kız uçugu bilmemi ben bu içinde çıktı böle acayip sisti hem benim böle olmam normal :)) napim evde dura dura psiko manyak oldum:))) canım cidden uçuk gibi değil alt dudam komple sis ne menen bi uçuk böle yapar kuzu:)) bence ya sıkıntı yada vitamın eksikligi yaneAnam bi günde saglam oldugunu okuyum kıs aytennn ..:mymeka: ucuk çıkmıştır ne olcak .. sivilceyi bile dert edecen yakında çık şu piskolojidennnnnkaydirigubbakcemile:1hug:
bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
dudagım aynı şiş ve acıyor bugun dr ye gidecem bakam ne diyecek.. ya sanırım sıkıntıdan çıkıyor
aytenim ne yapıyon bacımmmmmm
napim bisi yaptım yok öle bakınıyorum arada bi aysima terör estiriyorkahvaltı da peyniri aldı dağıttı onla uğrasıyom uyus bu benim kızım be yaa:)
sen naaptın ...? moralin iyi dimi..?
iyi ya işte paylaş sıkıntını hafifle şekeryok be abla uçmadım yerimdeyim sadece ne bilim içim daralıyor
bende öyleydim şeker ama eriyor işte çok şükür o umtsuz günlerim geride kaldıinşallah yalnız bazen aşırıumutsuzluga kapılıyorum diyorumki bu yaglar erirmi
zaten ben inanamıyorum canım senin gibi kilo verenlere bana şaka gibi geliyora.s.akrepçigim benim icin 10 gr bile önemli eşimde gülüyor benim bu halime ne yapayımşu an söyledigin sirkeli suyumu içiyorum hihoyyyt
bencedelili ablam çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkürrrrrrrrrrrr ederim gercekten iyiki varsın :)))Şeniza.s.
aynen ablam yaakimseler kalmamış olsun bende tek başıma takımı beklerim :çok üzgünüm:
okadar gezersem herkesler dağılır öyle gelirim takıma bu kendimeklava:
bugün neler yaptım hiç sormayın bende anlatmayayım en iyisi -tatlicadiarzu-
yedim yedim yedim öğle dışardaydık akşam dışardaydık :1no2:
gelelim size asi ne oldu gene :sm_confused:
uçtun sanırım kabuğa çekilme felan -tatlicadiarzu-
GÜNAYDIN FISTIKLAR
sabah kaçamağı yapıp baktım size
bugün bilgisayar götürmücem
yaf çizmelerim topukluda onlarla giderken bir de laptop olunca zor geliyor
3 araba değiştiriyom
gidene kadar zaten
ama az daha ısınsın 2 arabaya düşürüp her gün 3 er den toplam 6 km yi yürücem inşallah
neysem bariğ kahvaltımı yaptım yazayım
1 kaşarlı kepek ekmeğinden tost yağsız:))
öpüldünüz arada göz atarım gene
selma kuuzm sen daha dur 90 ları görmmeiş bile konuşuyon
bu arada kabuğunda bekleyen hanfendü
cumaya seni ordan bir çıkarırım gözün döner heklava:
ağzın nasıl oldu kuzum iyisin umarım
akrep kıs seniğn kadar kıskancınıda f-görmedim he çatla delüüüüüüülülülülülülülülülülülü
bana yokmu, banada banada banadadelikafaduldenbu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun canım benimdudagım aynı şiş ve acıyor bugun dr ye gidecem bakam ne diyecek.. ya sanırım sıkıntıdan çıkıyor
seninde aynuı olsun gülümmmmgünaydınlar .. herşeyin gönlünüzce oldugu bir hafta olsun kardeş takımımın gülleri .........
kız ne kızıyon küçücük çocuğa:mymeka:Anam bi günde saglam oldugunu okuyum kıs aytennn ..:mymeka: ucuk çıkmıştır ne olcak .. sivilceyi bile dert edecen yakında çık şu piskolojidennnnnkaydirigubbakcemile:1hug:
canım sen arkadaşlarınla yürüyüşe çıkmıyomuydun şekerkız uçugu bilmemi ben bu içinde çıktı böle acayip sisti hem benim böle olmam normal :)) napim evde dura dura psiko manyak oldum:))) canım cidden uçuk gibi değil alt dudam komple sis ne menen bi uçuk böle yapar kuzu:)) bence ya sıkıntı yada vitamın eksikligi yane
afiyet olsun şekerselam günaydın bayanlar... sabah kahvaltım 1 adet armut şimdi de şekersiz çay içiyorum... işyeri karışık bugun ... bütün misafirleri yolladım... nefes almak istiyorum offf misafir üstüne misafir... pazar günü bile dinlenemeden pazartesi yine işe geldim... ağlamak istiyorum
kızlar şimdi dün yediklerim kahvaltı peynir zeytin 2 dilim ekmek sucuklu yumurta, öğle yemeği yemedim komşuda 1/2 dilim kek, akşam yemeği 2 küçük biber dolma 1 kase ayranlı çorba, aralarda 1 elma ve 1 portakal.
günaydın kızlar akrep canım ben pek anlamam hatta hic anlamam bu bilgisayardan sen yönlendirirsen sevinirim ben burdayım ne dersen onu yapayım kilo cizelgesi hakkında
hoşbulduk şekerakrebim hoşgeldin bacımmm
kızlar tek rakamlara düştüm çok şükür vermem gereken 9 kg kaldı
merhaba kızlar...hepinizi kocaman öptüm...
akrep avatarım o değildi canım,senin için akşam yaptım bekledim sen gelmeyince değiştirdim,müthiş bi hatundu,yani benim yakında olacağım tipten neyse bayyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?