşabilsin dedi. Örnek bir menü verdi,
Sabah kahvaltıda örneğin simit yiyorsunuz yada puaça, şöyle düşünün onları suyun altına tuttuğumuzda eriyip giderler ama peyniri suyun altına tutun erirmi hayır o zaman vücudumuzun anında eritip kısa süreli enerji sağlayacak yiyecekler yerine bizi öğlene kadar tok tutan yiyecekler tüketmeliyiz. doyana kadar yiyin öyle bir kibrit kutusu kadarda değil.
mesela öğlene karnıyarık var ne biliyim baklagiller var doyana kadar yiyin, ksamayın sıkmayın ama asla
pirinç, makarna, beyaz ekmek ekmek, unlu gıdalar tüketmeyin, onun dışında yemeği istediğiniz kadar tüketin bu doktor bu kendi yöntemiyle 40 kg vermiş . Benim çok aklıma yattı. Ayrıca mutlaka her sabah kalvaltıda, ceviz, badem, fındık tüketin tabi makul ölçilerde dedi. Yemekten sonra hemen oturmayın bağırsakları çalıştırmak için ufak bir yürüyüş yapın. Aklım da kalanlar bunlar kızlar, eğer aklıma gelirse eklerim.

hoşgeldın canım nasılsın olsun sen en azınsan alver oluyormuş bense hep alıyorum
senn her türlü hakkın bitti biliyorsun değil miCADIARZU

:roflol:zemuszemusalkisalkisalkis:teytey::dance:
sengözlerimebaksanab şakkıdı

nasıl reformlar onlar şeker burdan azcık sizi takip edeyimde bende gaza geleyimsempatiksalakcinni

canım benim bende bi 59 a iniyorum pis boğazımı tutamıyorum tekrar hopp 62 sıkıldım bundanakannehir

cnm genel bi diet listesi uygulayacağız
veremyene ceza var diğer takımlara bn pis boğazım yazacak 40 kere zayıflayacam yazacak
birde herksin ortisi olcak ve birbirilerini sıkı sıkı kontrol edecekler
ve cuam günü hesap sorcaklar

dün tv de yaşam klubü dite bir programda diyetisyen çıktı, örneklerle çok güzel açıkladı.
yiyerek zayıflayın dedi, 6 öğün yedirmiyoruz 3 ana öğün yiyorsunuz dedi, sabah kahvaltınızı çok güzel yaptınız öğlene kadar vücud bunu sindirecek, ama siz arada hop başka birşey yiyorsunuz bu sefr vucud onu tam emilmeden dışarı atıyor yada yağa çeviriyor ki yeni gelen besinle uğraşabilsin dedi. Örnek bir menü verdi,
Sabah kahvaltıda örneğin simit yiyorsunuz yada puaça, şöyle düşünün onları suyun altına tuttuğumuzda eriyip giderler ama peyniri suyun altına tutun erirmi hayır o zaman vücudumuzun anında eritip kısa süreli enerji sağlayacak yiyecekler yerine bizi öğlene kadar tok tutan yiyecekler tüketmeliyiz. doyana kadar yiyin öyle bir kibrit kutusu kadarda değil.
mesela öğlene karnıyarık var ne biliyim baklagiller var doyana kadar yiyin, ksamayın sıkmayın ama asla
pirinç, makarna, beyaz ekmek ekmek, unlu gıdalar tüketmeyin, onun dışında yemeği istediğiniz kadar tüketin bu doktor bu kendi yöntemiyle 40 kg vermiş . Benim çok aklıma yattı. Ayrıca mutlaka her sabah kalvaltıda, ceviz, badem, fındık tüketin tabi makul ölçilerde dedi. Yemekten sonra hemen oturmayın bağırsakları çalıştırmak için ufak bir yürüyüş yapın. Aklım da kalanlar bunlar kızlar, eğer aklıma gelirse eklerim.

tşk cnm
ama karnı yarıktan da iki tabak yesek olmaz neden dersen o da yağlı kızartma
ama şimdi kızartmadan yapanlar varmış
öle yaparlarsa bi tabak yenebişlir
bu arada sne onu yazınca epeydir karnıyarık yemediğim aklıma düştü

Back