Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ya günlerdir tuvalete çıkamıyom. nefes almamı bile etkiliyor artık. çatlayacağım nerdeyse. offffffffo of
ayşecim siteye yüklenen linke ben de baktım ama o kadın benim yaptığım değil valla ben de anlamadım..hiç benzetemedim..
yarım saat leslie yaptım acayip ter attırıyor süper
akşamda 20 dk plates 300 adım stepper yapacağım
benim hedef kg 59 olsun
benim ortim kim yeniden mi seçilio ki
canım seninki hangisi link verir misin bide ona bakayım
benimki evde kayıtlı ben youtobedan indirdim canım leslie ile iki mil yazdım çıktı.ben onu yapıyorumm benim hatun bundan daha zayıf ve yaşlı..gerçi o da besenli ve sarkıksempatiksalakcinnigerçi ben videodan kaydedince çok küçük kaydoldu gözlerim de görmüyor olabilir lülülülülülüama bu linkteki hiç benzemiyor valla..
:sm_cool::sm_cool:demek ki yapmasalarmış halleri harapmışkötükedihüsoleslie bunlarda pek işe yaramamış anlaşılan sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
miğde bulantısından ölmeden bitirebilirsem yeşil çay içiyom. bu ara normal çayı çok abarttım aaba ondan mı oldu bilmiyom. akşam o tozdan içiyim . of yaaa. iğneyle yaklaşmayın
bommmm
akşam içecem canım. bu arada izlemeyenlere duyrulur akşa 8 de güneşi gördüm var
neyin var neyin varrrr
sekerim ezel yerine o var zaten ne yazıkki (( ben de ezel fanıyım
kızlar nasılsınız hepiniz
ben bugün sabah hiçbişeyim olmamasına ragmen öğlene dogru sesim tamamen kısıldı yanıma öğrenci çağırıp ona söylettirdim herseyi azcık cıkıo hala
eve gelince bakıcı da sasırdı(
netten arastırdım bepanthene pastil aldım az önce bakalım inşallah işe yarar daha pazartesi persembeye kadar naparım acılmazsa
bu iyi gelmezse önerilerinizi bekliyorum
bitki çayları denedim acılma olmadı (
bu arada bana zayıflamışsın dediler bugün ben de cok sevindim demekki az da olsa farkediliyor
sabah pek bişey yiyemedim
kuşluk vakti bi yarım pkt cubuk kraker
öğlen 2 tane mercimk köfte 4 5 dilim salatalık ve domates 5 zeytin
şimdi de bi porsiyon meyve yarım portakal ve yarım elma :) ikisi bi porsiyon olur herhalde yiycem
bu arada 2 ltre su içtim
2 bardak bitki çayı ve 2 bardak açık çay:)
akşama da balık yapcam dün eşim hamsi almış temizledim deep freeze atmıştım bakıcı cıkarmış ben gelmeden cözülmesine az kaldı onu yapcam ama kızartma olacagı için ondan da az yiyeceğim bol yeşillik salatası yerim artık
cumaya kadar da tartılmıycam bakalım kç gram vermiş olcam
hepinizi öpüyorum şimdi kızıma bişeyler hazırlayım uyudu uykusunda içsin kuşum