kızlar bn izninizle ayrılmak istiyorum takımdan
adepte olamıyorum artık sizlere
bırakacam bu diet işini de
aslında herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama irademi yenemiyorum
o daha baskın çıkıyor herzmn
onun için k.bakmayın
dilerim hepiniz çok çok güzel kilolar verip ideal kilonuza ulaşırsnz
ama bn artık kilo ,diet,spor bu lafları duymak bile istemiyorum
hmnde gittiğim yok yine buralradayım ama en geç diğer haftaya kadar
artık yokum anlıcanız
hoppalaaaaaaaaaa nereye kuzum ya neden dellendin noldu anlat bakem...
onun için k.bakmayın
artık yokum anlıcanız
onun için k.bakmayın
artık yokum anlıcanız
evet canım izninizle demişsin biz de izin vermiyoruz..hepsi bu..konu kapanmıştır:)
birlikte başaracağız..ben de birkaç gün öncesine kadar böyle düşünüyordum ama sonra kendime inandım sıfırdan ele aldım kendimi..sağlığın için Azra Sıla için zayıflamak zorundasın..Gençliğinin güzelliğinin hakkını vermek için zayıflamak zorundasın..Git bir hafta girme topiğe kafanı dinle gez dolaş eğlen içini boşalt sonra eski kaptanımız olarak başımızda ol lütfen..her konuda yanındayız..Unutmaaaaaa birlikte başarmak için burdayız..
ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çorbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu kimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alamıyorum hareketi yapıyor yanındaki adamlar sırtına vuruyorlar doktor doktor diye bağırıyoruz şirkette birsürü doktor var ama o anda hiçbirisi yoktu adamın suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu klasik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..
evet canım izninizle demişsin biz de izin vermiyoruz..hepsi bu..konu kapanmıştır:)
birlikte başaracağız..ben de birkaç gün öncesine kadar böyle düşünüyordum ama sonra kendime inandım sıfırdan ele aldım kendimi..sağlığın için Azra Sıla için zayıflamak zorundasın..Gençliğinin güzelliğinin hakkını vermek için zayıflamak zorundasın..Git bir hafta girme topiğe kafanı dinle gez dolaş eğlen içini boşalt sonra eski kaptanımız olarak başımızda ol lütfen..her konuda yanındayız..Unutmaaaaaa birlikte başarmak için burdayız..
allah kurtarmış çok üzüldüm. işte görünmez kaza bela bu olsa gerek.
benim oğlumada aynısı oldu. bir yaşındaydı fasulye tanesi ağzına alınca nefes borusuna kaçmış. annem yüksek tansiyon hastası oğlum morarıp elinde kalmış ne yaptıysa kendine getirememiş allahtan o ara sakinleştirici alıyordu annem hemen oğlumu dışarı çıkarıp çığlık atmış komşular anıl öldü kurtarın diye ama derdini anlatamadan bayılmış annem. gelen havale geçiriyor sanmış elini yüzünü yıkamış en son bi komşumuz eliyle boğazını aralayıp hızlıca su fışkırtmış içine birden kendine gelmiş.
her gören oğlunda annende ölümden kıl payı kurtuldu dediler. iyiki ben yoktum iyiki görmedim. gerçi neyini görüyorum ki.allahım kimselere böyle acı yaşatmasın yarabbim. annem günlerce mosmor gezdi. tansiyon tavan yapmıştı gözleri açılmıyordu
çok kötü çokkk.
allah o adamıda ailesine bağışlamış.
ayy canım Allah korusun..okuyunca tüylerim diken diken oldu..Senin de oğluşunu Allah bağışlamış valla..
onun için k.bakmayın
artık yokum anlıcanız
ya kızlar ben şimdi yemekten geldim ama bişi yiyemedim tam çorbamı içiyordum yan masadaki adamın boğazına bişey kaçtı adam mosmor oldu kimse bişey yapamıyor falan nefes borusuna kaçmış sanırım ay bir panikledik adam nefes alamıyorum hareketi yapıyor yanındaki adamlar sırtına vuruyorlar doktor doktor diye bağırıyoruz şirkette birsürü doktor var ama o anda hiçbirisi yoktu adamın suratını gördüm falan neyse adamın biri koştu da şu klasik hareketle adamı kurtardı ama benim tansiyonum yükseldi korkudan kulaklarım zonk zonk hakketen adam ölcek sandım..hiçbişi yiyemedim hala da elim ayağım titriyor ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?