How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben birazdan çıkıcam size diyetisyenimin verdiği 1600 kalorilik listeyi yazarım değişim tablolarıyla birlikte hepimiz ona uyalım deriöm ben hem birbirimizi kontorl etmemiz de kolay olur..nasılsa değişimler çok..herkes istediğine göre belirleyebilir yiyeceklerini..
öpüyorum herkesi..

kızlar ben birazdan çıkıcam size diyetisyenimin verdiği 1600 kalorilik listeyi yazarım değişim tablolarıyla birlikte hepimiz ona uyalım deriöm ben hem birbirimizi kontorl etmemiz de kolay olur..nasılsa değişimler çok..herkes istediğine göre belirleyebilir yiyeceklerini..
öpüyorum herkesi..

kızlar ne diyorsunuz yazdıklarıma

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5vereliniortakvereliniortakvereliniortak :lepi::lepi::lepi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel yazmışsın aysem ellerine sağlıkkkkk muahhhhhh[/QUOTE
ŞenizŞeniz
mesala diyet topiği ile alakasız diğer topiklere girip ben iradesiz ve pisboğazım yazsın 1 ay içinde hedefine ulaşamayan. ama diyet topikleri dışındaki yerlere yazılsın ki daha utandırıcı olsun depil mi:kedi:

azra sen beni bu tatil olayından başka ne zaman uyardın yahuu şimdi kendini haklı çıkarmak için yalana mı başvuruyorsun inanamıyorum sana gayeye(seher yıldızına) sorabilirsin gün içinde gelip gelmediğimi çünkü sadece o burda oluyor, tatilden gelince de buraya yazıp ben geldim dedim diğer tarafta muhabbet ettim yanii içine sindiremediğin bu mu allah allah yaa :Saruboceq:

sen hiç olmadığın için topikte :umursamaz: beni görememen normal listeye bak bakalım çoğu kişinin 2gün hiç uğramadığı oluyor yanii o kadarda değil yaa insaf :1ninca:

inşallah en kısa zamanda komplekslerinden arınır ve kilo vermeye başlarsın azracım

ayrıca bebeğime geçmiş olsun demediğin için teşekkür ederim sana neden geç kaldığımı mazeretimi söylememe rağmen :umursamaz:

arada bir uğrarım kızlar kalorisiz günler dilerim opuyorumnanaktan

azra sen beni bu tatil olayından başka ne zaman uyardın yahuu şimdi kendini haklı çıkarmak için yalana mı başvuruyorsun inanamıyorum sana gayeye(seher yıldızına) sorabilirsin gün içinde gelip gelmediğimi çünkü sadece o burda oluyor, tatilden gelince de buraya yazıp ben geldim dedim diğer tarafta muhabbet ettim yanii içine sindiremediğin bu mu allah allah yaa :Saruboceq:

sen hiç olmadığın için topikte :umursamaz: beni görememen normal listeye bak bakalım çoğu kişinin 2gün hiç uğramadığı oluyor yanii o kadarda değil yaa insaf :1ninca:

inşallah en kısa zamanda komplekslerinden arınır ve kilo vermeye başlarsın azracım

ayrıca bebeğime geçmiş olsun demediğin için teşekkür ederim sana neden geç kaldığımı mazeretimi söylememe rağmen :umursamaz:

arada bir uğrarım kızlar kalorisiz günler dilerim opuyorumnanaktan

dark yeter artık haddini bil

yalancı komplexli diyemezsin bana haddini bil terbiyeni boızma
bn bu kk da daha kimseyle tartışmadım
emin ol seni kaale alıp tartışmam bile

bnm yavrum iki haftadır hasta
sen bana geçmiş olsun diledinmi
dileyemzsin çünkü takımda bile yoksun
ama bnden yavruna yine de geçmiş olsun

rica ediyorum kelimelirine dikkatli seç
kendimi akladığım felan da yok

daha fazla sinirlerimi bozma
bnm bu takıma uğramadığım gün bile olmadı
bn bi haftadr yazı yazmıyorum yazmadığımda bile girip bakıyorum
daha da bnm canımı sıkma

ayrıca bn cocgun hasta dedın dıe
senı dıskalıfıyede etmedım sadece ornek gösterdim
tek sen kaldın die
bu bnm mi hatam oluyor
ama anladım şimdi daha ii
iyilikden maraz doğar
birde üstüne laf işitiyorum
yine de yolun açık olsun
ama şunu bil şu mübarek günde kalbimi kırdın
hm yalancı dedin
hm kilolalarıma istinaden komplexli dedin
hayatta hiç bi zmn komplexli olmadım bunu yakın çevrem bni tanıyan arkadşlar
kendimle ne kadar barışık olduğumu bilirler
dark

dark söylediğin şeyler çok üzücü örnek olarak gösterdi seni ve sana değil böyle davranan herkese söyler azra hatasını aynı sekilde selmay da düzenli girmiyordu 1 kere de bildirim de bulunamadı ona da aynı şekilde uyarıda bulundu.
azranın kasteddiği diğer topiğe girip fazlasıyla msj yazman buraya da arada uğramandı.kimse yok diye mazeret göstermeyin siz yazın dedi yani

slm kızlarrr

dark herşey bir kenarada bu kadar ağır laflar söylemeye bence hiçç hakkın yokk....Öncelikle karşındaki bir insann...üstelik aynı şeyler için burdayızz...Ozmn hepimiz mi kompleksli oluyoruz sende dahil.....

Bence dark sen çok yanlış anladınn azra bu kadr kötü biri olsa seni diskalifiye ederdi...yinede etmedi...

herkes zor şartlar altında giriyoo...Ayrıca bebeğine çok geçmiş olsunn...ınş iyi olmuştur....

Kaptanımız da hepimiz gibi çok kötü bir dönemden geçerken üstüne birde senin bu lafı dile getirmemm hiççç olmamışşş...

KOnuyu nerden nereye çekmişsin.....

Back