ıyı geceler kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ıyı geceler hoşgeldın nasılsın ŞenizŞeniz
ıyım selmacım sen nasılsınn :CüvCüv:
iyiyim canım valla iyiyim ya çok şükür silkelendim kendime geldim...işallah bu gaz devam eder..dur bakalım yarın sabah erken kalkıp işe gitmeden leslieyle 2 mil yapayım diyorum...ıyı canım sen nasılsın senı süper görüyorum ıkı üç gündür maşallah
iyi geceler ablacım..ıyı geceler kızlarrrrr opuyorumnanaktan
sorma canım ben de geçen perşembe aynen öyledim bugün regl oldum sonunda..sen de sık dişini regl olunca düzelirsin canım..ben bu gün sapıtmış durumdayım kahvaltı akşam ne bıleyım herşey yedım regli olacagım o yüzden galıba
ıyıyım sagol pazar günlerını hıç sevmıyorum ev cok karışıyor o yüzdende bıraz gıcık oluyorum bırde sınırlı kötükedihüso aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-
ıyıgeceler selmacım benım cok uykum geldı ben cıkıyorum opuyorumnanaktan
işallah selmacım ya..
kızlar sizlere doyum olmaz ama benim sabah 06.20 de leslieyle randevum var..uyumam gerek yarın mesai var..öpüyorum sizleri..
bu arada sabah işyerinde kahvaltı organizasyonu var herkes kekler börekler yaptı valla ben diyetteyim yapamam dedim oyunboznlık yapma sen de yapacaksın dedi takım liderim 2 tepsi kurabiye yaptım ben de onu götürcem ama ben klasik çok tahıllı sandviçimi götürüp onu yicem merak etmeyin kaçak yapmıcam sözzzzzzzz
iyi gecelerrrrrrr
hayırlı sabahlar canlarım gününüz her zamankinden çok ama çok güzel geçsinopuyorumnanaktan
selam nılbere seher nasılsınız ben kahvaltımı yapıyorum daha dogrusu kahvaltı bıttı yelil cay içiyorum
KAHVALTIDA bır domates bır yumurta bır salatalık ıkı catal peynır yarım demete yakın maydanoz bır dılım ekmek bır tanede közlenmış kırmızı bıber
günaydın fıstıklar naıslsınız bakalım..hepinize iyi haftalar diliyorum..ben zımba gibiyim sabah 06.20 de kaldırdım totomu ve leslie yle 2 mil yaptım(yarım saat)duşumu aldım işe geldim..sabha işyerindeki kekler börekler pastalara bakmadan çok tahıllı ekmek +peynir+domates ve maydonoz+şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim..
çok mutluyumm çokkkkkkkk
gunaydınn hanımlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?