Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çayı içemedim öğürdüm resmen biraz zorlayınca agır geldi sanırım kara biberden dolayı
bencede gayecim makarna yapayım zaten sabahı ve öğleni hafif geçirdim
vereliniortakkaydirigubbakcemile5ben makarnanın şişmanlattığına inananlardan değilim. sosu ağır olmadığı sürece hele yağsız yada çok az yağlı olduğu sürece normal yemek gibi tüketilebilir.
afiyet olsun ohhhh
haftasonu gayecim eşim nöbetçi olmasa beni de göremezdin kaydirigubbakcemile3
olsun sehercim sende oğluşun için çalışıyorsunahhh ah keşke bende şimdi miis kokulumun yanında olsam. koklasam onu içime çeksem. annesi kurban olsun
hiç olmazsa cumartesi pazar tatil olsa ama nerdeee. eşim bile şimdi evde ben 3 kuruş için hala burdayım. offf of
olabilir sekerparem bende makarnamı pişiriyorum çok acıktım yaffffcokacimcoookvalla içim bunaldı yaaa dısarı da cıktım gene aynı(
hava kapalı ondan mıdır nedir?
kıslar lütfen yüksek sesnen konuşmayın alacakaranlık 2 yi isliyom. sesinizden duyamıyom yafssss
işte bnm adamımbirkerem o alacakaranlık 2 değelll....new moonn...yani yeni ayy...
:jeyyar: naniknanik :roflol: :roflol:
slmmmm men geldimmm 6 da paydos ama bir bnakımm dedimmmm....
evet güldenimmm izlemedim çok istedim ama kısmet olmadı artık yeni evimde kocişimle kefyi izlerimmmm....birşeyi çok istersen olmazmış yaa bu öyle oldu....
şimdi çıkıyorumm eve temizliğe sonrada gece 12,15 e 9 kişi olarak sinemaya gidicezz...herkes Recep ivediği isitiyor ben hariççç...hiçç sefmiyom o adamıı aslında 1. filmi güseli ama bu ikincisi kötüydü 3 nasıl görcez bakalımmmm
öptümm şekerler sizi ben yarın yokumm artık p.tesi inş. görüşürüzzz....hoşçakalınnnn
emredersiniz komutanımmmmzemuszemus
hopppss bensiz buluşmayın ha alsanaalsanasmileçok kıskanırım :dilcikar:hava bugün ne kadar kötüydü değil mi nazcım
aslında sende çıksan gelsen bize birgün ne büyük süpriz yapmış olursun
hm senle çok da yakınız
hemen geliyorum o zamansende atla gel anacım bi uçağa
20 dk adanadasın
1 saatte bizim evde
bu arada kıbrıstan adanaya gelmen daha kısa sürerkaydirigubbakcemile3
adanaya inmenle bizim eve gelme aran