tonguç akademiden öğrenciler çok yararlanıyor, videolu derslerin eğlenceli olması, kitapların renkli baskılı ilgi çekici olması da çocukları özendireceğinden verimli olur. Üye olmak gereklidir diye düşünüyorum, emin değilim.Teşekkürler.internet üzerinden de ders videoları var galiba.O olayı çözemedim.Üye mi olmak gerek?
yok, peşini bırakmayacaksınız elbette ancak soğuk nefesinizi de ensesinde hissettirmeyeceksiniz :) zorla bir yere varılamaz bunu inanarak söylüyorum. Kişiye göre de değişiyor aslında. Eğer öğretmenleri alanında uzman kişilerse ki bizim hocalarımız gerçekten de öyleydi o zaman dersini dinlemesi yeterli oluyor. Kimi çocuk tekrara ihtiyaç duyuyor, kimi çocuk zamanla önceki bilgileri unuttuğu için arada geriye dönmek gerekiyor.
Benim oğlum sadece öğretmenlerini dinledi, ödevlerini yaptı, okulda yapılan denemelere katıldı. Onun dışında hiç test çözmeyi kabul etmedi, konuları çok iyi biliyorum vakit kaybı benim için bu dedi. Her çocuğun kapasitesine göre uygun harita çizilmeli. Bu nedenle yaprak alın veya soru bankası alın şeklinde bir yorumda bulunamayacağım ancak şöyle bir fikrim var; test çözmedeki amaç kişinin kendini denemesi ve durumunu değerlendirmesidir. Bu nedenle, her konu bitiminde iki farklı yayından ilgili konuyla ilgili test çözülüp, arada bir geriye dönüp tekrar yapılıp tekrar test çözülmesi verime ulaştırır gibi düşünüyorum. Yaprak testlerde her konudan tek test varken, soru bankalarında her konuda birden fazla test bulunur aradaki farkı budur. Düşünmeniz gereken iyice araştırıp uygun yayına karar vermektir. :)
canım bizim coşku istediler oğluma bir dersten. ne kadar kolay bilemiyorum.Benim kızım da coşku yayınlarını basit bulup zaman kaybı olarak görüyor.O yüzden biz de bu sene coşku almadık.
maşallah 100 ortalama süper. tabi diğerleride güzel.6.sınıf ortalaması 99.91, 7.sınıf ortalaması 99.96 idş ancak ek puanından dolayı 108.96. 8.sınıf oryalaması 100 idi. İEL i kazandı.
aynı benim oğlum. bıraksam hiç bakmaz. ben etüt merkezine verdim. birde tdestek eğitim kursu var. ona gidiyor kızımla. kızım etüt merkezine gitmiyor. o görme engelli olduğu için okulda kendi öğretmenleri ders verecek.sizlere bii
ay negüzel ben oğluma zorla ders çalıştırıyorumm
aslında birakacm peşini o olacak ama vicdanım el vermiyorrr
akşam zorla da olsa 40 tane türkçe 20 tane fenden test çözdürtümm
sizce yaprak test mi alayım yoksa kitap halinde olan testlerden mi alayımm
aynı benim oğlum. bıraksam hiç bakmaz. ben etüt merkezine verdim. birde tdestek eğitim kursu var. ona gidiyor kızımla. kızım etüt merkezine gitmiyor. o görme engelli olduğu için okulda kendi öğretmenleri ders verecek.
bize coşkunun yaprak testlerini yaptırdılar sadece.canım bizim coşku istediler oğluma bir dersten. ne kadar kolay bilemiyorum.
inşallah size de nasibolur. :)maşallah 100 ortalama süper. tabi diğerleride güzel.
bize coşkunun yaprak testlerini yaptırdılar sadece.
bi de bi kitap önermişti bir etüt merkezi öğretmeni. Kitabın ismi teogtan önce çözülmesi gereken 1000 soru. Oğlum beğenmişti bu yayını, bi araştırın. Palme, aslında lise üzerine yayın çıkaran bir yayınevi olduğu için teog üzerine çıkardığı kitaplar nasıldır bilemiyorum. eba.gov.tr de de sorular var bakanlığın sitesinde. onları da çözdürün, bi de geçmiş yılların soruları ve hatalı sorular dahil olmak üzere çözülmeli ve soru tipleri hakkında fikir sahibi olunmalı.BİZDE OKULDA ZİRVE VE SÖZÜN ÖZÜ -çoşkun
evde de palme yayıncılık aldım
birazda ınterneten çıkardım fırsat buldukça test çözdürüyorummm
yaprak testler de her konuda 1 test bulunur, soru bankası daha iyidir, konuyu pekiştirir. kaçıncı sınıf ortalaması 70?8.sinif kizim bu sene ortalamasi 70 dersaneyede gondermeyi dusunmuyor babasi gecen yildan kalma bi problen sizce yaprak testler mi net uzeeindwn soru cvp olarak calismasi iyi olur hanimlar
bi de bi kitap önermişti bir etüt merkezi öğretmeni. Kitabın ismi teogtan önce çözülmesi gereken 1000 soru. Oğlum beğenmişti bu yayını, bi araştırın. Palme, aslında lise üzerine yayın çıkaran bir yayınevi olduğu için teog üzerine çıkardığı kitaplar nasıldır bilemiyorum. eba.gov.tr de de sorular var bakanlığın sitesinde. onları da çözdürün, bi de geçmiş yılların soruları ve hatalı sorular dahil olmak üzere çözülmeli ve soru tipleri hakkında fikir sahibi olunmalı.
oğlum da uye değildi girip siteye yararlanıyordu rahatlıkla.cnm eba girdim ama hiçbir şekilde üye olamıyorum
nasıl üye olunuyorrr
şimdiden teşekkürler
oğlum da uye değildi girip siteye yararlanıyordu rahatlıkla.
ebada arama butonu çıkıyor üstte, 8.sınıf teog test yazın bir çok test mevcut orada, biraz karışık sayfa incelemeniz lazım.GİRDİM
bir tane test yazdırdım
fazla birşey bulamadım
fırsatım oldukça inceleyeceğim
eğer başka siteler varsa soru çözmek için yardımcı olursanız sevinirimm
soru bankaları olsun yaprak testler az soru oluyorrr
ebada arama butonu çıkıyor üstte, 8.sınıf teog test yazın bir çok test mevcut orada, biraz karışık sayfa incelemeniz lazım.
Ozan Çorumlu sitesine girin bir çok bilgi var ve yakında youtubeden videolu ders anlatımları çekecek. Aklıma geldikçe yazacağım.
odsgm.meb.gov.tr bu adrese girin konu kazanım testleri var.
www.matematikciler.org burada da teog kazanım testleri var, sürekli takip edin yararlı bir site.
canım bence yaprak testlerde al fakat sözünözü yayınlarını tavsiye ediyorum. ilk baş konuyu anlatıyor, hemen ardından boşluk doldurma, doğru yanlış, testleri falan var. konu konu gidebilir mesela.8.sinif kizim bu sene ortalamasi 70 dersaneyede gondermeyi dusunmuyor babasi gecen yildan kalma bi problen sizce yaprak testler mi net uzeeindwn soru cvp olarak calismasi iyi olur hanimlar