• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihalcimm paylaşımların çok güsell...
bende geçen sene diyetisyene gitmiştimmm...listelerimiz bire bir aynııı....

bana sadece hergün fazladan 1 saat yürümen gerekiyor demişti....

gerçi ben tekrar diyetisyene gitmeyi düşünüyorumm çünkü tahlil yapt. sonuçlara bakmalıyımmm...değişen bişi olmuşmu diyeee....

valla iyiyimm ama biraz buruğumdaa...
bugün kuzenimin bebek mevlütüne gittimmmmm.....

çok güsel bir duygu bütün gün ben ilgilendimmm....
herkesde bana en az 100 kere artık sıra sendee inş. seninde olsunn..vs.vs. deyip durdular
bayağı havaya girdimmm bakalımmmm....şu 10 kilomu verimde tedavime başlayacammmm hay. ile inşş....

valla canım aslında bakarsan genelde verdikleri aynı...ee aklın yolu bir elbette..babam da buna çok benzeyen sadece biraz daha kalorili bir diyetle 33 kg vermişti hem de 56 yaşında..ama o hergün 1.5 saat yürüyordu...zaten yürüyüş değil az yapman gereken spor diğer sporları dedi yani aerobik falan gibi..ama benim açık havada yürüme şansım genelde olmuyor malum sabah erken çıkıp akşma geç geliyorum ondan sabahları 40 dk erken kalkıp yapıyorum ben de..birazdan yine yapıcam çünkü sabah yapmadım..hem sbah erken kalkıp yapınca güne de güzel başlamış oluyorum..yazdım zaten görmüşsündür bu diyete uyup gidelim diyoruz..herkesin evinde pişen ayrı ama mantığınıa uyalım en azından..eminim hepimiz vericez kiloları..ağır ama sağlıklı vermiş olucaz..
benim gittiğim diyetisyen de başka yere geöiyormuş yeni geçtiği yer de üsküdarda akşamları bana dönmesi çok zor olcak buralarda araştırtım ama sanırım gitmicem artık..bu listeye uyup sporumu da yaparsam veririm gibime geliyor..2 hafta verdim kendime..baktım iyi idiyorum gitmicem..baktım olmuyor o zaman burdan birini bulup giderim diyorum canım..

canım diyetsyenin ban averdiği sağlıklı bir diyet sonuçta..güldenle de konuştuk..ben yazayım uygulamak isteyenleri de ben başlarda sizle özümseyinceye dek kontrol edebilirim menüleri..daha güzel ve sağlıklı zayıflarız diye düşündük..öğlen şu akşam bu ynecek demiyor sonuçta kimin evinde ne pişiyorsa onu yicek ama herkes akşam sebze yicek gibi canım..sen ne dersin iyi olmaz mı??
bu arad bugün bağlantı çok kötü ya iki sayfaya ulaşmak birsürü zamanımı aldı sinir oldum..

olur tabıkı canım neden olmasın ben her türlü varım sen peylaş bılgılerı ıyı oluyor

valla iyiyimm ama biraz buruğumdaa...
bugün kuzenimin bebek mevlütüne gittimmmmm.....

çok güsel bir duygu bütün gün ben ilgilendimmm....
herkesde bana en az 100 kere artık sıra sendee inş. seninde olsunn..vs.vs. deyip durdular
bayağı havaya girdimmm bakalımmmm....şu 10 kilomu verimde tedavime başlayacammmm hay. ile inşş....
canım benim ba verelim kişlolları ben de 65-70 e düşünce hamile kalmıyıplanlıyorum Allah nasip ederse tabi...Allah ikimize de ve tüm isteyenlere nasip etsin işallah..Ben de hiç dr a gidip baktırmadım biyerime valla sorun var mı yok mu bilmiyorum..
nihal cim bu arada nerdesin sen? genelde hafta sonu olmazdında..eve int. mi aldın?

benim evde net herzaman vardı canım da genelde haftasonları giremiyordum malum haftasonu eşimle vakit geçiriyoruz vs...sabahtan eşimin bekar bir arkadaşını kahvaltıya davet etmiştim sonra eşimle gezmeye gittiler..beni de çağırdılar da siz erkek erkeğe takılın ben de evin işlerini yapim dedim kaldım evde valla..daha gelmedi eşim ondan canım burdayım..bazen haftasonları akşamları giriyyordum ama o zamanlar da sen olmuyorsun..

olur tabıkı canım neden olmasın ben her türlü varım sen peylaş bılgılerı ıyı oluyor

yarın herkesle konuşup kararlaştıralım da canım ben menülerinizi kontrol ederim..bir süre oturtana kadfar listeden bakıyorsun sonrasında alışıyorsun zaten canım..hiç açlık çekmiyorum..kendimi diyette hissetmiyorum ve canım tatlı istemiyor valla..hani yiyerek zayıflamak dedikleri de bu olsa gerekopuyorumnanaktan

tşk ederim canım opuyorumnanaktan
bu arada lesli ne oluyor ben anlamadım :kedi:​

canım kaptana tarif ettim nasıl girip yapabilceğini o sana söylesin istersen..leslie bu sporu yaptıran hatununn adı..durduğun yerde adım attırıyor sağa sola galan..kolları da çalıştırdıyor..bayağı terletiyor yerinde yürümüş gibi oluyorsun çok keyifli yapması hiç sıkılmıyorsun..şiddetle tavsiye ederim canım...

yarın herkesle konuşup kararlaştıralım da canım ben menülerinizi kontrol ederim..bir süre oturtana kadfar listeden bakıyorsun sonrasında alışıyorsun zaten canım..hiç açlık çekmiyorum..kendimi diyette hissetmiyorum ve canım tatlı istemiyor valla..hani yiyerek zayıflamak dedikleri de bu olsa gerekopuyorumnanaktan

olur olur süper olur hemde ben varım bu teklıfe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım kaptana tarif ettim nasıl girip yapabilceğini o sana söylesin istersen..leslie bu sporu yaptıran hatununn adı..durduğun yerde adım attırıyor sağa sola galan..kolları da çalıştırdıyor..bayağı terletiyor yerinde yürümüş gibi oluyorsun çok keyifli yapması hiç sıkılmıyorsun..şiddetle tavsiye ederim canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

buldum kk da da varmış delikafadulden​

günaydın fıstıklarım. nasılsınız bugün bakalım. dün benim için pek verimli bir gün değil gibiydi. kahvaltı dığında öyle yemek filan yemedim ama aç olduğum içinde öyle yok çiğ köfte yok bi para börek derken akşam oldu. sağlıksız bir gündü.
şişkinliğim hala devam ediyor. dünde bugünde aktivia yedim ama değişen bişiy yok gibi çok şişim . ağrılarım çok.
dün aylık alışverişimize gittik. kocişle oğluşa pizza aldık ben sadece bi ayran içtim hatta yarım.

kıslar sabahta sirkeli su içtim biraz öncede aktivia mı yedim. bu kafvaltı sayılırmı yoksa yapimmi bişiyler. yani üzerinde kalorisi neyim yazmıyorda ondan şettim..

Back