Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bn izninizle ayrılmak istiyorum takımdan
adepte olamıyorum artık sizlere
bırakacam bu diet işini de
aslında herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama irademi yenemiyorum
o daha baskın çıkıyor herzmn
onun için k.bakmayın
dilerim hepiniz çok çok güzel kilolar verip ideal kilonuza ulaşırsnz
ama bn artık kilo ,diet,spor bu lafları duymak bile istemiyorum
hmnde gittiğim yok yine buralradayım ama en geç diğer haftaya kadar
artık yokum anlıcanız

Son düzenleme:

hoppalaaaaaaaaaa nereye kuzum ya neden dellendin noldu anlat bakem...

bırakma azracım ya yapma lüffet sabret daha yenı başladın hemen pes etme bız sensiz yapamayız :gitmepuyorumnanaktan

hadiii
noldu azracım yaaaa. ama olurmu hiç öyle şey . hemen pes etmek bi kere bi kaptana hiç yakışmıyor. eğer başımız olarak sende böyle yaparsan geriye hiç bişey kalmaz...
yok öyle adamı yarı yolda bırakmak. bi iki gün kendine gel ama yok ben yapamıyom yok olmuyo gibi bişey istemiyoruz. olmaz öle şey. yazın hepimiz hafiflemiş olacağız buna sende dahil olmak zorundasın.. seçme şansın yok bacım.

evet canım izninizle demişsin biz de izin vermiyoruz..hepsi bu..konu kapanmıştır:)
birlikte başaracağız..ben de birkaç gün öncesine kadar böyle düşünüyordum ama sonra kendime inandım sıfırdan ele aldım kendimi..sağlığın için Azra Sıla için zayıflamak zorundasın..Gençliğinin güzelliğinin hakkını vermek için zayıflamak zorundasın..Git bir hafta girme topiğe kafanı dinle gez dolaş eğlen içini boşalt sonra eski kaptanımız olarak başımızda ol lütfen..her konuda yanındayız..Unutmaaaaaa birlikte başarmak için burdayız..

o kadarrrr

ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çorbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu kimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alamıyorum hareketi yapıyor yanındaki adamlar sırtına vuruyorlar doktor doktor diye bağırıyoruz şirkette birsürü doktor var ama o anda hiçbirisi yoktu adamın suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu klasik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..

allah kurtarmış çok üzüldüm. işte görünmez kaza bela bu olsa gerek.
benim oğlumada aynısı oldu. bir yaşındaydı fasulye tanesi ağzına alınca nefes borusuna kaçmış. annem yüksek tansiyon hastası oğlum morarıp elinde kalmış ne yaptıysa kendine getirememiş allahtan o ara sakinleştirici alıyordu annem hemen oğlumu dışarı çıkarıp çığlık atmış komşular anıl öldü kurtarın diye ama derdini anlatamadan bayılmış annem. gelen havale geçiriyor sanmış elini yüzünü yıkamış en son bi komşumuz eliyle boğazını aralayıp hızlıca su fışkırtmış içine birden kendine gelmiş.
her gören oğlunda annende ölümden kıl payı kurtuldu dediler. iyiki ben yoktum iyiki görmedim. gerçi neyini görüyorum ki.allahım kimselere böyle acı yaşatmasın yarabbim. annem günlerce mosmor gezdi. tansiyon tavan yapmıştı gözleri açılmıyordu

çok kötü çokkk.
allah o adamıda ailesine bağışlamış.

evet bencede bızı bırakmaaaaaaa olumunekankayizsmile

ayy canım Allah korusun..okuyunca tüylerim diken diken oldu..Senin de oğluşunu Allah bağışlamış valla..

ayy canım Allah korusun..okuyunca tüylerim diken diken oldu..Senin de oğluşunu Allah bağışlamış valla..

aynen öyle canım. ya annem dışarı çıkıp bağırmasada evde bayılsaydı ya kimse sesini duymasaydı....senağlama
oğluma gelecek kaza bela ona uğramadan bana gelsin. kurban olurum ben ona ,onu bana verene

cnm benim bu nerden çıktı(( sakınn izin vermiyoruz kesinlikleee.....

git kafanı topla tmm ama geçici 1 hafta ne yaparsan yap otur düşün ama gitmeee izin yokkk...bizde aynı yollardan geçiyoruz hepimiz aynı durumdayızz ama öyle ama böyle vermeye çalışıyoruzz...irademiz de yok evet ama kendimize güvenimiz var bugün yeriz yarın tekrar diyetteyiz bunlar herzmn oluyorrr ama pes etmek yok daha kötü bir çıkmaz çukura girmeni istemiyorumm önce kendin için sonra kızın içinnn sakınnn....Bizden bile gençsin istesen nasılda verirsinnn....ama sende biliyorsunki bişiler ypamamız evet kesinlikle lazımmm...ben silkelendimmm ver hepimiz başaracazz hep beraber bir şekilde 3-4 aya mezun olucazzz....Seni bir yere bırakmayızzzzz.......

tühh tühhh Allah korumuş adamcağızıı...öyle bişi olduğunda miğdenin 1 karış aldından arkadan öne dorğu sarılarak elini yumrıuk yaparak bastırılırr....çok iyi sağlık dersi aldımda ordan biliyorumm..İşte bazen demekki işe yarıyorr...Rabbim ailesine bağışlamışşş...

bu arada selam kızlarrr
çok yorgun ve bitkin bir hafta sonu geçirdim yeni evde idik temizlik yerleştir kolileri açç bütün gün ordaydıkk....yarısından çoğu bitti sayılırrr.....

ay neler oldu kızlar ya azra sıla nereye gidıyorsun öyle bızlerı bırakıp olmaskı ama lütfen kendıne gel ınanıyorumkı başaracaksın

nıhal gecmış olsun allah korumuş adamcagızı bende öyle bır durum yaşamıştım kardeşımın bogazına yemek durmuştu cok kötü olmuştu ya nerdeyse boguluyordu

evet selmacım ya sen de bişiler söyle şu Güldenee..hep birlikte atlayıp adanaya gidelim diyorum bir temiz dövelim ha ne dersiniz:)

sağol nihalciğimmmmmm...

kızlarr belki sırası değil ama inanın ev konusunda son 3 yldır çektiğim stresten sonra ilk defa yüzüm güldü....çk cici bir evim olduuu.:))) inş. dahada güselleşecek tam bir bitsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…