bir bardak da süt iç şekerlubos sana da selam kusum... evet akrep artık şu koca poponun bir kısmı giderse bu hafta iyi olur şimdi de elma yiyorum.... görüşürüz kızlarrr... çıtırlar..
akrepcim neyi anlatım ki bildin seyler bunaldım artık sıkıldım nefes alamıyorum... evet sıkıntıdan çıktı kesin son 1 haftadır deli gibiyim
yürüyüs olayına gelince gitmiyorum pek iyi bi fikir değil 1 kez gittim millet trenmisiz misali bakıyor :) ayrıca hava zati soğuk kulunçlarım tutuldu resmen evde onca alet var kosubandını salona getirip yürüyecem .... birde ayak bağı olmak istemiyorum onlar çok hızlı ben yani ağırım olmuyor
tünaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile5
hozlemk ben konusunu okudum
otür koyu renk benlerin alınmasının tehlikeli olduğunu duymuştum
bu yüzden işinin ehli bir doktora danış
sakın gelişi güzel bir yerde aldırma canım :1no2:
asu cum kendini unutma lütfen :) seninde çocukların var unutma ablan kendi iradesiyle gitmis oke sende kendi önüne bak eşin ve çocukların var herkez kendi hayatından mesul... yani iyi olmaya çalısıyorumdan ziyade herkez kendi çizdiginin üstünde yürür ... sen önüne bak ve bu olaylar yasandı sen üstüne düseni yaptın gerisi için düsünme...
akrepcim neyi anlatım ki bildin seyler bunaldım artık sıkıldım nefes alamıyorum... evet sıkıntıdan çıktı kesin son 1 haftadır deli gibiyim
yürüyüs olayına gelince gitmiyorum pek iyi bi fikir değil 1 kez gittim millet trenmisiz misali bakıyor :) ayrıca hava zati soğuk kulunçlarım tutuldu resmen evde onca alet var kosubandını salona getirip yürüyecem .... birde ayak bağı olmak istemiyorum onlar çok hızlı ben yani ağırım olmuyor
Sağol Lillycim zaten dr müdahale edecek hastanede ama ben yinede huylanıyorum işte:bbo:
haklısın cnm bundan sonra öyle yapacağım vardır bundada bir hayır
sende sıkma canını tatlım aramızda en çok kg verenlerden biride sensin cnm biz ne kg lardan kurtulduk cnm
arkadaşlar bana müsade bu gün günüm var okudaki velilerle aslında hiç gitmek bile istemiyorum ama gideceğim yoksa evde beynim konuşuyor sürekli gelince görüşürüz mucuxssss
bende kahvaltımı yazayım bbari bir dilim ekmek bol maydanoz bir yumurta cok az peynir öylendede zeytin yaglı barbunya yanında ayran var nasılmenüm barbunyadan ne kadar yesem
bende kahvaltımı yazayım bbari bir dilim ekmek bol maydanoz bir yumurta cok az peynir öylendede zeytin yaglı barbunya yanında ayran var nasılmenüm barbunyadan ne kadar yesem
çok güzel şeker akşamı fazla kaçırma yeterbende kahvaltımı yazayım bbari bir dilim ekmek bol maydanoz bir yumurta cok az peynir öylendede zeytin yaglı barbunya yanında ayran var nasılmenüm barbunyadan ne kadar yesem
çık canım hava al açılırsın hem hadi bakalım güle güle git şekerarkadaşlar bana müsade bu gün günüm var okudaki velilerle aslında hiç gitmek bile istemiyorum ama gideceğim yoksa evde beynim konuşuyor sürekli gelince görüşürüz mucuxssss
barbunya çok masum değildir şeker :1no2:
bence iki yada üç yemek kaşığı al çatallla ye olurmu yerimsenibenayran tamam kaydirigubbakcemile5
Liseyi nerede okudun Akrepcim:jeyyar::jeyyar:özlem ben aslında o arkadaşınım kız tanımadınmı beni:)
şimdi öğlen için 1 porsiyon adana kebap mı yesem yoksa 1 simit çay mı yapsam ne dersiniz?
ya aslında evet kurtulacam ama ne bilim haziran bana yıl gibi gelmeye basladıaslında tek ben böle değilmisim arkadas ile konustum oda bunalıyor sıkılıyor ayrica 5. yılı ve kadın çıldıracak esi gitmek istemiyor ve evde söz sahibi biri değil malesefki ona bakınca kendim ne kaa sanslıymısım diye düsünüyorum :)) akrep canım diyom ya 1 haftadır bi seye el sürmedim hiç bisi yapmadım zayıflama adına sadece sustum oturdum ve kimse özellikle ali hiç farketmiyor bu halimi bu ka olmaz diyorum ama bitecek bi gidem buralardan hani demistin ya kendi cumhuriyetimi kuracam kızımla ali isterse katılır istemezse kendi bilir üzülmicem :) bayan popo ile bugun yine sevisken iki asık olacaz ama onun haricinde zayıflama adına bisi yapmadım hatta oturup yemek yedim bu haft sizin ayanıza bağ olacam bilginize anca gider yediklerim
asu sana cevap vermiyom az önce cam da görüstük kot yakısmıstı bu arada:)))
heyyyyyyyyyytt ben geldimmmmmmm..nabersiniz şekerlerrrrr?*inşalah iyi bir hafta olur bizim için..
sabah kahvaltım..200 ml süt,bir bozuk para büyüklüğünde kurabiye..biraz sonra bir elma yiycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?