duyuru var e-okulda, henüz çalışmalar devam ediyormuş akşama belli olur sanırım yeni oluşan taban puan ve kontenjan boşluğu.Bu sonuçlardan sonra Yüzdelik dilimler açıklandı mı? hani bu yerleşmelerden sonra okulların puanı ne duruma geldi. Bunu nerden öğreneceğiz??
merhaba, ilk günden itibaren iş sıkı tutulmalı, ders derste mutlaka öğrenilmeli, evde konu tekrarı yapılarak ilgili test çözülmeli ve unutmamak gerekir ki, teog gözde çok büyütülmemeli ama hafife de alınmamalı. :)Merhaba bu sene çocuğu teoka girecek olan yok mu? Ne yapıcaz? Nasıl bir program izliyeceğiz? Ne olur yardım edin. Benim kiler ikiz bu arada. Çok heyecanlıyım.
Çok sağol canımmerhaba, ilk günden itibaren iş sıkı tutulmalı, ders derste mutlaka öğrenilmeli, evde konu tekrarı yapılarak ilgili test çözülmeli ve unutmamak gerekir ki, teog gözde çok büyütülmemeli ama hafife de alınmamalı. :)
Sözünözü yayınları,anafen ve hücreleme yöntemine göre zambak yayınları idealdir.
Aklınıza takılan herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
İyi günler. :)
canım bibenim kız feni sevmiyor pek. ilgilenmekte istemiyor ileride. en çok korktuğu dersler matematik ve fen şimdilik.Merhaba öğrencilerimin anneleri:)branşım fen, teogta en çok zorlanılan derslerden birincisi ingilizce ikincisi ise fendir, ama sınavda sorular bu iki derstende çok kolay gelir ancak öğrenilmş çaresizlik öğrencilerde pik yaptığından bu korkuyu atamamaktadırlar, dersi sevmesi çok önemli ancak sadece "ya ben fene bayılıyorum" demesi asla bir şey ifade etmez, sadece deney yapması soruları çözmesine yardım etmez, ödev yapması netlerini arttırmaz, siz sayısal ya da sözel derslerden uzak kaldığınız için yardımcı olamıyorsanız hele sizi atlatmanın türlü yollarını bir güzel bulurlar, bu yıl teog öğrencilerinizden "ödev yapıyorum ya çalışıyorum" cümlesini ne kadar çok duyarsanız iyi bir lise beklemeyin,okullarda verilen ödevler nitelikli ve ders çalıştırmayı sağlayıcı değil,hepinize kolaylıklar diliyorum en çokta biz öğretmenlerine:)
sayısalla pek arası yok anlaşılan o da temeli alamamasından kaynaklanıyor durumunuz varsa araştırarak iyi bir mat ve fenciyle anlaşmanızı tasiye ederim iyi bir lise istiyorsanızcanım bibenim kız feni sevmiyor pek. ilgilenmekte istemiyor ileride. en çok korktuğu dersler matematik ve fen şimdilik.
sayısalla pek arası yok anlaşılan o da temeli alamamasından kaynaklanıyor durumunuz varsa araştırarak iyi bir mat ve fenciyle anlaşmanızı tasiye ederim iyi bir lise istiyorsanız
Merhaba öğrencilerimin anneleri:)branşım fen, teogta en çok zorlanılan derslerden birincisi ingilizce ikincisi ise fendir, ama sınavda sorular bu iki derstende çok kolay gelir ancak öğrenilmş çaresizlik öğrencilerde pik yaptığından bu korkuyu atamamaktadırlar, dersi sevmesi çok önemli ancak sadece "ya ben fene bayılıyorum" demesi asla bir şey ifade etmez, sadece deney yapması soruları çözmesine yardım etmez, ödev yapması netlerini arttırmaz, siz sayısal ya da sözel derslerden uzak kaldığınız için yardımcı olamıyorsanız hele sizi atlatmanın türlü yollarını bir güzel bulurlar, bu yıl teog öğrencilerinizden "ödev yapıyorum ya çalışıyorum" cümlesini ne kadar çok duyarsanız iyi bir lise beklemeyin,okullarda verilen ödevler nitelikli ve ders çalıştırmayı sağlayıcı değil,hepinize kolaylıklar diliyorum en çokta biz öğretmenlerine:)
zambak biraz basit değil mi?merhaba, ilk günden itibaren iş sıkı tutulmalı, ders derste mutlaka öğrenilmeli, evde konu tekrarı yapılarak ilgili test çözülmeli ve unutmamak gerekir ki, teog gözde çok büyütülmemeli ama hafife de alınmamalı. :)
Sözünözü yayınları,anafen ve hücreleme yöntemine göre zambak yayınları idealdir.
Aklınıza takılan herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.
İyi günler. :)
zambak biraz basit değil mi?
bilfen fasikülleri var bizde.
sözünözü ve anafene bakacağım.
körfez yayınları nasıl?
ortlamaları alınacak.bizim okulda sözünözü yayınları kullanıyorlarr
7 sınıfta ben pek sıkmamıştım oğlanı ben salınca o da saldı
ama bu sene öyle olmayacak tepesinden ayrılmayacağımmm
bizim okulda sözünözü yayınları kullanıyorlarr
7 sınıfta ben pek sıkmamıştım oğlanı ben salınca o da saldı
ama bu sene öyle olmayacak tepesinden ayrılmayacağımmm
zambak basit olduğunu sanmıyorum. Bizimkiler onunla, sözün özü yayınlarıyla, tedes ve coşkunun yaprak testleriyle hazırlanmıştı. Oğlum körfezi de beğenmişti. Körfez dışındakileri okul, okulda çözdürmüş ve ev ödevi olarak vermişlerdi. Oğlum sınavı full yaparak tamamladı. :)zambak biraz basit değil mi?
bilfen fasikülleri var bizde.
sözünözü ve anafene bakacağım.
körfez yayınları nasıl?
yoğun bir çalışma temposuna benim inancım yok. Aslolan sistemli ve verimli çalışmaktır.ortlamaları alınacak.
artı seneye zaten yoğun çalışması gerekecek.
şimdiden alışsın diye düşündüm.