• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eğer böle giderse yazın fit kıslar olcez yuppiiiii

sempatiksalakcinni aklinialirimsmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

tmm sehercİmmmm ortİmsİnnnn.....:)))) kabyl etmek nİ dİmİkkkk...seve seve....

Ayy Çok sancım varrrrrr

canım yaaa. çok geçmiş olsun. iştede ne zor olur sancı çekmek yaaa.
ağrı kesici kesiyor mu regl ni. eğer azalma olmuyosa bi ağrı kesici alsan.

sempatiksalakcinni aklinialirimsmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

:teytey::dance:a.s.:sm_cool:laelaelaelaelaehihoyyyt:emir_bebek:zemuszemus

BU ARADA TAKVıM YAPTIM KENDıME HER HAFTA 1,5 KıLO ıLK BAŞLANGIÇ SONRA 1 KıLO VERMEK ŞARTI ıLE TEMMUZ BAŞINDA EN AZZ 68 OLCAMMMM....OHOHOHOHOHHHH :emir_bebek:

inşallah canım. benimde hedefim ayda 3 4 kilo filan vermek inşallahh

kızlar dr. AĞrı kesıcı Önermıyor ÇÜnkÜ zaten olmuyorum 1 gÜn sÜrÜyor dr. ılaÇ alırsam tmmn kesılır demıŞtı sadece kas gevÇetıcı alıyorummm...

bitkisel bişiyler içsen olmamı ki acık rahatlatmas mı.

ben gıdıyom patates salatamı hazırlımmmm
afiyet olsun canım.

beni özleyin anacım ben yokum 1 saat yemekteyim güzeller..
sanada afiyet olsun balım.

bende tavuk şiş yedim. manyak adam hep servis getirirdi. gıcık ekmek arası getirmiş bu sefer. içini yedim. ekmeğide çok güsel görünüyodu bi dilimde ekmekinden yedim salata ile.

:utangac:

şimd maden suyu içiyom

Back