• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kızlar gırıyoruz cıkıyoruz kımsecıkler yok takımda eksık varsa azraya söylüyelim bır kac kişi cagırsın paylaşımı bol bırılerını

günaydın selmacım hoşgeldin..senin de kandilin mübarek olsun..naıslsın?yarın ahazır mıısn geçicem seni bak hazır olkaydirigubbakcemile2

malesef hazır degılım nıhalcım bu gün lahana yıyecegım sabıt cıkabılmek ıcın reglıyıyım ne kadar artıdayım bılmıyorum gec sen benı haftaya görüşürüz bende bu hafta sabıt cıkarsam sevınecegım ınşallah

malesef hazır degılım nıhalcım bu gün lahana yıyecegım sabıt cıkabılmek ıcın reglıyıyım ne kadar artıdayım bılmıyorum gec sen benı haftaya görüşürüz bende bu hafta sabıt cıkarsam sevınecegım ınşallah

mızıkçılık yapma ben de reglim bi kere..bugün son günüm..reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyormuş hem..
tamam haftaya da görüşürüz kaçamazsın benden ..ne kadardın sen ?benden azdın zaten..

bence de canım zorla güzellik olmaz...kurallar getirsek ne olucak ki..otokontrol önemli olan..
ben neden giriyorum öncelikle kendimi rahat hissediyorum burda..benimle aynı durumda olan insanlarla dertlerimi ,kaygılarımı paylaşmak moral bulmak istiyorum..benden bir başkasının önerilerini duymak istiyorum..menülerime sporuma vs yorumda bulunusun istiyorum..kısacası gaz istiyorum gazzzzzzzemuszemus

haklısın aynenn..

evet kızlar gırıyoruz cıkıyoruz kımsecıkler yok takımda eksık varsa azraya söylüyelim bır kac kişi cagırsın paylaşımı bol bırılerını

azra bi gelse ilk önce onu yolacam burda . ama gelmiyi ki...

kızlar kilo verdiğini hisseden var mı

:utangac:

mızıkçılık yapma ben de reglim bi kere..bugün son günüm..reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyormuş hem..
tamam haftaya da görüşürüz kaçamazsın benden ..ne kadardın sen ?benden azdın zaten..
haftaya bende katılayım yarışına hemiii

ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrr felaket bırşey oldu kadının bırısı bızım sıteden kendını atmış 7 kattan şu an elım ayagım tıtrıyor ambulans geldı götürdü nasıl oldu acaba

olur canım gel senle de kapışak..sen kaçsın bakem?

geçen cuma 80,7 idim canım. ama haftaya tam regl zamanım yinede olsun bende varım.

ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrr felaket bırşey oldu kadının bırısı bızım sıteden kendını atmış 7 kattan şu an elım ayagım tıtrıyor ambulans geldı götürdü nasıl oldu acaba

allak kimseye altından kalkamayacağı dertler vermesin. allah yardım etsin ne korkunç bişiy..

Ayyyy yazık ya..7. kattn çok zor da işallah kurtulmuştur..Kİmbilir ne derdi vardı da değer miydi?belki de cam silerken falan olmuştur ha Selma..

ay bilmıyorum ya yenı dogum yapmışmış bebegı küvözdeymış ne bıleyım acaba ondanmı oldu bilmıyorum ya bende merek edıyorum ama kımse bırşey bılmıyor düşmemiş ıntıhar etmış her yerı paramrcaymış

rukiye abla resimdeki bebek torun filan mı. yanlış nlama asker çağında oğlun varya ondan sordum...

aşk olsun sehercımm daha önce dedım ya sana ayşaceylın benım kızım onun kızının resmı avartam daki torunum ceylınnaz birde oğlumun kızı var sezın canlarım benım 2 tane torunum var cok tatlılar ayrıcada yannışda anlamadımŞeniz

ay bilmıyorum ya yenı dogum yapmışmış bebegı küvözdeymış ne bıleyım acaba ondanmı oldu bilmıyorum ya bende merek edıyorum ama kımse bırşey bılmıyor düşmemiş ıntıhar etmış her yerı paramrcaymış[/QUOTE

Allahım yerdım etsin şimdi 2 kat daha üzüldüm inş. ölmemiştir

ay bilmıyorum ya yenı dogum yapmışmış bebegı küvözdeymış ne bıleyım acaba ondanmı oldu bilmıyorum ya bende merek edıyorum ama kımse bırşey bılmıyor düşmemiş ıntıhar etmış her yerı paramrcaymış

ahh ya kıyamam yaaa..İşallah kurtulur bebeği için..KIzlar ben bir saat yokum yemekteyim..

neeee delikafadulden delikafadulden ayşeceylin senin kızın mı...
amaninnn vllah bilmiyidim be yaaaa. belkim benden önce yazmışındır . analı kızlı burdasınız hemiiii.
ayşenin arkasından sakın atmayın annesi yolar valla haaa.
zati ben ayşeceylini çok seviyim br yaaaa:roflol:

Back