• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldimmmm 3 gündür burda feci yağmur sel vardı tv de gördünüz mü bilmem net falan kesildi
bugün hava çok güzel güneeşli dün fırtına vardı halbukiCADIARZU
leslie bende yapacağım şimdi açtım çitolun yüklediğini yalnız hoca bana kilolu geldi ben bu kadında daha zayıf ve fitim vallahaaklinialirimsmile

canım seninki hangisi link verir misin bide ona bakayım

benimki evde kayıtlı ben youtobedan indirdim canım leslie ile iki mil yazdım çıktı.ben onu yapıyorumm benim hatun bundan daha zayıf ve yaşlı..gerçi o da besenli ve sarkıksempatiksalakcinnigerçi ben videodan kaydedince çok küçük kaydoldu gözlerim de görmüyor olabilir lülülülülülüama bu linkteki hiç benzemiyor valla..

benimki evde kayıtlı ben youtobedan indirdim canım leslie ile iki mil yazdım çıktı.ben onu yapıyorumm benim hatun bundan daha zayıf ve yaşlı..gerçi o da besenli ve sarkıksempatiksalakcinnigerçi ben videodan kaydedince çok küçük kaydoldu gözlerim de görmüyor olabilir lülülülülülüama bu linkteki hiç benzemiyor valla..

leslie bunlarda pek işe yaramamış anlaşılan sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

leslie bunlarda pek işe yaramamış anlaşılan sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool:demek ki yapmasalarmış halleri harapmışkötükedihüso
miğde bulantısından ölmeden bitirebilirsem yeşil çay içiyom. bu ara normal çayı çok abarttım aaba ondan mı oldu bilmiyom. akşam o tozdan içiyim . of yaaa. iğneyle yaklaşmayın
bommmm

aman be canım ya..iç sen o tpzu iç çok işe yarıyor..

sekerim ezel yerine o var zaten ne yazıkki :((( ben de ezel fanıyım

kızlar nasılsınız hepiniz

ben bugün sabah hiçbişeyim olmamasına ragmen öğlene dogru sesim tamamen kısıldı yanıma öğrenci çağırıp ona söylettirdim herseyi azcık cıkıo hala
eve gelince bakıcı da sasırdı:((

netten arastırdım bepanthene pastil aldım az önce bakalım inşallah işe yarar daha pazartesi persembeye kadar naparım acılmazsa

bu iyi gelmezse önerilerinizi bekliyorum

bitki çayları denedim acılma olmadı :((

bu arada bana zayıflamışsın dediler bugün ben de cok sevindim demekki az da olsa farkediliyor

sabah pek bişey yiyemedim
kuşluk vakti bi yarım pkt cubuk kraker
öğlen 2 tane mercimk köfte 4 5 dilim salatalık ve domates 5 zeytin
şimdi de bi porsiyon meyve yarım portakal ve yarım elma :) ikisi bi porsiyon olur herhalde yiycem

bu arada 2 ltre su içtim

2 bardak bitki çayı ve 2 bardak açık çay:)

akşama da balık yapcam dün eşim hamsi almış temizledim deep freeze atmıştım bakıcı cıkarmış ben gelmeden cözülmesine az kaldı onu yapcam ama kızartma olacagı için ondan da az yiyeceğim bol yeşillik salatası yerim artık

cumaya kadar da tartılmıycam bakalım kç gram vermiş olcam

hepinizi öpüyorum şimdi kızıma bişeyler hazırlayım uyudu uykusunda içsin kuşum

sekerim ezel yerine o var zaten ne yazıkki :((( ben de ezel fanıyım

kızlar nasılsınız hepiniz

ben bugün sabah hiçbişeyim olmamasına ragmen öğlene dogru sesim tamamen kısıldı yanıma öğrenci çağırıp ona söylettirdim herseyi azcık cıkıo hala
eve gelince bakıcı da sasırdı:((

netten arastırdım bepanthene pastil aldım az önce bakalım inşallah işe yarar daha pazartesi persembeye kadar naparım acılmazsa

bu iyi gelmezse önerilerinizi bekliyorum

bitki çayları denedim acılma olmadı :((

bu arada bana zayıflamışsın dediler bugün ben de cok sevindim demekki az da olsa farkediliyor

sabah pek bişey yiyemedim
kuşluk vakti bi yarım pkt cubuk kraker
öğlen 2 tane mercimk köfte 4 5 dilim salatalık ve domates 5 zeytin
şimdi de bi porsiyon meyve yarım portakal ve yarım elma :) ikisi bi porsiyon olur herhalde yiycem

bu arada 2 ltre su içtim

2 bardak bitki çayı ve 2 bardak açık çay:)

akşama da balık yapcam dün eşim hamsi almış temizledim deep freeze atmıştım bakıcı cıkarmış ben gelmeden cözülmesine az kaldı onu yapcam ama kızartma olacagı için ondan da az yiyeceğim bol yeşillik salatası yerim artık

cumaya kadar da tartılmıycam bakalım kç gram vermiş olcam

hepinizi öpüyorum şimdi kızıma bişeyler hazırlayım uyudu uykusunda içsin kuşum

canım ilk önce geçmiş olsun. balığı teflon tavada minicik yağ ile dibi tutmasın diye mısır unu ile kızartırsan çok hafif oluyor kızartma gibi ama hafif ve nerdeyse yağsız.

Back