• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam bi günde saglam oldugunu okuyum kıs aytennn ..:mymeka: ucuk çıkmıştır ne olcak .. sivilceyi bile dert edecen yakında çık şu piskolojidennnnnkaydirigubbakcemile:1hug:
kız uçugu bilmemi ben bu içinde çıktı böle acayip sisti hem benim böle olmam normal :)) napim evde dura dura psiko manyak oldum:))) canım cidden uçuk gibi değil alt dudam komple sis ne menen bi uçuk böle yapar kuzu:)) bence ya sıkıntı yada vitamın eksikligi yane

bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bize yokmu Huselcimyerimseniben

dudagım aynı şiş ve acıyor bugun dr ye gidecem bakam ne diyecek.. ya sanırım sıkıntıdan çıkıyor

Geçmiş olsun Asicim uçuğa batikon sür çok iyi geliyora.s.

Veeee 8. takım takımların takımı günaydınlara.s.a.s.a.s.

selam günaydın bayanlar... sabah kahvaltım 1 adet armut şimdi de şekersiz çay içiyorum... işyeri karışık bugun ... bütün misafirleri yolladım... nefes almak istiyorum offf misafir üstüne misafir... pazar günü bile dinlenemeden pazartesi yine işe geldim... ağlamak istiyorum:(

napim bisi yaptım yok öle bakınıyorum arada bi aysima terör estiriyor :( kahvaltı da peyniri aldı dağıttı onla uğrasıyom uyus bu benim kızım be yaa:)

sen naaptın ...? moralin iyi dimi..?

bunlar iyi günlerin cnm daha dur benim oğlan kıyafet dolabını boşaltırdı sürekli ben toplardım o boşaltırdı
moralime gelince iyi olacağım cnm olmak zorundayım dünden beri daha iyiyiyim hamdolsun

yok be abla uçmadım yerimdeyim sadece ne bilim içim daralıyor
iyi ya işte paylaş sıkıntını hafifle şeker
inşallah yalnız bazen aşırıumutsuzluga kapılıyorum diyorumki bu yaglar erirmi
bende öyleydim şeker ama eriyor işte çok şükür o umtsuz günlerim geride kaldı
iradem ve 8. takım sayesinde

zaten ben inanamıyorum canım senin gibi kilo verenlere bana şaka gibi geliyora.s.akrepçigim benim icin 10 gr bile önemli eşimde gülüyor benim bu halime ne yapayımşu an söyledigin sirkeli suyumu içiyorum hihoyyyt

canım benim seni çok iyi anlıyorum..sen devam et sirkeli suya ama elma sirkesi haa
çizelge adresinide msj da yazdım şeker yapıştırabilirsin

lili ablam çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkürrrrrrrrrrrr ederim gercekten iyiki varsın :)))Şeniza.s.
bencede
kimseler kalmamış olsun bende tek başıma takımı beklerim :çok üzgünüm:
okadar gezersem herkesler dağılır öyle gelirim takıma bu kendime :oklava:
bugün neler yaptım hiç sormayın bende anlatmayayım en iyisi -tatlicadiarzu-
yedim yedim yedim öğle dışardaydık akşam dışardaydık :1no2:

gelelim size asi ne oldu gene :sm_confused:
uçtun sanırım kabuğa çekilme felan -tatlicadiarzu-
aynen ablam yaa
yazamadım bile ne yediğimi
bugün başladım sıkı tutmaya artıkım

GÜNAYDIN FISTIKLAR
sabah kaçamağı yapıp baktım size
bugün bilgisayar götürmücem
yaf çizmelerim topukluda onlarla giderken bir de laptop olunca zor geliyor
3 araba değiştiriyom
gidene kadar zaten
ama az daha ısınsın 2 arabaya düşürüp her gün 3 er den toplam 6 km yi yürücem inşallah
neysem bariğ kahvaltımı yaptım yazayım
1 kaşarlı kepek ekmeğinden tost yağsız:))
öpüldünüz arada göz atarım gene
selma kuuzm sen daha dur 90 ları görmmeiş bile konuşuyon
bu arada kabuğunda bekleyen hanfendü
cumaya seni ordan bir çıkarırım gözün döner he:oklava:
ağzın nasıl oldu kuzum iyisin umarım
akrep kıs seniğn kadar kıskancınıda f-görmedim he çatla delüüüüüüülülülülülülülülülülülü

afiyet olsun şeker (kaşarda yağ yokmunaniknanik)
kıskanırım tabi tinkimi kıskanılmazmı şeker

bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bana yokmu, banada banada banadadelikafadulden
dudagım aynı şiş ve acıyor bugun dr ye gidecem bakam ne diyecek.. ya sanırım sıkıntıdan çıkıyor
geçmiş olsun canım benim
günaydınlar .. herşeyin gönlünüzce oldugu bir hafta olsun kardeş takımımın gülleri .........
seninde aynuı olsun gülümmmm
Anam bi günde saglam oldugunu okuyum kıs aytennn ..:mymeka: ucuk çıkmıştır ne olcak .. sivilceyi bile dert edecen yakında çık şu piskolojidennnnnkaydirigubbakcemile:1hug:
kız ne kızıyon küçücük çocuğa:mymeka:
dört duvar arasında duruyor o hapis gibi bizim gibi değilki
sıkıntıdandır onun ki

kız uçugu bilmemi ben bu içinde çıktı böle acayip sisti hem benim böle olmam normal :)) napim evde dura dura psiko manyak oldum:))) canım cidden uçuk gibi değil alt dudam komple sis ne menen bi uçuk böle yapar kuzu:)) bence ya sıkıntı yada vitamın eksikligi yane
canım sen arkadaşlarınla yürüyüşe çıkmıyomuydun şeker
selam günaydın bayanlar... sabah kahvaltım 1 adet armut şimdi de şekersiz çay içiyorum... işyeri karışık bugun ... bütün misafirleri yolladım... nefes almak istiyorum offf misafir üstüne misafir... pazar günü bile dinlenemeden pazartesi yine işe geldim... ağlamak istiyorum:(
afiyet olsun şeker
:mymeka: kız ne ağlıyon iyi ya işte yorul biraz
kaldır koca poponu bir sağa bir sola sallakaydirigubbakcemile2
bu hafta 300 gr dan fazla vercen ona göre hee:oklava:
kızlar şimdi dün yediklerim kahvaltı peynir zeytin 2 dilim ekmek sucuklu yumurta, öğle yemeği yemedim komşuda 1/2 dilim kek, akşam yemeği 2 küçük biber dolma 1 kase ayranlı çorba, aralarda 1 elma ve 1 portakal.

afiyet olsun şeker

asu cum kendini unutma lütfen :) seninde çocukların var unutma ablan kendi iradesiyle gitmis oke sende kendi önüne bak eşin ve çocukların var herkez kendi hayatından mesul... yani iyi olmaya çalısıyorumdan ziyade herkez kendi çizdiginin üstünde yürür ... sen önüne bak ve bu olaylar yasandı sen üstüne düseni yaptın gerisi için düsünme...

akrepcim neyi anlatım ki bildin seyler bunaldım artık sıkıldım nefes alamıyorum... evet sıkıntıdan çıktı kesin son 1 haftadır deli gibiyim :(

yürüyüs olayına gelince gitmiyorum pek iyi bi fikir değil 1 kez gittim millet trenmisiz misali bakıyor :) ayrıca hava zati soğuk kulunçlarım tutuldu resmen evde onca alet var kosubandını salona getirip yürüyecem .... birde ayak bağı olmak istemiyorum onlar çok hızlı ben yani ağırım olmuyor

günaydın kızlar akrep canım ben pek anlamam hatta hic anlamam bu bilgisayardan sen yönlendirirsen sevinirim ben burdayım ne dersen onu yapayım kilo cizelgesi hakkında

canım üst sağ köşede adının altında bildirileriniz diye yazmıştır tıkla orayı yönlendirir seni
benim mesajı görürsün
ve kendi profilinde kilo çizelgesi adresini kopyalayıp yapıştırman gereken yer var
benim verdiğim adresi kopyala oraya yapıştır şeker

akrebim hoşgeldin bacımmm
kızlar tek rakamlara düştüm çok şükür vermem gereken 9 kg kaldı
hoşbulduk şeker
kız çok sevindim hadi bakalım hep birlikte ulaşıcaz hedefimize
merhaba kızlar...hepinizi kocaman öptüm...
akrep avatarım o değildi canım,senin için akşam yaptım bekledim sen gelmeyince değiştirdim,müthiş bi hatundu,yani benim yakında olacağım tipten neyse bayyy....

görmeden bişi diyemem canım
sen o yediğin çukulatalarla biraz zor olursun
deeermişiiiimmmmlaelaelaelaelae

Back