• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı canım sen nasılsın senı süper görüyorum ıkı üç gündür maşallah
iyiyim canım valla iyiyim ya çok şükür silkelendim kendime geldim...işallah bu gaz devam eder..dur bakalım yarın sabah erken kalkıp işe gitmeden leslieyle 2 mil yapayım diyorum...
ıyı geceler kızlarrrrr opuyorumnanaktan
iyi geceler ablacım..

ben bu gün sapıtmış durumdayım kahvaltı akşam ne bıleyım herşey yedım regli olacagım o yüzden galıba
sorma canım ben de geçen perşembe aynen öyledim bugün regl oldum sonunda..sen de sık dişini regl olunca düzelirsin canım..

ıyıyım sagol pazar günlerını hıç sevmıyorum ev cok karışıyor o yüzdende bıraz gıcık oluyorum bırde sınırlı kötükedihüso aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-

bne de hiç sevmem pazarları oldum olası...yarın okul,iş var diye mi yoksa maçlar yüzündne mi çözemedim canımsempatiksalakcinni

işallah selmacım ya..
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
iyi gecelerrrrrrr

işallah selmacım ya..
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
iyi gecelerrrrrrr

tamam canım bende yarın dr gıdecegım cok kötü heryerımde kaşıntı var neden oldugunu bılemıyorum o yüzden yarın dr gıdecem görüşürüz kendıne ıyı bak

günaydın kızlar. muıtlu huzurlu sağlıklı bir gün ve hafta diliyorum hepinize.
dün yoktum malum hemen size menümü yazayım.

cumartesi akşam 2 kabak dolma bi parça tavuk eti yoğurt
sonra çay kahve uyuyana kadar
dün sabah yağsız patates kızartması, yumurta, peynir ,1 dilim çavdar ekmeği ve bol çay
öğlen bi bardak süt
ara 2 tatlı kaşığı sütlaç
5 gibi akşamda bir kabak dolma bi kase çorba yoğurt ve bi dilim çavdar ekmeğii.

sabahlarıda sirkeli su içiyorum bakalım faydası olacak mı.
inşallah bu hafta 7 liler görürüm.

hayırlı sabahlar canlarım gününüz her zamankinden çok ama çok güzel geçsinopuyorumnanaktan​

selam nılbere seher nasılsınız ben kahvaltımı yapıyorum daha dogrusu kahvaltı bıttı yelil cay içiyorum

KAHVALTIDA bır domates bır yumurta bır salatalık ıkı catal peynır yarım demete yakın maydanoz bır dılım ekmek bır tanede közlenmış kırmızı bıber

hayırlı sabahlar canlarım gününüz her zamankinden çok ama çok güzel geçsinopuyorumnanaktan​

amin canım seninde çok güzel geçsin

selam nılbere seher nasılsınız ben kahvaltımı yapıyorum daha dogrusu kahvaltı bıttı yelil cay içiyorum

selam canım iyiyiz< işte nasıl olalım bir hafta başı bir iş günü daha. oğluşum evde ben burda....

KAHVALTIDA bır domates bır yumurta bır salatalık ıkı catal peynır yarım demete yakın maydanoz bır dılım ekmek bır tanede közlenmış kırmızı bıber

afiyet olsun canım. bende şimdi yaptım kahvaltımı. bir dilim çavdar ekmeği yarım kk da beyaz peynir veeee çay.

evde sirkeli su içtiğim için biraz zaman geçsin diye işe getirdim mamamı

günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk

günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk

maşallahın var...kilolu oluğum halde yediklerime dikkat edince karnımı içime çekmiyorum çook aşırı şişkin olmuyorum sanarsın ki kuş gibiyim.
çok hırs yaptım kıslaar mutlaka zayıflayacağım.

gunaydınn hanımlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydın ablamm

Back