- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.323
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde de ceza bu olsun
cuma günü kilo alanlara
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
40 defa diğer topikler zayıflayacam yazacakbayanssulusmile
hani bişeyi 40 kez dersen olurmuş yaaakaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
buldum kk da da varmış delikafadulden
günaydın kızlar seher nıhal azra cok güzel bır hafta dılıyorum sizdedkı enerjı banada gectı pozıtıf cok güzel herşey nahal tamam ortagız bende şimdı bakacagım bu gün ne pıişerecegıme ona göre yazarım yalnız bu gün gezmeye gıdecegım orada ne yapayım dersınız
ben şişkoyum sesek daha eyi olmamı :roflol:
tamam sırf 40 kere aynı kelimeyi yasmamak için zayıflayacağım...
selam kızlar topiğinize geçerken uğradım nasıl gidiyor şekerler, azram merhabalar canım, selma cım
bende kilolar bir al bir ver mücadele devam ediyor
selam kızlar topiğinize geçerken uğradım nasıl gidiyor şekerler, azram merhabalar canım, selma cım
bende kilolar bir al bir ver mücadele devam ediyor
istersen sen sonuna bn şişgoyumda yazabilrisin:jeyyar:
dur dur sonuna onu yazalım sempatiksalakcinni
bn şişgo pis boğazın tekiyimkaydirigubbakcemile3
azracım haftada 1 kilo versem ideal olur diye düşünüyom. en fazla 2 kilo versem 77 olurum inşallah
hoşgeldin cnm
bizde de durum aynı bi al bi ver öel devam ediyoruz
ama bu haftadan sonra reform yapıyorum takımda
baştan aşağı değişeceğiz hadi bakalım
hoşgeldın canım nasılsın olsun sen en azınsan alver oluyormuş bense hep alıyorum
günaydın kızlar seher nıhal azra cok güzel bır hafta dılıyorum sizdedkı enerjı banada gectı pozıtıf cok güzel herşey nahal tamam ortagız bende şimdı bakacagım bu gün ne pıişerecegıme ona göre yazarım yalnız bu gün gezmeye gıdecegım orada ne yapayım dersınız
senn her türlü hakkın bitti biliyorsun değil miCADIARZUhoşgeldın canım nasılsın olsun sen en azınsan alver oluyormuş bense hep alıyorum
sengözlerimebaksanab şakkıdı:roflol:zemuszemusalkisalkisalkis:teytey::dance:
nasıl reformlar onlar şeker burdan azcık sizi takip edeyimde bende gaza geleyimsempatiksalakcinni
canım benim bende bi 59 a iniyorum pis boğazımı tutamıyorum tekrar hopp 62 sıkıldım bundanakannehir
dün tv de yaşam klubü dite bir programda diyetisyen çıktı, örneklerle çok güzel açıkladı.
yiyerek zayıflayın dedi, 6 öğün yedirmiyoruz 3 ana öğün yiyorsunuz dedi, sabah kahvaltınızı çok güzel yaptınız öğlene kadar vücud bunu sindirecek, ama siz arada hop başka birşey yiyorsunuz bu sefr vucud onu tam emilmeden dışarı atıyor yada yağa çeviriyor ki yeni gelen besinle uğraşabilsin dedi. Örnek bir menü verdi,
Sabah kahvaltıda örneğin simit yiyorsunuz yada puaça, şöyle düşünün onları suyun altına tuttuğumuzda eriyip giderler ama peyniri suyun altına tutun erirmi hayır o zaman vücudumuzun anında eritip kısa süreli enerji sağlayacak yiyecekler yerine bizi öğlene kadar tok tutan yiyecekler tüketmeliyiz. doyana kadar yiyin öyle bir kibrit kutusu kadarda değil.
mesela öğlene karnıyarık var ne biliyim baklagiller var doyana kadar yiyin, ksamayın sıkmayın ama asla
pirinç, makarna, beyaz ekmek ekmek, unlu gıdalar tüketmeyin, onun dışında yemeği istediğiniz kadar tüketin bu doktor bu kendi yöntemiyle 40 kg vermiş . Benim çok aklıma yattı. Ayrıca mutlaka her sabah kalvaltıda, ceviz, badem, fındık tüketin tabi makul ölçilerde dedi. Yemekten sonra hemen oturmayın bağırsakları çalıştırmak için ufak bir yürüyüş yapın. Aklım da kalanlar bunlar kızlar, eğer aklıma gelirse eklerim.