• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

limonlu form çayı iç canım süper..hem hafif..

canım ya ben çay kahve ve ara sıra ıhlamur dışında öyle çok bişiy içemem. geçen yeşil çay aldım ölcem sandım miğde bulantısından. form çayı dediğin işe yarıyor mu. ben hafta sonu 5 bir yerde alı diyom ama herkes bişiy diyo bilmiyom karar veremedim yani

hoşgeldin ablacım naıslsın yarına hazır mısın?bu arada gülden gelecek mi yarın ya biz bilmiyoz lste falan yapmayı takım olarak uyarı almayalım..ama gelir ya...bırakmaz biziiiiiiiiiiiiii

ıyım canım ben buhafta sabıtım canımÇok üzgünüm çoook dun tartılmiştım bakalım yarın nasıl cıkacak opuyorumnanaktan

canım ya ben çay kahve ve ara sıra ıhlamur dışında öyle çok bişiy içemem. geçen yeşil çay aldım ölcem sandım miğde bulantısından. form çayı dediğin işe yarıyor mu. ben hafta sonu 5 bir yerde alı diyom ama herkes bişiy diyo bilmiyom karar veremedim yani

ben de bildiğin sulu sepken ne bulsam içerim valla..elma çayı,böğürtlen çayı,yeşilçay,elmalı karışım çayı,5 i biyerde,kahve,türk kahvesi,cappucino(favorim)süt,sütlü kahve..ohh bana sıvı olsun da nolursa olsun bir ayranla pek aram yoktur..
bu bağırsakları çalıştırıyor içimi kolay ve ben de işyerinde çok çay tüketiyorum her sigara molasına çıkarken çay içiyorum nu azaltmak adına bunları deniyorum işte akşama doğru midem bulanıyor çünkü tatlandırıclı içiyom ya...

selmacım çok üüzldüm kadına ben de inan..ben de şimdi öğrendim dün bizim plazada temizlik yapan bir kadın da kalp krizinden ölmüş..30 yaşındaymış:gitme:

hoşuldu sehercım malesef kadın ölmüş şu an cok üzgünüm
hadi yaaaa. çok üzüldüm yaa. sebep ne imiş bişiy öğrendin mi peki

ıyım canım ben buhafta sabıtım canımÇok üzgünüm çoook dun tartılmiştım bakalım yarın nasıl cıkacak opuyorumnanaktan
ben bi karar verdim bi daha cumalar dışında tartılmayacağım

ben de bildiğin sulu sepken ne bulsam içerim valla..elma çayı,böğürtlen çayı,yeşilçay,elmalı karışım çayı,5 i biyerde,kahve,türk kahvesi,cappucino(favorim)süt,sütlü kahve..ohh bana sıvı olsun da nolursa olsun bir ayranla pek aram yoktur..
bu bağırsakları çalıştırıyor içimi kolay ve ben de işyerinde çok çay tüketiyorum her sigara molasına çıkarken çay içiyorum nu azaltmak adına bunları deniyorum işte akşama doğru midem bulanıyor çünkü tatlandırıclı içiyom ya...

selmacım çok üüzldüm kadına ben de inan..ben de şimdi öğrendim dün bizim plazada temizlik yapan bir kadın da kalp krizinden ölmüş..30 yaşındaymış:gitme:

ben şekerli içecekleri içemiyom sıcaklarda. süt ayran filan içerim ama ara sıra severimde ama meyveli ve otlu şeyleri bek içemiyom

depresyondaymış kadın sehercım depresyom ilaçları iiiiçyormuş tamda bılen yok ıyıkı ben görmemışım degılse asla kendımı toparlayamazdım herkes oradaydı ama ben gıdemedım sadece balkondan duyduklarım bunlar

allah rahmet eylesın canım genc ölüm zor

KIZLARR MENDE GELDıMMMM

yoğurttanmıdırr nedirr gözlerim kapanıyooooo...şimdi 3. bardağımı içiçcemmm...(en büyük boy bardak bu arada)

Back