İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Teşekkürler.internet üzerinden de ders videoları var galiba.O olayı çözemedim.Üye mi olmak gerek?
tonguç akademiden öğrenciler çok yararlanıyor, videolu derslerin eğlenceli olması, kitapların renkli baskılı ilgi çekici olması da çocukları özendireceğinden verimli olur. Üye olmak gereklidir diye düşünüyorum, emin değilim.

merhaba hanımlar,
5 yıl tecrübeli sınıf öğretmeniyim, istanbul şişli de yaşıyorum. 1. sınıf öğrencileri için okuma-yazma ve matematik takviye dersleri veriyorum.
ayrıca 8. sınıfa kadar tüm derslerden özel ders veriyorum. ihtiyacı olanlar bana msj ile ulaşabilir.

verdiğiniz cwvap için çok teşekkürler

işte bizim sonumuz tekrar etmemek

dediğiniz gibi nefesim ensesindee

zor bir dönem bekliyor benim

aynı benim oğlum. bıraksam hiç bakmaz. ben etüt merkezine verdim. birde tdestek eğitim kursu var. ona gidiyor kızımla. kızım etüt merkezine gitmiyor. o görme engelli olduğu için okulda kendi öğretmenleri ders verecek.

desenize yalnız değil

benim oğlunda özel okul saat 08,00 ile 17,00 arası okulda

haftasonları matematik dersi aldırdıyorum

sadece bu hafta matematik hergün 1 saat ders alacak

yani zor bir dönem bekliyor aynı zamandı bizleri bol sabırlı günler bekliyorrr

8.sinif kizim bu sene ortalamasi 70 dersaneyede gondermeyi dusunmuyor babasi gecen yildan kalma bi problen sizce yaprak testler mi net uzeeindwn soru cvp olarak calismasi iyi olur hanimlar

BİZDE OKULDA ZİRVE VE SÖZÜN ÖZÜ -çoşkun

evde de palme yayıncılık aldım

birazda ınterneten çıkardım fırsat buldukça test çözdürüyorummm
bi de bi kitap önermişti bir etüt merkezi öğretmeni. Kitabın ismi teogtan önce çözülmesi gereken 1000 soru. Oğlum beğenmişti bu yayını, bi araştırın. Palme, aslında lise üzerine yayın çıkaran bir yayınevi olduğu için teog üzerine çıkardığı kitaplar nasıldır bilemiyorum. eba.gov.tr de de sorular var bakanlığın sitesinde. onları da çözdürün, bi de geçmiş yılların soruları ve hatalı sorular dahil olmak üzere çözülmeli ve soru tipleri hakkında fikir sahibi olunmalı.

8.sinif kizim bu sene ortalamasi 70 dersaneyede gondermeyi dusunmuyor babasi gecen yildan kalma bi problen sizce yaprak testler mi net uzeeindwn soru cvp olarak calismasi iyi olur hanimlar
yaprak testler de her konuda 1 test bulunur, soru bankası daha iyidir, konuyu pekiştirir. kaçıncı sınıf ortalaması 70?

cnm eba girdim ama hiçbir şekilde üye olamıyorum

nasıl üye olunuyorrr

şimdiden teşekkürler

oğlum da uye değildi girip siteye yararlanıyordu rahatlıkla.

GİRDİM

bir tane test yazdırdım

fazla birşey bulamadım

fırsatım oldukça inceleyeceğim

eğer başka siteler varsa soru çözmek için yardımcı olursanız sevinirimm

soru bankaları olsun yaprak testler az soru oluyorrr

ebada arama butonu çıkıyor üstte, 8.sınıf teog test yazın bir çok test mevcut orada, biraz karışık sayfa incelemeniz lazım.
Ozan Çorumlu sitesine girin bir çok bilgi var ve yakında youtubeden videolu ders anlatımları çekecek. Aklıma geldikçe yazacağım.
odsgm.meb.gov.tr bu adrese girin konu kazanım testleri var.
www.matematikciler.org burada da teog kazanım testleri var, sürekli takip edin yararlı bir site.

ay çok teşkkür ederimmm
meb zaten takip ediyorummm

allah razı olsun

canım bence yaprak testlerde al fakat sözünözü yayınlarını tavsiye ediyorum. ilk baş konuyu anlatıyor, hemen ardından boşluk doldurma, doğru yanlış, testleri falan var. konu konu gidebilir mesela.

arkadaşlar çocuklarını milli eğitimin destek eğitim kursuna gönderen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…