Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

lubos sana da selam kusum... evet akrep artık şu koca poponun bir kısmı giderse bu hafta iyi olur şimdi de elma yiyorum.... görüşürüz kızlarrr... çıtırlar..
bir bardak da süt iç şeker
anam yine kaçmış kız ce deyip kaçıyon şöölee doyuncaya kadar takılamıyorum ki sana

kuzucum sıkma bu kadar kendini
çok şükür de yinede eninde sonunda kurtulucan ordan az kaldı
en azından daha zayıf olarak çık ordan
bak 100 lü rakamlardan kurtuldun şimdi sıra 90 lı rakamlardan kurtulmada
sen şu neydi adı anammm buluştuğunuz ve seni terleten kadının adını unuttum
onla buluşsana gene bayan popo unuttumu seni yoksa

Sağol Lillycim zaten dr müdahale edecek hastanede ama ben yinede huylanıyorum işte:bbo:

haklısın cnm bundan sonra öyle yapacağım vardır bundada bir hayır
sende sıkma canını tatlım aramızda en çok kg verenlerden biride sensin cnm biz ne kg lardan kurtulduk cnm

Sağol Lillycim zaten dr müdahale edecek hastanede ama ben yinede huylanıyorum işte:bbo:

bencede huylan a.s
doktorunada didik didik sor tahlil yapmadan küçük bir örnek almadan sakın bene dokundurtma :1no2:
bazı benler siğil gibi oluyor düğme gibi olanlar rengi açıkolanların küçük bir ip le bağlanarak düştüklerini biliyorum bunu birkaç arkadaşım yaptırdı
çok ta memnunlar ama koyu renk demen beni huylandırdı canım :1hug:

luboşşş afferin kız hadi beni yakala :jeyyar:
hoş bu boğazla bu motivasyon eksikliğiyle yakalaman hiçte zor gözükmüyor ya

haklısın cnm bundan sonra öyle yapacağım vardır bundada bir hayır
sende sıkma canını tatlım aramızda en çok kg verenlerden biride sensin cnm biz ne kg lardan kurtulduk cnm

Lubabe haklarında hayırlısı olsun ama enişten eskisi kadar rahat hareket edemez artık bozma kafanı

arkadaşlar bana müsade bu gün günüm var okudaki velilerle aslında hiç gitmek bile istemiyorum ama gideceğim yoksa evde beynim konuşuyor sürekli gelince görüşürüz mucuxssss

iyi eğlenceler canım :))

bende kahvaltımı yazayım bbari bir dilim ekmek bol maydanoz bir yumurta cok az peynir öylendede zeytin yaglı barbunya yanında ayran var nasılmenüm barbunyadan ne kadar yesem

Effiyet ossun bence menü gayet iyia.s

bende kahvaltımı yazayım bbari bir dilim ekmek bol maydanoz bir yumurta cok az peynir öylendede zeytin yaglı barbunya yanında ayran var nasılmenüm barbunyadan ne kadar yesem

barbunya çok masum değildir şeker :1no2:
bence iki yada üç yemek kaşığı al çatallla ye olurmu yerimsenibenayran tamam kaydirigubbakcemile5

çok güzel şeker akşamı fazla kaçırma yeter
arkadaşlar bana müsade bu gün günüm var okudaki velilerle aslında hiç gitmek bile istemiyorum ama gideceğim yoksa evde beynim konuşuyor sürekli gelince görüşürüz mucuxssss
çık canım hava al açılırsın hem hadi bakalım güle güle git şeker
barbunya çok masum değildir şeker :1no2:
bence iki yada üç yemek kaşığı al çatallla ye olurmu yerimsenibenayran tamam kaydirigubbakcemile5

o önceleri öyleydi şeker ablam ama şimdi gayet masum ben bol bol yiyorum..protein de içeriyor ve protein yağ yakıyor ama akşam yerse sadece iki kaşık

ya aslında evet kurtulacam ama ne bilim haziran bana yıl gibi gelmeye basladı aslında tek ben böle değilmisim arkadas ile konustum oda bunalıyor sıkılıyor ayrica 5. yılı ve kadın çıldıracak esi gitmek istemiyor ve evde söz sahibi biri değil malesefki ona bakınca kendim ne kaa sanslıymısım diye düsünüyorum :)) akrep canım diyom ya 1 haftadır bi seye el sürmedim hiç bisi yapmadım zayıflama adına sadece sustum oturdum ve kimse özellikle ali hiç farketmiyor bu halimi bu ka olmaz diyorum ama bitecek bi gidem buralardan hani demistin ya kendi cumhuriyetimi kuracam kızımla ali isterse katılır istemezse kendi bilir üzülmicem :) bayan popo ile bugun yine sevisken iki asık olacaz ama onun haricinde zayıflama adına bisi yapmadım hatta oturup yemek yedim bu haft sizin ayanıza bağ olacam bilginize anca gider yediklerim

asu sana cevap vermiyom az önce cam da görüstük kot yakısmıstı bu arada:)))

benim mesajlar da hep peşpeşe maalesef kimsenin olmadığı saatteyim yine neyse ben simit seçtim ama akrepcim süt te iç demiş o bakımdan kebap olayına kaydım biraz proteinden zarar gelmez değil mi:)) simit yesemmm yine acıkırım zaten... hadi öptüm sizi yine çıkmam lazım kusura bakmayın yarım saatim var ...öperim muck muck cevaplarınıza bakarım akrep aslında sen bizim ulu önderimiz olarak bize liste gibi bişey hazırlasana ya :)) ( bana ne de diyebilirsin tabi ) ama senin bir günlük listeni versen o da yeter örnek alırdık....

özlem ben aslında o arkadaşınım kız tanımadınmı beni:)
Liseyi nerede okudun Akrepcim:jeyyar::jeyyar:

şimdi öğlen için 1 porsiyon adana kebap mı yesem yoksa 1 simit çay mı yapsam ne dersiniz?

Kesinlikle simit ama çayla değil ayran yada sütleyerimseniben simidin susamı ile ayran birleşince yağ yakma özelliği oluyorsositososito

Asi canım benim seni çok iyi anlıyorum aslında ama elimizden bir şey gelmiyor :1hug:bunlar tüm anlayışsız kocalar içinklava:

heyyyyyyyyyytt ben geldimmmmmmm..nabersiniz şekerlerrrrr?*inşalah iyi bir hafta olur bizim için..

sabah kahvaltım..200 ml süt,bir bozuk para büyüklüğünde kurabiye..biraz sonra bir elma yiycem..

Hoşgeldiiiiiiiin afiyet olsun Çitosuma bol bol süt olsun İnşallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…