• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy çayı içemedim öğürdüm resmen biraz zorlayınca agır geldi sanırım kara biberden dolayı
bencede gayecim makarna yapayım zaten sabahı ve öğleni hafif geçirdim

ben makarnanın şişmanlattığına inananlardan değilim. sosu ağır olmadığı sürece hele yağsız yada çok az yağlı olduğu sürece normal yemek gibi tüketilebilir.
afiyet olsun ohhhh

haftasonu gayecim eşim nöbetçi olmasa beni de göremezdin kaydirigubbakcemile3

ahhh ah keşke bende şimdi miis kokulumun yanında olsam. koklasam onu içime çeksem. annesi kurban olsun
hiç olmazsa cumartesi pazar tatil olsa ama nerdeee. eşim bile şimdi evde ben 3 kuruş için hala burdayım. offf of

kıslar lütfen yüksek sesnen konuşmayın alacakaranlık 2 yi isliyom. sesinizden duyamıyom yafssss

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
birkerem o alacakaranlık 2 değelll....new moonn...yani yeni ayy...

:jeyyar: naniknanik :roflol: :roflol:
işte bnm adamım
izlşemesede bilir adını
beğendin mi seher filmi

slmmmm men geldimmm 6 da paydos ama bir bnakımm dedimmmm....

evet güldenimmm izlemedim çok istedim ama kısmet olmadı artık yeni evimde kocişimle kefyi izlerimmmm....birşeyi çok istersen olmazmış yaa bu öyle oldu....

şimdi çıkıyorumm eve temizliğe sonrada gece 12,15 e 9 kişi olarak sinemaya gidicezz...herkes Recep ivediği isitiyor ben hariççç...hiçç sefmiyom o adamıı aslında 1. filmi güseli ama bu ikincisi kötüydü 3 nasıl görcez bakalımmmm

öptümm şekerler sizi ben yarın yokumm artık p.tesi inş. görüşürüzzz....hoşçakalınnnn

slmmmm men geldimmm 6 da paydos ama bir bnakımm dedimmmm....

evet güldenimmm izlemedim çok istedim ama kısmet olmadı artık yeni evimde kocişimle kefyi izlerimmmm....birşeyi çok istersen olmazmış yaa bu öyle oldu....

şimdi çıkıyorumm eve temizliğe sonrada gece 12,15 e 9 kişi olarak sinemaya gidicezz...herkes Recep ivediği isitiyor ben hariççç...hiçç sefmiyom o adamıı aslında 1. filmi güseli ama bu ikincisi kötüydü 3 nasıl görcez bakalımmmm

öptümm şekerler sizi ben yarın yokumm artık p.tesi inş. görüşürüzzz....hoşçakalınnnn

fena değil o da şekerim bn izledim
ama birde rımantik komesi die bi film var sedef avcı felan oynuyoru o da güzel
tavsiye ederim

Back