hoşbulduk şeker
kız çok sevindim hadi bakalım hep birlikte ulaşıcaz hedefimize
görmeden bişi diyemem canım
sen o yediğin çukulatalarla biraz zor olursun
deeermişiiiimmmmlaelaelaelaelae
sağ tıkla yenile yap:))
ne kız bu indirime girmiş mağazaların vitrinindeki etiketler gibi..bari hedefini küsuratlı yapma neyse ben yapar sana msj atarım..sende olduğu gibi yapıştırırsın..
canım benim kötü olcan yakında..arada yumurta ye yoğurt ye.kuru kayısı kuru incir ye
ben harbi kıskanıyorum ama buralardan iç geçiriyorum sadece
bizde seni çok seviyoruz şekeeeerŞeniz
banada banada banadadelikafadulden
:roflol::roflol: canımsın ya..yazcaktım ama asi yazmış şeker
ahhh asicim anlattı ama kafa nerde bende
kötüye bişey olmaz canım boşver yumurtayı yoğurttu delikafadulden:roflol:
işteee asi göründüüüüü
nerdesin şeker sen
kim küstürdü bakim seni
böööle gözlerimiz sayfalarda kaldı
Alıntı:
ASi_DENiZ kullanıcısından alıntı
sağ tıkla yenile yap:))
işteee asi göründüüüüü
nerdesin şeker sen
kim küstürdü bakim seni
böööle gözlerimiz sayfalarda kaldı
--------------------------------------------------------------------------------
küsme değilde ne bilim kabuguma çekilme girisimlerimi desek öle bisi yani
zaten ben inanamıyorum canım senin gibi kilo verenlere bana şaka gibi geliyora.s.akrepçigim benim icin 10 gr bile önemli eşimde gülüyor benim bu halime ne yapayımşu an söyledigin sirkeli suyumu içiyorum hihoyyyt
bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın günaydın günaydın
selmacım ole düşünme kısburdan hepimiz incecik olup çıkacağız inşallah
ay canım benimŞeniz
günaydınlar .. herşeyin gönlünüzce oldugu bir hafta olsun kardeş takımımın gülleri .........
Bize yokmu Huselcimyerimseniben
Geçmiş olsun Asicim uçuğa batikon sür çok iyi geliyora.s.
Veeee 8. takım takımların takımı günaydınlara.s.a.s.a.s.
selam günaydın bayanlar... sabah kahvaltım 1 adet armut şimdi de şekersiz çay içiyorum... işyeri karışık bugun ... bütün misafirleri yolladım... nefes almak istiyorum offf misafir üstüne misafir... pazar günü bile dinlenemeden pazartesi yine işe geldim... ağlamak istiyorum
kızlar size birşey danışacam; benim yüzümde bir benim var ve ba ben eskiden daha küçük ve açık renkti zaman içinde hen büyüdü hemde rengi koyulaştı eşim aldır kurtul diyor ne yapsam acaba ???
bunlar iyi günlerin cnm daha dur benim oğlan kıyafet dolabını boşaltırdı sürekli ben toplardım o boşaltırdı
moralime gelince iyi olacağım cnm olmak zorundayım dünden beri daha iyiyiyim hamdolsun
günaydın güzeller nasılısnız
bir merhaba diyim didim
özllemcim yüzündeki ben çok mu rahatsız ediyor seni?
eğer aldırmakta kararlıysan önce bir dermatoloji uzmanıyla görüş derim ben sana aldırmadan önce..a.s.
Lillycim bence de sen daha fazla verme bence..Çünkü yüzün çok çöküyor.vücudun da gayet iyi görünüyor..Sen biirsin ama bence sen artık korumaya geç..a.s.a.s.
amanda fıstıkım nasılda bilirmiş :içelim:
oğluşumu öppp
yakın takibindeyim seninde ilgilenmiyor sanma emme oğluşa süt vermem boynumu bü
küyor :jeyyar:
yoksa oğluş olmasa yandın anacım sen :mymeka:
özllemcim yüzündeki ben çok mu rahatsız ediyor seni?
eğer aldırmakta kararlıysan önce bir dermatoloji uzmanıyla görüş derim ben sana aldırmadan önce..a.s.
Lillycim bence de sen daha fazla verme bence..Çünkü yüzün çok çöküyor.vücudun da gayet iyi görünüyor..Sen biirsin ama bence sen artık korumaya geç..a.s.a.s.
bu konuyu düşünecem çitosum
diğer arkadaşların fikrinide alayım
hafta sonuna kadar yani cumaya bir şeyler düşünelim hep beraber :1hug:
yok yok bugün sıkı diyete başladım bakalım ne kadar devam edicem bakalım...yeter gayrı gitsin şu kilolar selülitler..
naber fıstıklar nihayet geldim bakalım nekadar sürecek benim küçük eşkiya uyumadı birtürlü bilgisayarada oturtmuyor oyun oynayacaz beyimle ablasının tokalarını tarumar etti şimdide onları topladık dün e gelince sabah kızarmış ekmek le beraber az peynir zeytin
öğlen (akşam üstü aslında )yine tavuk salata
akşamda 2 kaşık muhalebi yedim oğlan artıdıda onu attım ağzıma
dereotu ve soğansuyuna devam ediyorum tabi
bol suyumu ve yeşil çayımıda unutmuyorum
oğlan uykusuzluktan şaşırdı biraz bakayım gelirim şimdi
selam kızlar,
nasılsınız? Ben berbatımyine 107 kilo olmuşum. acil birileri bana destek olsun.
lili ablacım arkadaşlara katılıyorum süper gözüküyorsun bencede tukurduğunu yalamak değil bu tamam diyorsan tamamdır kendini bizden daha iyi biliyorsun sen
çitosummmm oğluşun neyapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?