• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol nihalciğimmmmmm...

kızlarr belki sırası değil ama inanın ev konusunda son 3 yldır çektiğim stresten sonra ilk defa yüzüm güldü....çk cici bir evim olduuu.:))) inş. dahada güselleşecek tam bir bitsinn....

:Saruboceq:neslişcimgule gule oturun gulen yüzün hıc solmasınnnnn:1hug:

sağol nihalciğimmmmmm...

kızlarr belki sırası değil ama inanın ev konusunda son 3 yldır çektiğim stresten sonra ilk defa yüzüm güldü....çk cici bir evim olduuu.:))) inş. dahada güselleşecek tam bir bitsinn....

Bak gördün mü canım Allah sonunda gönlünün istediğini verdi sana ..Sabrının karşılığını aldım işallah yeni cici evinizde ağız tadınızla,sağlıkla,mutlulukla ve bebişlerinizle oturursunuz.....:teytey::nazar:

neslişim allah ağzının tadını bozmadan oturmayı nasip etsin inşallahh. ne güzel darısı olmayana diyeceğim ama cesaretimde ümidimde kalmadı.

iyi kşamlar kızlar. eğer azr gelirse iyi bi dövün onu yok gelmezse yarın ben döverim onu. kendinize iyi bkın byy

hayırlı akşamlar canlarım pratikerden koşu bandı aldım inşallah onunla zayıflamaya çalışacamopuyorumnanaktan​

sağol nihalciğimmmmmm...

güzel günlerde otur canım allah olmayanlarada versın ev

kızlar bn izninizle ayrılmak istiyorum takımdan
adepte olamıyorum artık sizlere
bırakacam bu diet işini de
aslında herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama irademi yenemiyorum
o daha baskın çıkıyor herzmn
onun için k.bakmayın
dilerim hepiniz çok çok güzel kilolar verip ideal kilonuza ulaşırsnz
ama bn artık kilo ,diet,spor bu lafları duymak bile istemiyorum
hmnde gittiğim yok yine buralradayım ama en geç diğer haftaya kadar
artık yokum anlıcanız

azracım yapma böyle. haklısın insan diyette olunca kafansın sürekli diyet spor kilo vermek fikri olunca daha iradesizleşiryor herşey daha tatlı görünüyor hep yemek istiyor.biraz bırak kendini diyet değil gibi davran herşeyi ye ama abartma sadece birazda hareket kat hayatına bunun bile o kadar faydası olur ki. takımdan ayrılmak yok canım o zaman ben de giderim:gitme:

nilberacım güle güle kullan canım kaça aldın bende istiyorum burdan gidince bakalım
bu günkü mönüm
sabah
yok
öğlen
2 kküçük dilim börek
arada
1 elma yarım kase müsli
akşam
2 kase çorba kepekli bisküvi 3 çatal et sote
biraz çekirdek

kendimi diyet moduna uydurmaya çalışıyorum ama bu aralar beceremiyorum:sinifsinif:

nilberaa güle güle kullan şekerim hayırlı zayıflamalarr opuyorumnanaktan
tşkler canım
nilberacım güle güle kullan canım kaça aldın bende istiyorum burdan gidince bakalım
bu günkü mönüm
sabah
yok
öğlen
2 kküçük dilim börek
arada
1 elma yarım kase müsli
akşam
2 kase çorba kepekli bisküvi 3 çatal et sote
biraz çekirdek

kendimi diyet moduna uydurmaya çalışıyorum ama bu aralar beceremiyorum:sinifsinif:

canım benim pratikerden 600 tlye aldım indirimli cuma günü son gün
birde carrefur da da var indirim ordada 600 tl ye düşmüş oda hafta sonunda kadar sürüyor​

Back