• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbulduk şeker
kız çok sevindim hadi bakalım hep birlikte ulaşıcaz hedefimize

görmeden bişi diyemem canım
sen o yediğin çukulatalarla biraz zor olursun
deeermişiiiimmmmlaelaelaelaelae

iyi 1 kaşık şokella yedik,ah küto sen yok musun sen..akrepinde diline düştük..kızım ben hem yerim hem zayıflarım dermşim..4 cm. incelmişim göbişten tatlım gıymatlım yaaa?a.s.

sağ tıkla yenile yap:))

ahhhhhhhhh benim kafa bi bassa tıklıycamda tıklıycak yeri bulamıyorum

ne kız bu indirime girmiş mağazaların vitrinindeki etiketler gibi..bari hedefini küsuratlı yapma neyse ben yapar sana msj atarım..sende olduğu gibi yapıştırırsın..

canım benim kötü olcan yakında..arada yumurta ye yoğurt ye.kuru kayısı kuru incir ye

ben harbi kıskanıyorum ama buralardan iç geçiriyorum sadece

bizde seni çok seviyoruz şekeeeerŞeniz

banada banada banadadelikafadulden

:roflol::roflol: canımsın ya..yazcaktım ama asi yazmış şeker

ahhh asicim anlattı ama kafa nerde bende
kötüye bişey olmaz canım boşver yumurtayı yoğurttu delikafadulden:roflol:

işteee asi göründüüüüü
nerdesin şeker sen
kim küstürdü bakim seni
böööle gözlerimiz sayfalarda kaldı

Alıntı:
ASi_DENiZ kullanıcısından alıntı
sağ tıkla yenile yap:))

işteee asi göründüüüüü
nerdesin şeker sen
kim küstürdü bakim seni
böööle gözlerimiz sayfalarda kaldı

--------------------------------------------------------------------------------

küsme değilde ne bilim kabuguma çekilme girisimlerimi desek öle bisi yani

kabuk mabuk yok çık o kabuktan :1no2:

zaten ben inanamıyorum canım senin gibi kilo verenlere bana şaka gibi geliyora.s.akrepçigim benim icin 10 gr bile önemli eşimde gülüyor benim bu halime ne yapayımşu an söyledigin sirkeli suyumu içiyorum hihoyyyt

vericeksin canım gidicek bu yağlar bizle doğmadı ya bunlar a.s

bu arada tinkim lillyy ablacım azad hemşom lubabem bunlarda size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınmı diyim tünaydınmı yine 12 de kalklktım yuhhhh yani bana :oklava:

günaydın günaydın günaydın

selmacım ole düşünme kısburdan hepimiz incecik olup çıkacağız inşallah

ay canım benimŞeniz

tünaydın canım

günaydınlar .. herşeyin gönlünüzce oldugu bir hafta olsun kardeş takımımın gülleri .........

tünaydın canım

Bize yokmu Huselcimyerimseniben

Geçmiş olsun Asicim uçuğa batikon sür çok iyi geliyora.s.

Veeee 8. takım takımların takımı günaydınlara.s.a.s.a.s.

tünaydın canım

selam günaydın bayanlar... sabah kahvaltım 1 adet armut şimdi de şekersiz çay içiyorum... işyeri karışık bugun ... bütün misafirleri yolladım... nefes almak istiyorum offf misafir üstüne misafir... pazar günü bile dinlenemeden pazartesi yine işe geldim... ağlamak istiyorum:(

ağlamama

kızlar size birşey danışacam; benim yüzümde bir benim var ve ba ben eskiden daha küçük ve açık renkti zaman içinde hen büyüdü hemde rengi koyulaştı eşim aldır kurtul diyor ne yapsam acaba ???

canım araştırmadan hiç bişey yapma

bunlar iyi günlerin cnm daha dur benim oğlan kıyafet dolabını boşaltırdı sürekli ben toplardım o boşaltırdı
moralime gelince iyi olacağım cnm olmak zorundayım dünden beri daha iyiyiyim hamdolsun

canım iyi olmana çok sevindim

günaydın güzeller nasılısnız
bir merhaba diyim didim

merhaba canım

hay maşşallah yazan yazana -tatlicadiarzu-
mor götür kebapları canım çok işe yarıyor ibre artıda gösteriyor cumaya :jeyyar:
asi herşeyi bahane edip tıkınıp durma ölümün benden olacak
hayır bahane edeceksen madem deki haziranda yeni çevre yeni insanlar hedef koy beni kilolu bir bayan değilde zayıf bir hatun olarak görsünler debe :mymeka:
oynamıyacak gelin yerim dar dermiş seninki o hesap işte :jeyyar:
akrep dozuttum anacım ben büyük bir kopma var bende bişeyler dedki kendime geleyim
sonun felaket
aslında etrafımdakilerde zemin hazırlıyorlar bu duruma
dün kayın pederim dediki aynaya bakmıyomusun sen
canlı cenaze gibi olmuşun :1shok:
anacım tükürüğünü yalamakta var işin ucunda 65 hedef koyduk gari ama çevre baskısı felaket :bbo:
bu karasızlıkta ne yapacağımı şaşırtıyor bana bir yiyom bir yemiyom
ibre bir artıda bir yerinde senağlama
neyse kızlar bu konuda ki fikirlerinizi bekliyorum yerimseniben
birazdan bakıma girmeye gidecem
kızımı okul çıkışı alıp kuaföre gidecez
saç baş kesimi geldi belki canlı cenaze görünümüm azalır
bir şeye benzerim moralim yerine gelir
gelince yada akşam okurum
sevgiyle kalın hoşcakalın Şeniz

özllemcim yüzündeki ben çok mu rahatsız ediyor seni?

eğer aldırmakta kararlıysan önce bir dermatoloji uzmanıyla görüş derim ben sana aldırmadan önce..a.s.

amanda fıstıkım nasılda bilirmiş :içelim:
oğluşumu öppp
yakın takibindeyim seninde ilgilenmiyor sanma emme oğluşa süt vermem boynumu bü
küyor :jeyyar:
yoksa oğluş olmasa yandın anacım sen :mymeka:

selam bayanlar
asi canım benim bende aynı durumdayım bunam takılıyorum yine,
sabahtan beri ağzıma lokma koyamadım canım hiçbirşey istemedi zorladım midem bulandı, az önce 4 kaşık nohut susuz, 2 çatal turşu, 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek o da zorlaaa
ne oldu bana anlamadım
asüüü kısss bende akşamları buluşuyom tuğbayla heryerim su içinde kalıyo bide bana arkadaş spor yaparken streç film sar dedi offf acayip terledim anacım duşa zor attım kendimi

Lillycim bence de sen daha fazla verme bence..Çünkü yüzün çok çöküyor.vücudun da gayet iyi görünüyor..Sen biirsin ama bence sen artık korumaya geç..a.s.a.s.

bu konuyu düşünecem çitosum
diğer arkadaşların fikrinide alayım
hafta sonuna kadar yani cumaya bir şeyler düşünelim hep beraber :1hug:

amanda fıstıkım nasılda bilirmiş :içelim:
oğluşumu öppp
yakın takibindeyim seninde ilgilenmiyor sanma emme oğluşa süt vermem boynumu bü
küyor :jeyyar:
yoksa oğluş olmasa yandın anacım sen :mymeka:

yok yok bugün sıkı diyete başladım bakalım ne kadar devam edicem bakalım...yeter gayrı gitsin şu kilolar selülitler..

özllemcim yüzündeki ben çok mu rahatsız ediyor seni?

eğer aldırmakta kararlıysan önce bir dermatoloji uzmanıyla görüş derim ben sana aldırmadan önce..a.s.

ŞenizCanım aslında ben tam gözlüğün çerçevesinin altına denk geliyor, beni pek rahatsız ediyor diyemem ama bazen kaşınıyor bezende iltihap geliyor, eşimde sanırım bunun için ısrar ediyorCADIARZU

Lillycim bence de sen daha fazla verme bence..Çünkü yüzün çok çöküyor.vücudun da gayet iyi görünüyor..Sen biirsin ama bence sen artık korumaya geç..a.s.a.s.

Aynı fikirdeyim LillycimŞenizŞeniz

bu konuyu düşünecem çitosum
diğer arkadaşların fikrinide alayım
hafta sonuna kadar yani cumaya bir şeyler düşünelim hep beraber :1hug:

Lillycim bencede kilon çok iyi zaten boyunda uzun:nazar:a.s.

naber fıstıklar nihayet geldim bakalım nekadar sürecek benim küçük eşkiya uyumadı birtürlü bilgisayarada oturtmuyor oyun oynayacaz beyimle ablasının tokalarını tarumar etti şimdide onları topladık dün e gelince sabah kızarmış ekmek le beraber az peynir zeytin
öğlen (akşam üstü aslında )yine tavuk salata
akşamda 2 kaşık muhalebi yedim oğlan artıdıda onu attım ağzıma
dereotu ve soğansuyuna devam ediyorum tabi
bol suyumu ve yeşil çayımıda unutmuyorum
oğlan uykusuzluktan şaşırdı biraz bakayım gelirim şimdi

yok yok bugün sıkı diyete başladım bakalım ne kadar devam edicem bakalım...yeter gayrı gitsin şu kilolar selülitler..

Bravo Çitosum kaydirigubbakcemile5
naber fıstıklar nihayet geldim bakalım nekadar sürecek benim küçük eşkiya uyumadı birtürlü bilgisayarada oturtmuyor oyun oynayacaz beyimle ablasının tokalarını tarumar etti şimdide onları topladık dün e gelince sabah kızarmış ekmek le beraber az peynir zeytin
öğlen (akşam üstü aslında )yine tavuk salata
akşamda 2 kaşık muhalebi yedim oğlan artıdıda onu attım ağzıma
dereotu ve soğansuyuna devam ediyorum tabi
bol suyumu ve yeşil çayımıda unutmuyorum
oğlan uykusuzluktan şaşırdı biraz bakayım gelirim şimdi

Allah yardımcın olsun canım:bbo: Çocuk büyütmek dünyanın hem en zor hemde en keyifli işiyerimseniben

Bu arada bende soğan suyuna devam ediyorum sabah ve akşam bugün 4 demet dereotu aldım bu akşamdan itibaren başlayacam, Durucum sen nasıl tüketiyorsun dereotunua.s.

selam kızlar,

nasılsınız? Ben berbatım:( yine 107 kilo olmuşum. acil birileri bana destek olsun.

OOO ne çabuk geldin ciicm..ben de tam azrayla konuştum gelcek diye yazmaya girmiştim..ben de 110 kiloyum şekerim..başladığımız yere fazlasıyla geri dönmüşüz sen de ben de..110 kilo yaaa oha derler adamaaaaaaa:oklava::oklava:

lili ablacım arkadaşlara katılıyorum süper gözüküyorsun bencede tukurduğunu yalamak değil bu tamam diyorsan tamamdır kendini bizden daha iyi biliyorsun sen
çitosummmm oğluşun neyapıyor

Ne YAPSIN durucum büyüyor .cumartesi kontrole gittik kilo almış boyu uzaömış...:lepi::lepi:..

Back